Interceptor
vamo tamo
Telefonom.
Ja nazovem na tel., pitaju me OIB, i hvala lipa, gotovo u minut. Samo je često zauzeta linija.
Ja nazovem na tel., pitaju me OIB, i hvala lipa, gotovo u minut. Samo je često zauzeta linija.
Je je Malta.A uzas mislim ja nazovem doli jer mi je zena rekla da ne trebam vise dolazit jer nema smisla.Uvik ista spika.
Samo opet glupo za nas na kraktim ugovorima prakticki kad ti istekne rok za prijavu mi idemo na brod.
zasto to uopce radis. ja to ne radin ima vec 3 god.
Telefonom.
Vidis opet, svaki grad druga shema, kao da je druga drzava.
Ja imam specificnu situaciju.Jos od 12 mj se vodim tamo prijavljen i ko nezaposlen.Svaki put kad dodem doma i kad ih zovnem kazu da se vodim ko nezaposlen.Sustav im je totalno ajme ti se majko
pozzz..dica su drzavi na sisi do 18. a jedino Å¡ta nije loÅ¡e je da ih staviÅ¡ sebi na poreznu karticu jer ti nose veliku poreznu olakÅ¡icu u slučaju da nemaÅ¡ dovoljno dana.
Uglavnom istina je da su velike olaksice ako nemas dana
Ja sam 2013god radi toga dobro prosao sa porezom
koliko, 60% popusta?![]()
To je za sitnu raju
Po mom izracunu je bilo oko 75%
Aaa, jes' me prepade! Vidio te tamo da si stavija post u ovoj rubrici o zdravstvenom - velju, idem pogledati Å¡to javljaÅ¡ - i da nijesi Å¡to slabo.., pao na krač i slično.., al' kako vidim nije ti ni đavo![]()
Plovim pod Ciparskom zastavom i molim vas ako netko zna da mi odgovori dali moram placati m/z u Hrvatskoj posto je Cipar zastava pogodnosti i morao bi pisati zahtjev za izuzece odnosno da mi Cipar to dozvoli. Pitao sam na vise mjesta ali sam dobio razna tumacenja. Unaprijed zahvaljujem.
Plovim pod Ciparskom zastavom i molim vas ako netko zna da mi odgovori dali moram placati m/z u Hrvatskoj posto je Cipar zastava pogodnosti i morao bi pisati zahtjev za izuzece odnosno da mi Cipar to dozvoli. Pitao sam na vise mjesta ali sam dobio razna tumacenja. Unaprijed zahvaljujem.