Ne bi se stel mesat... al ja nakon ovakvih rasprava ne bi tamo ni za 50 000 misecno (funti,da nebude zabune)
Poanta price je da sta sve braca hrvati mogu sjebat... stvarno smo cudo od naroda![]()
Nisu braca Hrvati krivi niti Indijci, po meni je kriv Shell koji ne želi da ulaže u brodove radi profita, kriva je ona pederčina od Lahora, Å¡to zna gdje mu ljudi idu ali zbog love mami i Å¡alje ljude u dogovoru sa Shellom na brodove tipa Onoba,LNG Delta, B-klasa, LNG Rivers, daju ti papiruÅ¡tine da ispunjavaÅ¡ tipa 512 i BBS dok se sve oko tebe raspada a kad naletiÅ¡ na minu normalno da neće biti kriv neko ko je bio prije tebe nego ti.Mislim da sam bio kratak i jasan.
Ma jeli ti stvarno misliÅ¡ da lahor ima toliko utjecaja na shell-u pa da može njima reć koliko će ulagat u brodove?
Ako znaÅ¡ Å¡to je shell u pomorstvu a izgleda da neznaÅ¡ čim piÅ¡eÅ¡ ovakove nebuloze po forumu, oni su manageri koji upravljaju tuđim brodovima par godina te ih onda vraćaju natrag pravom vlasniku. Sve management kompanije ulažu minimalno na održavanje brodova tako da je za pomorca takav odnos najgori.
Reka san ti prije nekoga vrimena da se okreneÅ¡ budućnosti a shell epizodu zaboraviÅ¡ jer će te ljudi senjat ka Å¡izofreničara čije informacije netreba uzimati za ozbiljno.
Neke stvari koje si iznio mogu potvrdit kao istinu ali ima masu elemenata koji bi mogli potvrdit dijagnozu nekog od psihičkih poremećaja.
varidarius odabrani

Pozdrav Ekipa!!
Moze li ko rec kakva je situacija na Shellu na LNG floti, kolike su sad place za sekonda palube,ugovori?? Koliko cujem da fali dosta ljudi?

Ne bi se stel mesat... al ja nakon ovakvih rasprava ne bi tamo ni za 50 000 misecno (funti,da nebude zabune)
Poanta price je da sta sve braca hrvati mogu sjebat... stvarno smo cudo od naroda![]()
Pozdrav ljudi
Zakazan mi je telefonski intervju za Shell pa sam zelio da pitam sto obicno pitaju inace sam aplicirao za 4th engineer kadeturu sam odradio na Vlcc brodovima,nemam iskustva kao oficir tako da mislim da me nece direktno poslati kao oficira nego opet kao kadeta..Procitao sam thread od pocetka do kraja,ocu li morati kakve testove da radim zna li ko ili kako to ide,procitao sam da su neki momci imali testove da rade?Engleski mi nije problem,al vec sam 6 mjeseci kuci zaborave se neke stvari pa bih volio da se sto bolje pripremim za intervju.
Pozdrav ljudi
Zakazan mi je telefonski intervju za Shell pa sam zelio da pitam sto obicno pitaju inace sam aplicirao za 4th engineer kadeturu sam odradio na Vlcc brodovima,nemam iskustva kao oficir tako da mislim da me nece direktno poslati kao oficira nego opet kao kadeta..Procitao sam thread od pocetka do kraja,ocu li morati kakve testove da radim zna li ko ili kako to ide,procitao sam da su neki momci imali testove da rade?Engleski mi nije problem,al vec sam 6 mjeseci kuci zaborave se neke stvari pa bih volio da se sto bolje pripremim za intervju.