Pullmantur

Zanima me konkretno sto JR Engineer tamo radi,koji su mu dnevni zadaci i kakva je ekipa u makinji i konkretno opce stanje na brodu

ponesi specijalne rukavice da peres filtere, postaces doktor vremenom, ako mozes bilo dje drugo da ides, idi.. i naravno od velikog znacaja nezaobilazni "chief eng and captian inspection", oni okom ti skokom da slikas prasinu u cosku iza vrata da se to ocisti.. popravices rukopis od pisanja papira za bunkering, i slucajno da ne promasis running horus-e u sekund, najebaces... i pripremi brdo ogovora na pitanje what are you doing now.. i bog ti u pomoc :) :)

Pozdrav dečki,
zanima me,ako netko zna,kakve su šanse da se,uskoro, otvori mjesto 2nd eng na firmi,Pullmantur.
Znan da je pitanje,vjerojatno,glupo....lovi me panika,neman navigacije.
Obećano mi je ,joÅ¡ u 5 mj,da neće bit problema.
Napravio intervju,4.6.,i da neka čekan sljedeći intervju s nekim od struke...kad će bit,pojma???

Zahvalan na odgovoru,bog.

ne brini nacekat ces se,ja sam ceka na drugi intervju oko 15 dana...za 10 dana im posalji ponovo meil...triba je doc novi brod u 4 misecu ali niko nista ne zna konkretno....
Posalji meil direktno Mariji

Fala na odgovoru.
Evo bil je i drugi intervju...I pitan ja kad bi mogal na brod???Govori Maria između 15 i 23 sedmi?
Niman osjećaj da govori istinu,mislin da je to bilo tek da me otkanta.
Pozdrav!

Pullmanturci, nacuo sam da je nekako promijenjen odnos Royala i Pullmantura, ima li tko detaljnije informacije ili tu nema istine?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Back