Shell

Ne bi se stel mesat... al ja nakon ovakvih rasprava ne bi tamo ni za 50 000 misecno (funti,da nebude zabune :) ) :rolleyes:

Poanta price je da sta sve braca hrvati mogu sjebat... stvarno smo cudo od naroda :udriglavom

Ne bi se stel mesat... al ja nakon ovakvih rasprava ne bi tamo ni za 50 000 misecno (funti,da nebude zabune :) ) :rolleyes:

Poanta price je da sta sve braca hrvati mogu sjebat... stvarno smo cudo od naroda :udriglavom

Nisu braca Hrvati krivi niti Indijci, po meni je kriv Shell koji ne želi da ulaže u brodove radi profita, kriv Å¡to zna gdje mu ljudi idu ali zbog love mami i Å¡alje ljude u dogovoru sa Shellom na brodove tipa Onoba,LNG Delta, B-klasa, LNG Rivers, daju ti papiruÅ¡tine da ispunjavaÅ¡ tipa 512 i BBS dok se sve oko tebe raspada a kad naletiÅ¡ na minu normalno da neće biti kriv neko ko je bio prije tebe nego ti.Mislim da sam bio kratak i jasan.

Last edited by a moderator:
sićan se onog slogana iz formule 1, Go well, Go Shell! al sve te globalne velike kompanije su u biti teÅ¡ki kriminal,al isto an čuja od nekih ljudi koji su na moru po par desetljeća da bižin od hrvatske posade ako se mislin krcat na brod .da je najgori upravo onaj tvoj, Å¡ta bi po meni tribalo bit suprotno.

Nisu braca Hrvati krivi niti Indijci, po meni je kriv Shell koji ne želi da ulaže u brodove radi profita, kriva je ona pederčina od Lahora, Å¡to zna gdje mu ljudi idu ali zbog love mami i Å¡alje ljude u dogovoru sa Shellom na brodove tipa Onoba,LNG Delta, B-klasa, LNG Rivers, daju ti papiruÅ¡tine da ispunjavaÅ¡ tipa 512 i BBS dok se sve oko tebe raspada a kad naletiÅ¡ na minu normalno da neće biti kriv neko ko je bio prije tebe nego ti.Mislim da sam bio kratak i jasan.

Ma jeli ti stvarno misliÅ¡ da lahor ima toliko utjecaja na shell-u pa da može njima reć koliko će ulagat u brodove?

Ako znaÅ¡ Å¡to je shell u pomorstvu a izgleda da neznaÅ¡ čim piÅ¡eÅ¡ ovakove nebuloze po forumu, oni su manageri koji upravljaju tuđim brodovima par godina te ih onda vraćaju natrag pravom vlasniku. Sve management kompanije ulažu minimalno na održavanje brodova tako da je za pomorca takav odnos najgori.

Reka san ti prije nekoga vrimena da se okreneÅ¡ budućnosti a shell epizodu zaboraviÅ¡ jer će te ljudi senjat ka Å¡izofreničara čije informacije netreba uzimati za ozbiljno.

Neke stvari koje si iznio mogu potvrdit kao istinu ali ima masu elemenata koji bi mogli potvrdit dijagnozu nekog od psihičkih poremećaja.

Molio bi cijenjene korisnike foruma da se suzdrze pridjeva,epiteta i slicnog.Podrzavamo konstruktivni razgovor jer svaka medalja ima dvije strane dok je tako tema ce biti otvorena u suprotnom .........
Unaprijed hvala
lp
Moderator

Last edited:
Ma jeli ti stvarno misliÅ¡ da lahor ima toliko utjecaja na shell-u pa da može njima reć koliko će ulagat u brodove?

Ako znaÅ¡ Å¡to je shell u pomorstvu a izgleda da neznaÅ¡ čim piÅ¡eÅ¡ ovakove nebuloze po forumu, oni su manageri koji upravljaju tuđim brodovima par godina te ih onda vraćaju natrag pravom vlasniku. Sve management kompanije ulažu minimalno na održavanje brodova tako da je za pomorca takav odnos najgori.

Reka san ti prije nekoga vrimena da se okreneÅ¡ budućnosti a shell epizodu zaboraviÅ¡ jer će te ljudi senjat ka Å¡izofreničara čije informacije netreba uzimati za ozbiljno.

Neke stvari koje si iznio mogu potvrdit kao istinu ali ima masu elemenata koji bi mogli potvrdit dijagnozu nekog od psihičkih poremećaja.

Lahor ne odlučuje koliko će kompanija uložiti u održavanje ali znam neÅ¡to drugo dragi moj Fićo
Kad sam zadnji put poslan na LNG Bayelsu sa Lahorovim pulenima Tončijem Marasovićem i Danijelom TravaÅ¡om,čuo sam priću od barbe Engleza da netreba dijelova da Å¡alju HRVATE,za tog Chiefa Engineer-a Danijela TravaÅ¡a su nasrali da je vrhunski Kapo, a prije toga su ga potjerali sa Mitsuia, sa iste firme na kojoj sam bio prije Shella.I sad imamo tragikomičnu sitaciju na brodu da imamo "vrhunskog" Kapa bez rezervnih dijelova,koji daje nebulozne naredbe "shizforenom" trećem strojaru koji je za nefaliti bio i safety officir, joÅ¡ usto smo i plutali tri dana nasred Atlanskog oceana jer Lahorovi puleni nisu znali prebaciti kotlove sa teÅ¡kog goriva na diesel, jer su se burning pumpe teÅ¡kog goriva raspadale, a da eksperti nisu ni ubrali zaÅ¡to.E nakon toga cirkusa sam pokupio prnje i vratio se na Mitsui.Mislim da sam ovu epizodu opisao negdje ranije na ovoj temiJoÅ¡ jedna mala napomena, taj Kapo je ispeka zanat na Golara na istog onog Golara gdje su kotlovi letili u zrak, ljudi ostajali bez nogu.Mislim da znaÅ¡ Å¡to hoću reći.

Last edited:
Nisam nikad bio na Shella niti me je Shell ikad zanimao, ali ovo me sve vise podsjeca na ono vrati mi moje autice necu se vise igrati s tobom.
Bio si tamo nije ti se svijdalo isao si dalje i gotovo, sta sad imas rasturati kosture po ormaru, ide se dalje i gotovo

mir mir do neba. a ako ti je tribalo 30 i kusur godina da skužiÅ¡ da smo svi jednaki a neki jednakiji onda ti su ti lončići bokun polupani. ja san to skužija joÅ¡ u vrtiću. al Å¡taÅ¡ gledat druge, gledaj sebe i radi Å¡ta ti najviÅ¡e paÅ¡e. nema previÅ¡e smisla plivat uzvodno. em si spor em ćeÅ¡ se izmorit. živili! :uzdravlje

Pozdrav Ekipa!!

Moze li ko rec kakva je situacija na Shellu na LNG floti, kolike su sad place za sekonda palube,ugovori?? Koliko cujem da fali dosta ljudi?

Pozdrav Ekipa!!

Moze li ko rec kakva je situacija na Shellu na LNG floti, kolike su sad place za sekonda palube,ugovori?? Koliko cujem da fali dosta ljudi?

fali ljudi uvik, plaća cca 51000$ godiÅ¡nje, ugovor piÅ¡e 4-3, čitaj 5-3 ipo. :udriglavom

Pozdrav ljudi

Zakazan mi je telefonski intervju za Shell pa sam zelio da pitam sto obicno pitaju inace sam aplicirao za 4th engineer kadeturu sam odradio na Vlcc brodovima,nemam iskustva kao oficir tako da mislim da me nece direktno poslati kao oficira nego opet kao kadeta..Procitao sam thread od pocetka do kraja,ocu li morati kakve testove da radim zna li ko ili kako to ide,procitao sam da su neki momci imali testove da rade?Engleski mi nije problem,al vec sam 6 mjeseci kuci zaborave se neke stvari pa bih volio da se sto bolje pripremim za intervju.

palangin

palangin

Palangin oliti starngulin u kepelin pa ga bacit da ribe jedu tako se to radi kod nas u CG!!!!

Pozdrav ljudi

Zakazan mi je telefonski intervju za Shell pa sam zelio da pitam sto obicno pitaju inace sam aplicirao za 4th engineer kadeturu sam odradio na Vlcc brodovima,nemam iskustva kao oficir tako da mislim da me nece direktno poslati kao oficira nego opet kao kadeta..Procitao sam thread od pocetka do kraja,ocu li morati kakve testove da radim zna li ko ili kako to ide,procitao sam da su neki momci imali testove da rade?Engleski mi nije problem,al vec sam 6 mjeseci kuci zaborave se neke stvari pa bih volio da se sto bolje pripremim za intervju.

Ne boj se da će te pitat neke komplicirane stvari, ali nemoj se previÅ¡e ni opustit. Ako dobro naćuliÅ¡ uÅ¡i na telefon bit će sve ok. Ja sam na palubi pa ti ne znam reć koja su pitanja, daj sve od sebe , znaÅ¡ od proÅ¡log broda Å¡ta radi i treba znat 4th eng.
Ja sam dosad imao par tel intervjua i samo tipa pozorno slušaj i prati u razgovoru, nemoj odlutat mislima i strahovat i ajde na net i u knjige radi svojih , malo "ponovi gradivo". Aj sretno.

Johnny

Hvala na odgovru i na podrsci.Nadam se da ce proci kako treba.Nego vidio sam da su neki momci morali da rade proracune nosaca,logaritme i tako to neko je i primjer testa postavio,pa to moram ponoviti jer sam sve to zaboravio a za ostalo se ne sjekiram.Intervju mi je u utorak pa javljam rezultate.

Pozdrav!

Pozdrav!

Pozdrav ljudi

Imaš neki kontakt gdje da se javim,provo bi i ja aplicirat na shela za makinu??
hvala ti unaprijed!

Back