Predstavljanje.:)

Status
Not open for further replies.

Valjda Nautičar

New member
Evo da se predstavim. Ja sam David imam 14.5 godina. Dolazim iz Vrsara, to je jedan lijepi gradic pored Poreca. Krecem u Srednju Pomorsku skolu..Planiram upisati Pomorski nauticar. (ali jos nisam 100% siguran) postaviti cu post pa da vidim komentare profesionalaca koji vec rade taj posao.;)
Mozete i ovdije pisati vase komentare da bezveze ne spamam.:P

Prijo dobrodosa :uzdravlje
ili u nauticare ili strojare , ako patis da budes kapetan jednoga dana na bela ladja onda moras upisat nautiku ,a ja patin da buden kapo jednoga dana na zelena ladja pa san upisa za makinjistu !!:D nadan se da te nisan zbunija

Valjda Nautičar;107920 said:
Evo da se predstavim. Ja sam David imam 14.5 godina. Dolazim iz Vrsara, to je jedan lijepi gradic pored Poreca. Krecem u Srednju Pomorsku skolu..Planiram upisati Pomorski nauticar. (ali jos nisam 100% siguran) postaviti cu post pa da vidim komentare profesionalaca koji vec rade taj posao.;)
Mozete i ovdije pisati vase komentare da bezveze ne spamam.:P

A zlato Dalmino, pristojno i pametno neka tebe ode sa nama ti imas 14, 5 godina pa mislis mozgon i pitas :uzdravlje
Ima ih duplo starijih od tebe koji bi od tebe mogli ucit.
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Hvala Na pozitivnim Komentarima. Upisati cu nautiku, mislim bilo bi mi jako drago da budem kapetan jednoga dana. A sada ulazimo u EU pa mislim valjda kada zavrsim skolu, valjda cu naci posao.:)

Samo bih da mi neko objasni. Kada zavrsim Srednju skolu (mogu ja odmah ucu na fakultet ili moram ici na brod nesto? ;)

Samo bih da mi neko objasni. Kada zavrsim Srednju skolu (mogu ja odmah ucu na fakultet ili moram ici na brod nesto? ;)[/QUOTE]

mozes na fakultet,nemoras na brod odma a sa fakulteton ti je bolje na brod

Hvala vam puno ste mi pomogli.Ici cu za Pomorskog Nauticara.:)
Danas sam bio za Lijecnicku Svijedodzbu..Nema sta nisu pretrazili.:) Od nogu do oka.:) I rijesavao sam 2 psihotesta kod psihologa. I nakraju sam dobio tu lijecnicku svijedodzbu. >4.7 idem na upis nadam se da cu upast ..i jos jedanput hvala vam sto ste mi rekli sve ovo. Ako nesto nebudem razumio otvoriti cu temu pa cete mi vi obijasniti ako vam se bude dalo.:)

Last edited by a moderator:
aj ba?? dobro da si pro??a i odlučija se ;) sad će?? vjerojatno po?želit napravit i username-lifting, a za to ti koliko mi je poznato tribaju dvi slike, pet ??est taksenih maraka srednje veličine, pismena zamolba sa obrazlo?ženjem zahtjeva kao i poslati sixpack useru kokolo kad se vrati sa broda :D

Majstore s 14.5 godina svaka ti cast na kulturi i izrazavanju. Sve sta ti triba slobodno napisi pomoci cemo ti koliko god budemo mogli. Zelim ti sricu i uspjeh u daljnjem skolovanju te naravno da prije broda zavrsis i fakultet pa onda na brod jer ti je to veliki korak za brzi uspjeh prema tvojim zeljama

Sritno

Puno Hvala,Naravno da cu vam se obratiti ako nesto ne budem razumio. Hvala jos jedno.:D Naravno vi jos mozete ostavljati komentare sta mislite o mome smijeru i mojem odabiru. Za sada su svi pozitivni komentari i presretan sam sto neki ljudi imaju isto ili slicno misljenje kao ja. Hvala vam puno.:)

Da vas upitam jos nesto!. Pri upisu jel moramo mi imati osobni racun za stipendiju ili moze i od jednoga roditelja?
Jer ja jos to nisam napravio a ni jedna banka neradi SUB-NED. A u ponedjeljak su upisi.Pa ako mi mozete reci da li moze od moje majke racun? ;)

ccccc.... Zagrebačka banka Poreč - a vjerojatno ima i koja druga.....

Poreč
52440

Obala M.Tita 8b

052/ 429-700

ponedjeljak-petak

08:00-18:00

subota

08:00-12:00

Evo da vam se javim..:) Upisao sam Pomorskog Nauticara, upao u dom. Sada jos samo cekam da pocne skola pa da krenemo.Samo nikako nemogu naci slike doma Pomorske skole bakar.Nigdje nema. Bio sam u domu al sam zaboravio izgled pa bih se malo prisjetio kako izleda iz nutra al nema nikakvih slika koje sam ja nasao.:) moze pomoc mala opet? :D

Valjda Nautičar;112277 said:
Evo da vam se javim..:) Upisao sam Pomorskog Nauticara, upao u dom. Sada jos samo cekam da pocne skola pa da krenemo.Samo nikako nemogu naci slike doma Pomorske skole bakar.Nigdje nema. Bio sam u domu al sam zaboravio izgled pa bih se malo prisjetio kako izleda iz nutra al nema nikakvih slika koje sam ja nasao.:) moze pomoc mala opet? :D

Ja sam ti u Bakru,tu zivim bas kraj pomorske skole,evo sad i moj mali krece u prvi nautike kao i ti . Ako ti bilo sto treba tu sam,stojim na raspolaganju iako jos kratko jer krecem na brod pa zato brzo pitaj :) Sto se tice doma za ucenike tu ti bas ne mogu pomoc oko slika jer je sad zatvoren .

Pozdrav

Status
Not open for further replies.
Back