• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

raniji iskrcaj

Yeap. Srecom je ta naizgled losa situacija ispala da ne moze bolje. Prvo sam dobio unapredjenje na istoj firmi. Kako je razgovor s agentom nakon tog iskrcaja bio na granici incidenta, poslusa san savjet agenta da trazim drugu firmu isto sam uspjesno i ucinio.
Za tu pricu vridu dvi poslovice
nije svako zlo za zlo
pazi sta zelis moglo bi ti se i ostvariti

drago mi je masu, jer nema smisla sebe samog u daljnju agoniju uvaljivat.i kad mislimo da je neki događaj za nas loš u danom momentu, to je možda i dobra stvar, eto uvirija si se sam, jesan i ja zato svi tribamo samo naprid, po meni, za pomorca, je najgore da živi i radi u agoniji loše kompanije, da trpi misleći kako nemore bolje i da triba se patit.nema tu kruva, samo muka i nezadovoljstvo.
šta se tiče šibenske škole, ona je jedna od najboljih, još kad dosegneš nivo svijesti poput mene, skupiš iskustva u različitim poslovima i sa različitim tipovima ljudi, moš reć da si se dobro školova, a kad si šibenčan i živiš u Šibeniku onda ti je milina.jedino moremo žalit šta nemamo više svoju kompaniju koja je hranila i vas mandrile i bežigrade, pa eto sad mi moramo na vaše brodove grist kruv sa sedan kora. javija bi se ja i sa broda, al tamo nije bilo interneta, pa kad bolje razmislin, ma i ko vas yebe, ja opet šetan kalelargon i rivon i nemislin skoro na brod..al eto, bija san, vidija, i posta PRVI POMORAC ŠIBENIKA, šta mnogi nisu uspili i za 20, 30 godina navigavanja.i čak ne vozin đipa ni crnog audija.eh, prvi pomorac Šibenika, zamisli
ZDS!!

... ma i ko vas yebe...

Druže, sve što si rekao je u najmanju ruku pretenciozno.., a ovo što citiram zaslužuje forumski pritvor na 24 sata!

Al' neću ništa prejudicirati.., pustimo institucije da rade svoj poso!!!

SF/SN!!!

Druže, sve što si rekao je u najmanju ruku pretenciozno.., a ovo što citiram zaslužuje forumski pritvor na 24 sata!

Al' neću ništa prejudicirati.., pustimo institucije da rade svoj poso!!!

SF/SN!!!
Nece svoj na svoga.....

Pa, to sam i očekivo, yeb'ga! Nema ođe demo-kracje, nego vlada iškariotizam!!!
I ne samo to,nego je bio i skrte ruke kada je zakupljivao megabajte na serveru.
47a754ef56d951fc6a491810a6b46044.jpg

Back