Shell

Kerry je provodila interview za Shell u Globtiku u 8mj , kolega i jos njih dvoje koji su sve prosli jos nisu otisli na brod :confused:

LPG... to valjda misle na LPG flotu od Nakilata.

Ili su u medjuvremenu nesto novo uzeli pod management.

Gore spomenutih brodova imas pet komada, place i ugovori su ti isti ka i na LNGu (juniori 4/3) (koji je jos pod Shellovim managmentom,
dok su LPG Qatarci uzeli pod svoje okrilje, a planiraju preuzest i LNG do 2018... zivi bili pa vidili)

Cesto su ti zapovjednici indijci, dosli sa malih LPG sesula, pa se sad puvandere i glume gospodu,

Ima i bolje od toga, a ima bome i debelo gore.

Pozdrav ekipa! Evo da se ubacim u temu..poslao sam bio molbu za lnge gloptiku, neki dan me zvali na razgovor za shell, al za oil chemical flotu (nadam se da su produkti a ne kemija prava)..za 3/0 41000 godišnje permanent 4/3..ima neko iskustva?

Cisto informativno, imas li inace iskustva u LNG ili oil bransi i potrebne brevete ili si novi? Hvala, pozdrav :uzdravlje

Pozdrav ekipa! Evo da se ubacim u temu..poslao sam bio molbu za lnge gloptiku, neki dan me zvali na razgovor za shell, al za oil chemical flotu (nadam se da su produkti a ne kemija prava)..za 3/0 41000 godišnje permanent 4/3..ima neko iskustva?

globtik..puno njih je bilo u zadnje vrime na razgovorima al se malo ko radova..

Ja sam na LNG Nakilat floti ali su sto se tice juniora plate/uslova potpuno iste na OIL i LNG floti. Mozda bi imao sanse neki od sledecih ugovora se prebaciti na LNG, kao sto rekoh oni medju juniorima ne prave razliku i cesto is setaju kroz flote sem na Nakilat jer tamo obicno ko dodje uglavnom ga ne premjestaju vise narocito ove novije koji su na Nakilat ugovorima. Znam par ljudi sa OIL flote, imaju jedno desetak tankera od manjih hemikalaca do VLCC. Cif je nije van gvardija tako da ima posla malo vise jer su ukupno tri oficira palube. Nemaju ni Admin Off, dodushe to ima samo na Nakilat floti. Koliko sam ja mogoa da primjetim da je tamo malo vise Pakija i Indijaca nego na ovim drugim mozda grijesim ne fali ih nigdje... Svi brodovi imaju internet. Papirologije, safty pranje mozga ti nece falit jer je to na nivou citave firme. Ako ti je ovo ista od pomoci...

Ja sam na LNG Nakilat floti ali su sto se tice juniora plate/uslova potpuno iste na OIL i LNG floti. Mozda bi imao sanse neki od sledecih ugovora se prebaciti na LNG, kao sto rekoh oni medju juniorima ne prave razliku i cesto is setaju kroz flote sem na Nakilat jer tamo obicno ko dodje uglavnom ga ne premjestaju vise narocito ove novije koji su na Nakilat ugovorima. Znam par ljudi sa OIL flote, imaju jedno desetak tankera od manjih hemikalaca do VLCC. Cif je nije van gvardija tako da ima posla malo vise jer su ukupno tri oficira palube. Nemaju ni Admin Off, dodushe to ima samo na Nakilat floti. Koliko sam ja mogoa da primjetim da je tamo malo vise Pakija i Indijaca nego na ovim drugim mozda grijesim ne fali ih nigdje... Svi brodovi imaju internet. Papirologije, safty pranje mozga ti nece falit jer je to na nivou citave firme. Ako ti je ovo ista od pomoci...

Hvala puno na na informacijama! Javim ako budem sta novo znao

Cisto informativno, imas li inace iskustva u LNG ili oil bransi i potrebne brevete ili si novi? Hvala, pozdrav :uzdravlje

Ne znam kome je pitanje islo, ali samo da kazem da je jedino iskustvo na plinu koje sam ja ima
prije dolaska na Nakilat bilo ono spajanja plinske boce na šporet.

Dakle, nekad triba imat i (jebene) sriće... :uzdravlje

Nikakve veze, rodijaci, trli, brli...

Ne znam kome je pitanje islo, ali samo da kazem da je jedino iskustvo na plinu koje sam ja ima
prije dolaska na Nakilat bilo ono spajanja plinske boce na šporet.

Dakle, nekad triba imat i (jebene) sriće... :uzdravlje

Nikakve veze, rodijaci, trli, brli...

Elf reci mi kakvo je stanje sa Shellom, jeli im jos ljudi bjeze ili se situacija imalo popravila,prosli ugovor na brod mi je dosa gasista sa Shell-a inace ex-Pronav skola I bio je na B-klasi jedan ugovor I reka mi je da je postalo neizdrzivo tamo.Ok razumim ga ipak sa jednog Pronava gdje je papirologije najvise bilo kada ides na WC(odn kad zavrsis sto si ima zvrsit u WC-u) onda bum Shell di ti treba Permit za svaki k...c..Jesu li izmislili stogod novoga osim BBS-a,512,mozda BBS ++,512 ++

Ukidaju pusenje :D :uzdravlje

Nema vise bond store cigara, samo private order preko agenta.

Nisu jos izumislili 513, ali pomalo, daj im vremena.

Back