Shell

We are currenly recruiting experienced Chief Officers to sail onboard our LNG fleet, candidates must have experience in rank and must have sailed on VLGC vessels to be eligible, apply online at Application Form

Currently recruiting Chief Officers and Second Engineers with LNG/VLGC experience, please connect if you are interested in this position, Kindly share to your contacts.

Å to je ovo niko već pola godine nije postavio post o Shell-a, ili nema viÅ¡e Hrvata tamo ili je postalo totalno ludilo navegavat tamo pa se ekipi ne da pisati bajke.Je li joÅ¡ Nakilat pod njima?

To znam za papire, sve je gore i gore, idioti (Shell) će se udaviti u vlastitim (papirnatim) govnima, zato me i ne ćudi kad sam čuo da slijedeće godine Nakilat ide ća. Odbit će im se ta papirologija o glavu na najgori mogući način, nije pitanje hoće li nego kada će....

Je li još Nakilat pod njima?

Je Nakilat je jos pod njima,ja sad cekan ukrcaj na Nakilata.

Last edited:
Nakilat lng je jos pod shellom. Iako je bilo govora o tranziciji tj odvajanju od iduce god kako shell kaze nece biti bas tako uostalom ugovor kaze tek od 2018 a i shellu nose profit tako da proci ce vrimena

Netreba se brinut za shell, nece se njima nista odbit u glavu, uzimaju sve vise brodova pod sebe npr sada sve nove brodove od omana i tako od puno kompanija u svijetu. Oni su jedan od najacih igraca u svijetu a sta se tice lng ne da ljudi odlaze nego ih je sve vise ali kada se zapoale vise nista ne pisu na forumu. I sta god tko reko jedni od rijetkih koji uzimaju kadete i asistwnte i to jos na lng pa ti vidi.

Mislim da je tri puta po 4 mj i placa je oko milju usd na brodu samo.pitat globtika.malo kadeta uzimaju ali ima sanse.

Ekipa pozdrav. Procitao sam veliki dio dosadasnjeg threda ali zapravo zanima me trenutna situacija oko junior officira palube. Da li shell trenutno prima nove ljude tj ima li mjesta za iste. Inace imam 2god sea time-a kao 3/O

Da im fali ljudi to ti je sigurno sad pitanje je koliko oce da zaposljavaju jer oce sve sto mogu da guraju sa minimumom. Da slucajno ko ne ostane doma na stand by koji dan... Fali trecih bas ne kosta te nista da pokusas. Po njihovoj prici kao nemaju koga zaposliti jer im se javlja os kadar koji ne prolazi intervjue... cisto da imaju sta da odgovore kad pitas dje je covjeku smjena ili sto nema ekstra oficira na brodu. Treba svakako pokusati ne kosta te nista.

Kakav je shell sta se tice prelaska sa cruda na lng mislin na juniore

Dolaze ljudi i sa balkova sto se toga tice. Sve ti je kako potrefi u momentu kad im neko treba. Rijetko ko dolazi ko je vec bio na lng, onda gledaju prvo lpg pa tankere...

Poslano s HTC One_M8 putem Pomorac.net

Back