Porezna uprava

Istina
Ako nas ne ucijene brevetima
Primjera radi
Postoji lista neplacenih kazni,nisi platio,ne mozes registrirat auto

Poslano s SM-J320FN putem Pomorac.net

neum I crna gora su blizi od Filipina I tailanda

Na mojoj firmi ima lik sto navigaje sa bosanskom matrikulom, a slovenačkim brevetima, naravno nema nista na sebi u HR. Bilo bi idealno kad bi se moglo odjavit sve u HR, na nemas nista na sebi, pa da se prijavis u BiH, ali da navigajes sa hrvatskom matrikulom i brevetima. To bi mozda moglo nama upalit koji smo rođeni u BiH, pa imamo pravo na hrvatske brevete i matrikulu na temelju HR drzavljanstva, a da ne podlijezemo placanju poreza, mirovinskog i socijalnog. Ovo shemu treba dobro ispitati, sljedeci put kad dođem sa ovim pitanjem cu se ozbiljnije pozabaviti.

Istina
Ako nas ne ucijene brevetima
Primjera radi
Postoji lista neplacenih kazni,nisi platio,ne mozes registrirat auto

Raspitaj se mozes li sa bih matrikulom imati hr brevete, naravno da imas prebivaliste u bih, ako to moze onda nema problema, a nisi duzan nista placati jer nemas prebivaliste u HR. Ovo dobro ispitaj, ako moze imamo rjesenje.

Ako nemas prebivaliste u HR nemas pravo niti na zdravstveno u HR a to moze itekako bit problem
Ma nazalost oni ce nas nagazit,a mi cemo kao i dosad prihvatit bez borbe jer za nas se nema tko borit

Meni ove godine tocno 183 dana sa danom iskrcaja 😂

Ispalo je super mada je lipse kad se nesto ima viska za prebacivanje

Poslano sa mog SM-G930F

Koliko god da ima, nema ogranicenja. Jedino ti vrijedi samo za iducu godinu, a ne i za onu poslije.
Mislim zapravo da ima neko ogranicenje vezano za dane treninga koji se mogu prebaciti ali ne znam koliko ...

Ma ovo nema smisla,oni samo pokusavaju ali nista od toga
Jos malo pa cemo i za kupljenu stvar u EU placat drzavi razliku pdva jer je u EU manja

Ma ovo nema smisla,oni samo pokusavaju ali nista od toga
Jos malo pa cemo i za kupljenu stvar u EU placat drzavi razliku pdva jer je u EU manja

Saxo.., tako se govorilo i 2008 da nece iz toga biti nista.., al' Bogara mi, harac je uveden, dapace uveli su vise haracnih centara koji kontaju nase place nego sto ima bolnica u zemlji. Spali smo na veci jad i bijedu od one u vrime Otomanskog carstva! Tome je vinovao Brazzadurro i fikus ekipa.., ali i nasa neobadastina i politicka nezainteresiranost.

A vas ne shvacam.., naime, postovi su vam toliko kontradiktorni! Prije neki dan hvalite tamnicu naroda i navodno u njoj posla ko u prici - a ovaj vam zadnji post sadrzi drukcije konotacije??!

Moji stavovi su puno jasniji po tom pitanju i mogu ih ukratko sazeti - nabijem na penis 'rvacku, Brazzodurra, onu kobulu s Grobnika, Vranju Tudjmana i slicno.., sve izareda.., fertik masha!

Ovo je stanje za ispalit na zivce.., ponekad se divim sebi - kako jos nisam u qrac otisao gledajuci ovu Sodomu vec 26 godina zaredom.., ahime!

:udriglavom

Saxo.., tako se govorilo i 2008 da nece iz toga biti nista.., al' Bogara mi, harac je uveden, dapace uveli su vise haracnih centara koji kontaju nase place nego sto ima bolnica u zemlji. Spali smo na veci jad i bijedu od one u vrime Otomanskog carstva! Tome je vinovao Brazzadurro i fikus ekipa.., ali i nasa neobadastina i politicka nezainteresiranost.

A vas ne shvacam.., naime, postovi su vam toliko kontradiktorni! Prije neki dan hvalite tamnicu naroda i navodno u njoj posla ko u prici - a ovaj vam zadnji post sadrzi drukcije konotacije??!

Moji stavovi su puno jasniji po tom pitanju i mogu ih ukratko sazeti - nabijem na penis 'rvacku, Brazzodurra, onu kobulu s Grobnika, Vranju Tudjmana i slicno.., sve izareda.., fertik masha!

Ovo je stanje za ispalit na zivce.., ponekad se divim sebi - kako jos nisam u qrac otisao gledajuci ovu Sodomu vec 26 godina zaredom.., ahime!

:udriglavom
Cudi me da i mene nisi spomenuo u svojem upisu:hihi

Zanimljiva ova porezna reforma
Pitaju Marića koliko ce kostat,kaze 2 milijarde kuna
Odkud cete nac toliko?
Kaze iz drzavnog proracuna
Sad ne treba rebalans proracuna,naslo se negdje usput 2 milijarde
Da ne igraju oni kladionicu sa tim parama pa poduplali?
Ima para u HR,samo su se sakrile po nekim "rupama"...

Back