Tomo Krmek, Kapetanija Dubrovnik

najgora stvar sto se toma tice je nac parking, a ja fino put luke, 5 kuneja parking ,na placu kupit ribe, popit kavicu (u Europi vazda neko poznat), ostavit matrikulu,u auto i put doma, tako i kad uzimam nase matrikulu, i usput me tomo vazda necim nasmije, nosio sam mu jedanput i bocu pica i cokoladu sto mi sve sredi dok si reko keks,nije htio uzet ni pod razno.. tomo podrska..

Nije mi jasno zasto cekate uplatnice. Ja cim se iskrcam izracunam u 15 min sta triban uplatit ,ispisen uplatnice , platin i sve sta dodje naknadno zavrsava u skovacama. Bez nerviranja. Ako cu cekat strucnjake iz Splita da to obave bija bi u dugu nekoliko tisuca kuna minimalno.

Ista stvar i u mene. Vjecno kunu ipo u pretplati :D

najgora stvar sto se toma tice je nac parking, a ja fino put luke, 5 kuneja parking ,na placu kupit ribe, popit kavicu (u Europi vazda neko poznat), ostavit matrikulu,u auto i put doma, tako i kad uzimam nase matrikulu, i usput me tomo vazda necim nasmije, nosio sam mu jedanput i bocu pica i cokoladu sto mi sve sredi dok si reko keks,nije htio uzet ni pod razno.. tomo podrska..

Potpisujem.

tomo je jedina osoba u LK koja radi posao kako treba, svakome ce pomoc tko ga zamoli. odradi on to i vise nego je placen. podrska i samo tako nastavi ne daj se isprovocirat.

Back