Pullmantur

On je najvise nosio donjih majica i carapa (bile). radnu robu i cipele dobijes na brodu ali za cipele svi preporucaju da poneses svoje jer su koma. civilne robe ti ne triba puno. nosi detergent i kozmetike to ti je jeftinije tu kupiti. jos sam mu slala i nesto tableta tipa lupocet, voltareni, septolete. on je bio sredozemlje i sjeverno more sad priko lita a brzo ce tamo negdi na karibe pa mu nije tribalo toplije robe. ponio je hard disk pun filmova i serija pa mu to dosta krati vrime kad nije u crewbaru ili kad je nocna bez puno posla. mogu ti ja poslat njegov mail pa ga kontaktiraj ako te jos nesto zanima

Zna li neko koji je posao Deck Apprentice Officer . Aplicirao sam za 3 palube ali su mi rekli da bih mogao ic za ovu poziciju. Marija me je zvala na telefon, poslije par razmijenjenih mailova. Da li je moguce da se moze upasti bez ikakve veze, to mi je bas sve nesto cudno, da je tako brzo odgovorila i zvala.

Može,tako je i meni bilo.......valjda nas žele više nego ruse i druge

Pozdrav svima,

Da li je ko upoznat koju funkciju obavlja RIDING CREW 2 i Å¡ta je to uopće?

Pozdrav svima,

Da li je ko upoznat koju funkciju obavlja RIDING CREW 2 i Å¡ta je to uopće?

To ti je Å¡ljakerija manovalija uglavnon čiÅ¡ćenje i transport ajme biži ća o toga Å¡ta je brod stariji to je gore.
ovi su stvarno stari….
ako ti je neko uvalija spiku to ono ka dok se ne otvori bolja pozicija nemoj se navuć
Takve stvari samo za ljutu potribu

aa

aa

Ja sam ovoj mariji u 2 godine posla jedno 100 mejlova i nikad mi niije odgovorila i slat cu dok mi ne odgovori!!!!!
jel postoji mogucnost da sam na ignore listi :D ?

Evo zamolia me %nematic% da vam kažem da je danas sta nogom na brod........javit ce se kad se malo aklimatizira i zahvaljuje se svima na informacijama koje su pomogle.......

Ja letim 04/11 za Grčku na Zenith,kada budem znao sve informacije postat cu ovde na forum.Hvala svima na nesebičnoj pomoći

pullmantur

pullmantur

Pozdrav svima,ja sam na Pullmanturu 7 godina ,ako vas nesto zanima pitajte,
iz Trebinja sam BiH.Ima Asst struje iz Splita I Dubrovnika,prvi elektricar je iz Rijeke.

imam ja. kakvo je stanje s ugovorima za elektricare? je li to stvarno da eventualno mogu trazit 6 mjeseci ugovore i to je to? oce biti tu kakvih promjena?

Citam temu i spominje se marija cijelo vrijeme , je bih mogao zamoliti kolege da puste mail od marije u temi ili u poruku da joj mogu poslat cv . Hvala

A sto se Soverina tice ,to ti je veliki brod od 70000 tona i 2800 putnika mislim nesto preko 900 posade ,
ovi moji ga vole je re dobar za posadu ima veliki bar za podu na otvorenom i kabine za posadu su dvokrevtne.
kod mene na empressu po troje ili cak cetvoro.Imas tamo nasih neces biti sam.

Ma citao sam al nisam skuzio mail ;) , na prvoj stranici se spominje mail koji nije vise aktivan . Hvala na mailu poslao sam im CV i poslali mi aplikaciju da ispunim sa kopijom matrikule i putovnice .

mislila sam bas na elektricare (niže), nakon asistenture

asst elektricar , pa onda elektricar ,mislim da je plata elektricaru 2000 USD i ugovor 8 mjeseci.
Tako ti to tamo ide asistenti,pa elektricar pa prvi elektricar i sef struje.

Last edited:
Back