razgovor za shella - struja

Kako je Fico reka, uglavnom osnovna pitanja, malo struke, MARPOL, SOLAS (čisto osnovno). Vjerojatno su nam drugačija pitanja jer sam ja nautičar.
Od ovih osnovnih pitanja ima?? tipa za??to si izabra Shell, sto mozes ponuditi firmi i tako, eventualno mo?že?? malo pročitati osnove o LNG-ju jer su neke ljude pitali sto znaju o LNG-ju. Struja stvarno fali, sad su počeli krcati engleze bez ikakvog iskustva na brodovima, malo tečaja, malo treninga i po??alju ih na brod.

to ti je dosta tesko generalizirat kako se pripremit na ta pitanja.
Uglavnom ja sam C/O pa me je pitao sljedece:
1.Pranje tankova i Oil record book
2.SOPEP i VRP
3.MARPOL,ODME i oil water sep.
4.Priprema i ulazak u balastne i cargo tankove
5.Work permit i risk ass.
6.Malo o manevriranju
To je sta se sjecam ipak je to bilo 2008, koliko se sjecam za sekonde i terce ti je vise passage planning i tako.
Uglavnom vuci vodu na svoj mlin,nije problem.

pozz

nexus,ali ne vidis da si na pravome mistu,ne moras ti ljudima zahvaljivat,kad se sredis,zaposli koga ili nan malo digni rejting,to ti je vise od hvala

Ekipa,zna li netko da li su interview-i za Shella (u Globtika) na engleskom? Nemam problema s engleskim,ali nisam nkad bio na brodu,a imam sad razgovor za asistenta struje polovinom drugog,pa bih želio ponovit malo neke pomorske i elekričarske termine,ipak je prvi dojam bitan.. :cool:

Last edited:
Ekipa,zna li netko da li su interview-i za Shella (u Gloptika) na engleskom? Nemam problema s engleskim,ali nisam nkad bio na brodu,a imam sad razgovor za asistenta struje polovinom drugog,pa bih ?želio ponovit malo neke pomorske i elekričarske termine,ipak je prvi dojam bitan.. :cool:

na engleskom ti je.

nexus,ali ne vidis da si na pravome mistu,ne moras ti ljudima zahvaljivat,kad se sredis,zaposli koga ili nan malo digni rejting,to ti je vise od hvala

Pa čuj naravno trudit ću se, ipak mi je dra?že raditi sa na??ima osjeti?? da??ak doma i kućnog praga, a e sa ?žutima, oni miri??u na ri?žu :hihi:hihi:cool:

oprosti SRELEC ja tvoje postove ništa ne razumin a i ne samo na ovom thredu nego i na par drugih šta sam čita....OPROSTI ali stvarno ne razumin o čemu ti pišeš.....:o

JA SAM ZA PERMANENT :uzdravlje:uzdravlje

Ako netko zna koju vrijednu informaciju za razgovor u Shella (asistentura/kadetura) preko Globtika bio bih zahvalan da je podijeli sa nama, oni u Globtika samo pozivaju na strpljenje i ne govore ni??ta, a strpljenja ponestaje..

trazim posao

trazim posao

Pozdrav svima
Trazim posao za 1st engineer ili 2nd engineer na offshore-platformama ili yahtama. Imam iskustva 9 godina na trgovackim brodovima(kontejnerima,balku, frigo) i 7 godina u cruiser industriji.
Ako imate koju ponudi ili adresu molim da mi javite ili posaljete.
Zahvaljujem

Back