Predstavljanje.:)

Status
Not open for further replies.
Valjda Nautičar;113629 said:
zanima me dali u bakru ima za kupiti radne biljeznice,posto sam se dgovorio vec sa jednim deckom da mi proda svoje knjige. tako da mi trebaju samo radne.Pa dali se to moze u bakru kupiti? :D

najbolje da kupis vec ispunjene ....:o

Kakve deblje ili tanje korice?..radne biljeznice(vje?žbenice)...imas uđbenike i radne biljeznice..to ti je ono sto dobijes uz uđbenik..! na to sam mislio.:D

Po??tovanje

Po??tovanje

Moje ime je Vedran Bralić iz Splita, te imam va?žnu obavijest za pomorca Ivicu Bralića (1956 godi??te) iz Splita, čija je majka Anka Bralić ima sestru Snje?žanu ? abanović i brata Mladena Bralića.

Zadnje ??to sam čuo jest taj da je njegov brod negdje oko obala Indije, najvjerojatnije Mumbai (biv??i Bombay).

Ako itko ima bilo kakve podatke o njemu molim vas javite mi sms porukom na 095-809-38-73

Hvala

Moje ime je Vedran Bralić iz Splita, te imam va?žnu obavijest za pomorca Ivicu Bralića (1956 godi??te) iz Splita, čija je majka Anka Bralić ima sestru Snje?žanu ? abanović i brata Mladena Bralića.

Zadnje ??to sam čuo jest taj da je njegov brod negdje oko obala Indije, najvjerojatnije Mumbai (biv??i Bombay).

Ako itko ima bilo kakve podatke o njemu molim vas javite mi sms porukom na 095-809-38-73

Hvala

Mozes li reci koja je firma ili koja agencija? Jer ovako to zvuci kao trazenje igle u plastu sijena.

Status
Not open for further replies.
Back