Ocajni terco!

a stmateo koliko ima sekondo placu na OSG???Kakav je ugovor??????

Ma nemoj ni gledat OSG, firma je sranje, ima Zorovic i boljih. Kako sam svatija lagano nas odjebaju, ostalo je 4 ili 5 brodova sa na??ima. Kad sam ja bija i kuvara su zaminili sa filipom, a sad čujem da i juniore krcaju filipe.
Ja san reka da me tamo vi??e ne ??alju. Plaća je oko 2200EUR permanent, nisan ti siguran, ali ja mislin da je tako. Isto daju i ''seniority bonus'' oko 10ak EUR za godinu u ranku. Tu je najvi??e profitira struja koji je ima 35 god. u ranku :D

Probaj zovniti CSM u Rijeku 051/214701 pa priupitaj containeri i multi purpose, jebi ga kriza je nemam pojma kolika je placa za naseg terca ali nemas sta izgubiti ako ne pitas

javi se u marinconsult, oni ce te uzet. nije neka firma, kemikal i produkt tankeri ali dobro za pocetak, jos ako pokazes neko znanje avancamenat ti je zagarantiran. placa za juniore nije nesto, ugovor je 5 miseci al kad kazes da si ocajan onda se nemas sta mislit. znaci javi se u marinconzult. trazi kapetana marica, eto. sritno

javi se u marinconsult, oni ce te uzet. nije neka firma, kemikal i produkt tankeri ali dobro za pocetak, jos ako pokazes neko znanje avancamenat ti je zagarantiran. placa za juniore nije nesto, ugovor je 5 miseci al kad kazes da si ocajan onda se nemas sta mislit. znaci javi se u marinconzult. trazi kapetana marica, eto. sritno

ja sam se javio,rekla mi je neka ?ženska tamo da će biti,ne odma ali da će biti,sada koliko im je za vjerovati,mene briga gdje treba mi da obnovim navigaciju,bio 2puta treći i onda pauza od 2003.

uzet ce te ako su ti rekli, trebas se malo strpit. krcaju na japansku marutu. vec san spomenija, uvjeti za juniore su losi ali napredak zagarantiran ako pokazes interes. ja san tamo bija od kadeta do prvoga, prosa san svakakva sranja ali 2003 u rujnu san odradija kadeturu, a 2006 u kolovozu posta prvi kuverte pa kad sve zbrojin i oduzmen nije lose;)

legendo javi se globtiku za intrewiev za shell-a. Uzimaju sve zivo. Fali im kadra masu,.salju ti na treninge tako da za to nemas straha. Za doc na LNG bez iskustva ovo ti je najlaksi put

Evo ga pala je kiša i na moje krumpire ;-)
zvalo me danas iz korkyre shipping za general cargo brod za trećeg, ukrcaj oko 20-og u dry docku,
sljedeći tjedan na korčulu da me ljudi vide,zagreb viza i tako
aj Bogu hvala
ima ko ovdje da je na ovoj kompaniji,
znate sve šta me interesira ;-)

Di si @brajo. Jesi li jos uvik ocajan.Osvrni se malo pa ces viditi koliko je na tvoj ocaj nepoznatih kolega naslo vrimena da daju odgovor.JAAAVVVIIII SEEEEEEE.

A stacu se javljat. Evo sad ce doc nova tura friskih porucnika koji su tek polozili tako da je jos gadnije nego sta je bilo. Jedino me tjesi sta ide lito pa ce ljudi tit stat doma al rjesia san ukrcaj ako cu cekat do 9. miseca. Komedija.

Zivija @Brajo.Nisi sam ovdi.Ima nas puno koji cemo rado pomoci bilo sa savjetom ili konkretno.Ja jos nisam razazna jesi li ti makina ili kuverta pa da znan misliti gdje bi moga uletit. Mozda mi je promaknulo to.Pozdrav
Do not drink and drive,just smoke and fly.

nemogu virovat da niko nece ukrcat ljude sa malo iskustva. Govore fali ljudi, a niko nece krcat mladi svit. Boze sacuvaj...

ja isto ima dva miseca aktivno trazim ukrcaj za mazaca a da mi priznaju asistenturu ili za asistenta pa nigdi nista .....

E nemozes virovat,ja i brajo trazimo ukrcaj ima sad vec ravnih 6 mj,nismo
se ni mi nadali da ce se ovako oduzit.:udriglavom

...da ti imas firmu, ti bi kao krcao ljude bez iskustva?

A slusaj neko bi neko nebi,KOTC je zva nas 5 a nijedan nemamo iskustva na tankerima jer kad stisne nema biranja,samo sad im je vjerovatno ladovina
pa im to ne igra tako da to iskustvo ima i nema veze,nego im se na to najlakse vadit.

Back