High Voltage
Struja
Pozdrav svima!!!
Ukrcaj preksutra na Allure of the Seas!!!!!![]()
Pozdravi elektricara E.S. iz Rijeke,ukrcali ste se zajedno u Miamiju. I naravno,reci mu neka se prikljuci forumu i ostavi se facebook-a.
pozdrav sa Norwegian Sun-a !
Pozdrav svima!!!
Ukrcaj preksutra na Allure of the Seas!!!!!![]()
pozdrav svima zanima me ima li sanse na kadeturu na putnicke (imam vi??u) i jeli se tko ovde ukrcao za kadeta
zanima me posto sam bio na Carnivalu i tamo se nemoze biti 2 nd engineer bez breveta prvoga pa je li moguce bit 2 nd engineer na Royalu bez tog breveta.
Ja sam novi Registrirani. Zovem se Robert. Nautiku sam zavr??io 2006 godine a potom fakultet za hotelijerstvo u Opatiji
Pitao bih Vas kako doci do apliciranja na neki od kruzera. Ovo za Mariana Celana znam od prije, ali od toga nema kruha. Da li postoji neka agencija u Hrvatskoj ili vise njih koje se bave time. Mogao bih i kao deck apprentice ili kao recepcioner ili nesto slicno u hotelskom sectoru... Pomagajte

Good day Marin,
Please send me a copy of your diploma in English or a translation to English along with the Croatian original. I don't have openings for 2nd Electrical on RCI but I do have 3rd Electrical Engineer on Celebrity Cruises. I am attaching a copy of the job description and marine shipboard structure for your review.
This position pays a salary of USD 3,900 monthly and has a contract rotation of 6 months on - 2 months off.
If you are interested in applying please let me know if you would be available for an interview by skype on Monday at 10:30 AM USA Eastern time, I would need to receive your username, please have a webcam.
Thanks,
Mariano Celano
-----------------------------------------------------------------------
Upravo tako od apliciranja preko neta nema nista a ove la?žove sta tu po forumu pisu da su se tako ukrcali i jos nam velikodusno dali 1000 adresa na koje mozemo aplicirat triba dobro izdevetat![]()
![]()
![]()
ne znam sto da ti kazem... mozda nekom upjeva tako... ali mislim da bi najbolje bilo predati nekome ko ih zastupa na ovim prostorima, da i oni daju svoj utisak o tebi... A interviewiji preko skype... nesto sam skeptik po tom pitanju
Covik moj zivimo u 2011., skype je najnormalniji nacin komunikacije u dana??njem svitu kako poslovno tako i privatno.
razumijem.... ali nije bas to tako lako
Pa ja ne razumijem...u čemu je problem...kako interview nije lagan..kako to..objasni malo[/QUOTE
ma interview je p.... dim, nego nije lako upasti na kruzere... ne znam koja je procedura, kada vas i prihvate... Kako se sredjuju karte, vize, agenti itd itd... ako neko ima iskustva neka pojasni malo.. takodje postoji li i neki trening centar ili briefing centar, jer na interviewu preko skypea i u CV-u ja mogu napisat i reci svasta... Postoji li ikakva provjera sposobnosti... O tome vas ja pitam... U redu je sa skypeom, i ispiti se polazu negdje tako...
Pa ja ne razumijem...u čemu je problem...kako interview nije lagan..kako to..objasni malo
dodao bih i jos nesto da sam na siteu od carnivala vidio da postoji mnogo laznih agenata koji traze pare, a i isto imaju svoje adrese i brojeve telefona i ziro racuna svugdje.. Eto za celana se zna da ukrcava regularno, imam ga u prijatelje na fb, imam mu i skype i sve, ali za neke druge kompanije, postoji li ikakva garancija da nas pomorce pogotovo mladje nece neko zapaliti preko skypea... ovako ako imam neku agenciju u hrvatskoj u cije cu prostorije uci, sa kojima cu se rukovati, ako mi se nesto ne daj Boze desi, znat cu kome da pokucam na vrata...