Royal Caribbean

pozdrav svima zanima me ima li sanse na kadeturu na putnicke (imam vi??u) i jeli se tko ovde ukrcao za kadeta

bilicu pa vidis da je covik naglasia da ima visu....pa lipo mu akademski treba i odgovorit.....ili da ja odgovorim?
Da moguce se ukrcat na kruzera kao kadet i mislim da je to nekima vec uspjelo, pa probaj.

AKO IMA NEKO ZA POMOCI , VIDIJA SAM DANAS
DA RCCL TRAZI 2nd Eng . pa da pomogne oko ukrcaja
poslao sam aplikaciju unaprijed HVALA
:rolleyes:

pitanje

pitanje

zanima me posto sam bio na Carnivalu i tamo se nemoze biti 2 nd engineer bez breveta prvoga pa je li moguce bit 2 nd engineer na Royalu bez tog breveta.

zanima me posto sam bio na Carnivalu i tamo se nemoze biti 2 nd engineer bez breveta prvoga pa je li moguce bit 2 nd engineer na Royalu bez tog breveta.

koliko ja znam moze

na karnivala se isto moglo ali se onda prije 4-5 god prominila uprava a samin time za ustedit novac i pozicije

na rojala pocetna pozicija je 2nd Eng,i mores bit tamo sa licencom off 750kw or more

Ja sam novi Registrirani. Zovem se Robert. Nautiku sam zavr??io 2006 godine a potom fakultet za hotelijerstvo u Opatiji

Pitao bih Vas kako doci do apliciranja na neki od kruzera. Ovo za Mariana Celana znam od prije, ali od toga nema kruha. Da li postoji neka agencija u Hrvatskoj ili vise njih koje se bave time. Mogao bih i kao deck apprentice ili kao recepcioner ili nesto slicno u hotelskom sectoru... Pomagajte

Ja sam novi Registrirani. Zovem se Robert. Nautiku sam zavr??io 2006 godine a potom fakultet za hotelijerstvo u Opatiji

Pitao bih Vas kako doci do apliciranja na neki od kruzera. Ovo za Mariana Celana znam od prije, ali od toga nema kruha. Da li postoji neka agencija u Hrvatskoj ili vise njih koje se bave time. Mogao bih i kao deck apprentice ili kao recepcioner ili nesto slicno u hotelskom sectoru... Pomagajte

otvorit malo oči :uzdravlje

http://www.pomorac.net/forum/showthread.php?t=10

Good day Marin,

Please send me a copy of your diploma in English or a translation to English along with the Croatian original. I don't have openings for 2nd Electrical on RCI but I do have 3rd Electrical Engineer on Celebrity Cruises. I am attaching a copy of the job description and marine shipboard structure for your review.

This position pays a salary of USD 3,900 monthly and has a contract rotation of 6 months on - 2 months off.

If you are interested in applying please let me know if you would be available for an interview by skype on Monday at 10:30 AM USA Eastern time, I would need to receive your username, please have a webcam.

Thanks,

Mariano Celano
-----------------------------------------------------------------------
Upravo tako od apliciranja preko neta nema nista a ove lažove sta tu po forumu pisu da su se tako ukrcali i jos nam velikodusno dali 1000 adresa na koje mozemo aplicirat triba dobro izdevetat :udriglavom :udriglavom :udriglavom

Good day Marin,

Please send me a copy of your diploma in English or a translation to English along with the Croatian original. I don't have openings for 2nd Electrical on RCI but I do have 3rd Electrical Engineer on Celebrity Cruises. I am attaching a copy of the job description and marine shipboard structure for your review.

This position pays a salary of USD 3,900 monthly and has a contract rotation of 6 months on - 2 months off.

If you are interested in applying please let me know if you would be available for an interview by skype on Monday at 10:30 AM USA Eastern time, I would need to receive your username, please have a webcam.

Thanks,

Mariano Celano
-----------------------------------------------------------------------
Upravo tako od apliciranja preko neta nema nista a ove la?žove sta tu po forumu pisu da su se tako ukrcali i jos nam velikodusno dali 1000 adresa na koje mozemo aplicirat triba dobro izdevetat :udriglavom :udriglavom :udriglavom

ne znam sto da ti kazem... mozda nekom upjeva tako... ali mislim da bi najbolje bilo predati nekome ko ih zastupa na ovim prostorima, da i oni daju svoj utisak o tebi... A interviewiji preko skype... nesto sam skeptik po tom pitanju

ne znam sto da ti kazem... mozda nekom upjeva tako... ali mislim da bi najbolje bilo predati nekome ko ih zastupa na ovim prostorima, da i oni daju svoj utisak o tebi... A interviewiji preko skype... nesto sam skeptik po tom pitanju

Covik moj zivimo u 2011., skype je najnormalniji nacin komunikacije u dana??njem svitu kako poslovno tako i privatno.

Pa ja ne razumijem...u čemu je problem...kako interview nije lagan..kako to..objasni malo[/QUOTE

ma interview je p.... dim, nego nije lako upasti na kruzere... ne znam koja je procedura, kada vas i prihvate... Kako se sredjuju karte, vize, agenti itd itd... ako neko ima iskustva neka pojasni malo.. takodje postoji li i neki trening centar ili briefing centar, jer na interviewu preko skypea i u CV-u ja mogu napisat i reci svasta... Postoji li ikakva provjera sposobnosti... O tome vas ja pitam... U redu je sa skypeom, i ispiti se polazu negdje tako...

Pa ja ne razumijem...u čemu je problem...kako interview nije lagan..kako to..objasni malo

dodao bih i jos nesto da sam na siteu od carnivala vidio da postoji mnogo laznih agenata koji traze pare, a i isto imaju svoje adrese i brojeve telefona i ziro racuna svugdje.. Eto za celana se zna da ukrcava regularno, imam ga u prijatelje na fb, imam mu i skype i sve, ali za neke druge kompanije, postoji li ikakva garancija da nas pomorce pogotovo mladje nece neko zapaliti preko skypea... ovako ako imam neku agenciju u hrvatskoj u cije cu prostorije uci, sa kojima cu se rukovati, ako mi se nesto ne daj Boze desi, znat cu kome da pokucam na vrata...

Last edited:
A ??ta da ti ka?žem...imao sam ja video interview preko MSN prije 15dana...sva??ta me čovjek ispitivao..2 sata smo pričali...ne radi se uopće o royalu ili ne??to slično...oću ti reć danas to svi furaju...ti ba?? hoće?? da te tko ispitiva...ja kad moram neki interview radit muka mi dođe...ali moram...a dr?že se ispiti kao ??to je globtik,recimo za shella..engleski i struka..i ima ih jo?? kod nas...??ta te to zabrinjava...nađi adrese,, ??alji brate aplikacije i ?životopise..??ta ti se ponudi prihvati i to je to:uzdravlje

Back