UKOOA liječnički

brankanel

New member
Dragi kolege neznam jesam li pogriješio rubriku, ali želim Vas upozoriti na ovu ženu zmaj iz naslova.
Naime, nekidan sam u nje teÅ¡kom mukom (iako sam potpuno zdrav) proÅ¡ao UKOOA liječnički, te sam je (znajući da će mi trebati za na brod) zatražio usput da mi napiÅ¡e i formu za Marshall islands matrikulu. Nije htjela napisati iako sam je opetovano molio, nego me savjetovala da idem doma u bilo koju medicinu rada i da napravim novi liječnički, iako njen držim u ruci dok razgovaramo.
Kad sam joj rekao koliko je to besmisleno i kako moram potroÅ¡iti novce i vrijeme na joÅ¡ jedan liječnički, ona mi se samo nasmijala i rekla "Å¡ta se može".
Jutros sam je opet zvao i zamolio joÅ¡ jednom, čak sam joj rekao da mi o tome može ovisiti posao života. Nema Å¡anse, ne želi ispuniti najobičniju glupu formu, koliko je god molio, čini mi se iz čistog sadizma.
U Rijeci su 2 doktora koja rade UKOOA preglede za offshore, ako želite sačuvati tonu živaca, preporučam izaberite drugog umjesto nje.
Naime i dok sam radio lječnički, satrala mi je živce, donio sam joj specijalistički nalaz anomaloskopije iz bolnice (djelomični daltonista) koji pokazuje da sam sposoban za službu stroja i onda sam je morao 15 min uvjeravati da nema potrebe da me Å¡alje na novu anomaloskopiju i da nalaz nije lažan. Nevjerovatno. Nakon toga mi je mjerila tlak koji je odskakao malo od normalne vrijednosti (kao reakcija na nervozu zbog rasprave oko nalaza anomaloskopije) i to je bio opet big problem.
Ovo sam napisao samo da vas sve skupa upozorim, ja kod nje sigurno viÅ¡e neću kročiti nogom, vi kako oćete.
Pozdrav:udriglavom

Pozdrav,
Ja sam radio isti u 12mj.-sve ok-jucer bez da se najavim isao tamo i rekao da sam dobio drugu ponudu za posao da imam "formu"od Saipema ako mi moze na temelju prijasnjih nalaza ispuniti,pecatirati-i sve mi napravili bez problema-racun 100kn i cao bao...
A zadnji puta pogledali kratko curu i izmjerili tlak-naravno bez placanja.. :-)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Pozdrav,
Ja sam radio isti u 12mj.-sve ok-jucer bez da se najavim isao tamo i rekao da sam dobio drugu ponudu za posao da imam "formu"od Saipema ako mi moze na temelju prijasnjih nalaza ispuniti,pecatirati-i sve mi napravili bez problema-racun 100kn i cao bao...
A zadnji puta pogledali kratko curu i izmjerili tlak-naravno bez placanja.. :-)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

A eto, ja sam upozoren bio i prije na nju, međutim, nisam očekivao opet ovakvu bahatost i aroganciju.
Da ne pričam bratov slučaj, kad mu je trebalo poslati formu na brod, supruga je nazvala, a ona joj govori da mu nemože niÅ¡ta ispuniti jer je on teÅ¡ko bolestan (?!).
Možda si ti iznimka koja potvrđuje pravilo.
Nemam običaj nikoga blatiti i ponavljam, nemam namjeru ja određivati nekom gdje će svoj liječnički odraditi, al eto, to je moje iskustvo, prilično neuobičajeno, pomorac sam 12 godina i nikad neÅ¡to ovakvo nisam čuo ni doživio.

A eto, ja sam upozoren bio i prije na nju, međutim, nisam očekivao opet ovakvu bahatost i aroganciju.
Da ne pričam bratov slučaj, kad mu je trebalo poslati formu na brod, supruga je nazvala, a ona joj govori da mu nemože niÅ¡ta ispuniti jer je on teÅ¡ko bolestan (?!).
Možda si ti iznimka koja potvrđuje pravilo.
Nemam običaj nikoga blatiti i ponavljam, nemam namjeru ja određivati nekom gdje će svoj liječnički odraditi, al eto, to je moje iskustvo, prilično neuobičajeno, pomorac sam 12 godina i nikad neÅ¡to ovakvo nisam čuo ni doživio.

Ima pomoraca iz unutraÅ¡njosti i nama je najbliža Jadranka Horvat, doktorica medicine rada iz Varaždina, koja ima licencu za lječnićki za pomorce. I ona je ista kao i ova tvoja! Malo tko od onih koje je ona pregledala se ponovno odlučilo da kod nje opet napravi lječnički! Radije su to napravili u Rijeci koja nam je najbliža!

Ista stvar sa Željkom Ercegović, to je ona Å¡ta ima ordinaciju na solinskoj i mislim da je njena ona nasuprot bolnice Firule na blatinama... Znam viÅ¡e ljudi koji su radili liječnički kod nje i toliko im je komplicirala stvari da je to gadljivo. Momka Å¡kartala za liječnički za medicinski faks zbog Å¡ećera, čak su mu profesori ostali Å¡okirani da jel ona normalna. Naravno da ga je dobia u prvoj sljedećoj ordinaciji di je uÅ¡eta.

Svakako izbjegavat takve doktore i ić u druge medicine rada kojih je, hvala Bogu i viÅ¡e nego dovoljno.

Osobno sam bio u Dr.Zeljke i u Dr.Mirjane na pregledima i nikad nisam imao losa iskustva s navedenim doktoricama. Naprotiv jako su bile ljubazne. Znaci svak ima svoj slucaj, jedino sta mi smeta je sta UKOOA medical najblizi nama iz Sibenika je onaj iz Rijeke. Tocnije koliko ja znam svi mi koji radimo UKOOA lijecnicki iz bilo kojeg dijela Hrvatske moramo ici u Rijeku jer je to jedino mjesto di se moze napraviti u Hrvatskoj.

Nadam se da ce ubrzo biti otvoreno i na vise mista za napraviti UKOOA, jer apsurd je recimo iz Dubrovnika kolegama ici u RIjeku na lijecnicki i gubiti par dana (najmanje 2) svog godisnjeg.

Pozz

Osobno sam bio u Dr.Zeljke i u Dr.Mirjane na pregledima i nikad nisam imao losa iskustva s navedenim doktoricama. Naprotiv jako su bile ljubazne. Znaci svak ima svoj slucaj, jedino sta mi smeta je sta UKOOA medical najblizi nama iz Sibenika je onaj iz Rijeke. Tocnije koliko ja znam svi mi koji radimo UKOOA lijecnicki iz bilo kojeg dijela Hrvatske moramo ici u Rijeku jer je to jedino mjesto di se moze napraviti u Hrvatskoj.

Nadam se da ce ubrzo biti otvoreno i na vise mista za napraviti UKOOA, jer apsurd je recimo iz Dubrovnika kolegama ici u RIjeku na lijecnicki i gubiti par dana (najmanje 2) svog godisnjeg.

Pozz

Bio je doktor u Dubrovniku koji je imao licencu al je izgubio prije dvije godine čini mi se.
Slažem se da je apsurd da se samo u Rijeci može napraviti OKUG, a još je apsurdnije da su u Rijeci 2 doktora koja su licencirana za to. Nema logike.

Ista stvar sa Željkom Ercegović, to je ona Å¡ta ima ordinaciju na solinskoj i mislim da je njena ona nasuprot bolnice Firule na blatinama... Znam viÅ¡e ljudi koji su radili liječnički kod nje i toliko im je komplicirala stvari da je to gadljivo. Momka Å¡kartala za liječnički za medicinski faks zbog Å¡ećera, čak su mu profesori ostali Å¡okirani da jel ona normalna. Naravno da ga je dobia u prvoj sljedećoj ordinaciji di je uÅ¡eta.

Svakako izbjegavat takve doktore i ić u druge medicine rada kojih je, hvala Bogu i viÅ¡e nego dovoljno.

Nadovezao bi se na ovo za gospodu Zeljku Ercegovic da bila je jako ljubazna medutim natijerala me da napravim u svom gradu nekoliko testova koji u opce na kraju ispostavilo se nisu bili potrebni medutim zena voli komplicirati, te je moje misljnje da je potrebno upozoriti kolege pomorece na istu (svaka nepotrebna glupost em sto kosata em sto zagorcava zivot jer treba nepotrebno visiti u mom slucaju po raznim labaratorijima i boriti se s nesnosnim guzvama.) Isto zelim naglasiti da protiv doticne nema nista osobno niti mi "u dzep niti iz dzepa".

Bio sam u ponedjeljak bas u Dr.Ercegovic na pregledu, nikakav problem, jedino bila malo veca guzva i trebalo cekati, ostalo sve bez ikakvog suvisnog pitanja dobio papir i idemo dalje

Bio sam u ponedjeljak bas u Dr.Ercegovic na pregledu, nikakav problem, jedino bila malo veca guzva i trebalo cekati, ostalo sve bez ikakvog suvisnog pitanja dobio papir i idemo dalje

Ja idem kod dr. Ercegovic od kad znam za sebe. Uvik idem bas kod nje osobno, ona je na Firule (mada je njena klinika i ona na Solinskoj, di je seljacki autobus al ona radi samo na Fire).
Bas nikad nisan ima nikakvih problema a ni "dodatnih troskova"....napravin lijecnicki i alkohol/droga test i to je to...
A da je guzva je.... uvik ima mali milijon lovaca, sofera a i nas...
:uzdravlje

Bio sam u ponedjeljak bas u Dr.Ercegovic na pregledu, nikakav problem, jedino bila malo veca guzva i trebalo cekati, ostalo sve bez ikakvog suvisnog pitanja dobio papir i idemo dalje[/QUOTE]

Nije problem sta je guzva nego sta je nered i sta se osjecas ka na pazaru. Ko je glasniji dodje prije na red. Iman osjecaj da san na peskariji a ne u ordinaciji.
Inace za njen rad nemam prigovora.

Pancic trazi 1912 KN a Nikolic 1400 KN s tim da Nikolic zvuci bas kao domaca ljudina s kim se moze sve dogovorit a to je jako bitno s obzirom da ni Nikolic ni Pancic i ni ja sam vise ne znam kako razlikovat OGUK od UKOOA i sta pise na samoj ljecnickoj potvrdi izdano od Nikolic/Pancic.

Back