casper
Port Captain
Pardon, nisam bas u toku pa nisam ulovio je li ovo neka ironija ili takvo nesto.
@Beerseeker
Ne obaziri se na Bezmekove primjedbe, taj ne razlikuje provu od krme, da ne pricam kako je bio iskrcan.
Pardon, nisam bas u toku pa nisam ulovio je li ovo neka ironija ili takvo nesto.
Bice priko bande, ako nije uspija nac provu i krmu..taj ne razlikuje provu od krme, da ne pricam kako je bio iskrcan.

Mislim da je ovo idealna prilika za fakultete da iskoriste to sto ce im po prvi put u klupama sjediti iskusni ljudi iz struke (mislim u tolikom broju) i da zajedno sa njima kao partneri pokusaju napraviti PRAVI obrazovni program za nove generacije a ne ovu smijuriju koja im se sad servira.
@Casper i Beer, zahvaljujem na trudu, te pokusajima pomoci na sve nacine..
@Casper, samo mali komentar na tvoje, "htio bi se takmiciti u prakt. znanju sa bilo kojim od njihovih...."
Nazalost, bio sam svjedok kada je moj Ch palube, za kojeg smatram da je stvarno dobar i kvalitetan Co odgovarao Sigurnost na moru...čovjek em zna to "kao vodu pit'", em je naucio knjigu, no dobio je dovoljan (2), jer "kapetan" koji ga je ispitivao, to je razjasnio kako on vidi "da ovaj to zna, ali ne razumije"![]()
Nema tu nikakve segregacije stručnih sprema, jer kad čovik plati 65000kn i polo?ži tečaj, dobit će srednju stručnu spremu, ??to je u neku ruku i po??teno.
Za ovlastenje Mastera od 3000GT ili vise je uvjet OOW sa 36 mjeseci iskustva na brodovima od 500 GT ili vise ili C/O sa 12 mjeseci na brodovima od 3000GT ili vise + visa pomorska naravno i polozen kapetanski
Za makinju necu lupetat jer to nisan pita.
[/QUOTE]@Beerseeker
Ne obaziri se na Bezmekove primjedbe, taj ne razlikuje provu od krme, da ne pricam kako je bio iskrcan.
bežmek;93440 said:Nema tu nikakve ironije, samo podržavam ovaj program i nadam se da će to ljudima pomoći u daljnjem napredovanju.
A iskrcao sam se priko pasarele.......
@Bezmek
Moguce, no ja imam drugacije informacije,
A sad malo ozbiljnije:
Zaboravio sam napomenut, informaciju koju sam dobio od kolega sa fakulteta, odrzavanje nastave ce se odvijat 365 dana, odnosno 12 miseci, dakle, bez ljetnih i zimskih stanki, eto i tu su pokazali fleksibilnost, sto osobno jako pohvaljujem.![]()
Evo i ja iman neke novosti a to je da ce studij u Zadru prvi pocet 15-03 sa ovim programom.Sta je kod njih dobro je da ce se moc placat u 6 rata i garantirano je da ces nesto naucit tamo i da nece niko zajebavat ljude, tu prvenstveno mislin na mito i korupciju.
Isto je dobro sta ce oni uzimat i grupe od 5 ljudi i bice dosta fleksibilni oko toga.
Ima jos nekih stvari neznam sad napamet kad doznam javim pozdrav svim dobrim ljudima.
Evo i ja iman neke novosti a to je da ce studij u Zadru prvi pocet 15-03 sa ovim programom.Sta je kod njih dobro je da ce se moc placat u 6 rata i garantirano je da ces nesto naucit tamo i da nece niko zajebavat ljude, tu prvenstveno mislin na mito i korupciju.
Isto je dobro sta ce oni uzimat i grupe od 5 ljudi i bice dosta fleksibilni oko toga.
Ima jos nekih stvari neznam sad napamet kad doznam javim pozdrav svim dobrim ljudima.