Ocajni terco!

Naravno da nitko nece terca bez iskustva i sta je tu cudno?!

Nitko nije reka da je tu ista cudno; samo sam napisa da najvjerojatnije traze ljude sa
kakvim-takvim iskustvom (citaj zamrcenom matrikulom) cisto ka referencu potencijalnim kandidatima...

Sad cu vam ukratko opisat moj trnovit put...

Ufff... pravo si reka, trnovit. :confused:

Sritno dalje :uzdravlje

Pajdo, nisam tebe htio citirat nego je bilo upuceno tercima koji tek pocinju.

Ja mogu reci da mi je donekle drago sto sam prosao sve te losr kompanije jer sad znam cijeniti dobru.
Ljudi se zale da nemaju 4 vrste cokolade a ja sam imao jedan tus i jedan wc( potezanje je bilo na bujole) na cijelu kanizelu uz moguca samo dva tusiranja dnevno( redukcija vode)!
Mislim, dalo bi se tu ispricat dogodovstina ali necu nikog zamarat...

Bilo bi mi drago da svi uspiju!
Pozdrav

Drugari ,imam jednu veeeeliku molbu...a vjerujem da nisam jedini....

ako ima ko da mu je ponudjeno da ide kao terco kuverte na bulk-a ,kont ,gen.kargo ....tako nesto ,a odbio je iz nekog razloga , neka baci ovdje kontakt...

Neznam sto je ovo , ali ja ne mogu naci ukrcaj ,a poslao preko 600 mail-ova i okrenuo preko 200 telefona... :( ....doduse , imam godina ,45 , i nemam nista od tih breveta za tank,chem,oil,Dp i slicno , vec samo za ove "tradicionalne" ...

Ali idem od toga ,da sam star za pocinjanje na drugu vrstu brodova gdje nemam iskustva ,a realno , niti ce me primiti , vec razmisljam da i bulk-ovi moraju ploviti majka mu stara ....mora i tu neko da se ukrca...

Eto , pozalih se , nemojte zamjeriti , ali sam stvarno , kao sto tread kaze ,u ocajanju....dadoh grdne pare za obnovu breveta ,a sad posla nema...za mene....:udriglavom

Pozdrav :uzdravlje

Kolega ja sam tu nedavno polijepio par oglasa za terca
od firmi koje su me kontaktirale sa konkretnim ponudama;
ako mozes, prokopaj kroz mojih 10-20 zadnjih postova.

Evo danas sam dobio na mail ponudu od njemackog Pronava, traze terca za LNG:

Date of joining: 20 Feb

Ugovor: pojma nemam

Placa: Pojma nemam

:D

Kontakt osoba: Anne-Kathrin Hermanns
hermanns@pronav.de

Znam da bas nisam pre-detaljan, ali zenu sam u startu odbio jer vec imam drugu ponudu, tako da ne znam ni
duljinu ugovora, ni placu... eto, za desetak dana, ko je spreman na brod, ovo mu je prilika za LNG...

Znam da bas nisam pre-detaljan, ali zenu sam u startu odbio jer vec imam drugu ponudu, tako da ne znam ni
duljinu ugovora, ni placu... eto, za desetak dana, ko je spreman na brod, ovo mu je prilika za LNG...
ti pasa
svi te traze
mislin da je na pronava veca placa nego tamo di si sad
jesi dosa doma
jel platila koja pilipinka

Hvala dobri kolega , sve sam ja to odavno pročeÅ¡ljao i aplicirao , samo Å¡to imam problem...nemam LNG brevet niti iskustva na tim brodovima....kako čitam ovdje , sve i da položim i za LNG ,Å¡ansa da me ukrcaju brez iskustva je nikakva, plus Å¡to sam mator ....ja sam iz one staaare generacije po balkova i kontejneraÅ¡a , ...a to je muka...tu je konkurencija najveća.....:( ... svakako joÅ¡ jednom veliko hvala :uzdravlje

Jos jedan ocajni terco...

Jos jedan ocajni terco...

Evo ja sam doma vec dvije godine...zvao sve...slao aplikacije, CV-e, bog zna sta sve nisam.... :(
Inace imam iskustva na tankerima, tocnije VLCC, odradio dva ugovora ko treci i onda nas zamijenili sa kinezima, svi juniori sa firme dobili pedalu, a onaj kinez koji je mene dosao mijenjat nije znao di je prova , a di krma...žalosno, ali tako je.
Trazim ukrcaj na oil tankere, imam sve brevete potrebne (advance oil, bridge team, safety off...itd.), americku vizu i sve ostale popratne pizdarije....ali nazalost nikako da se ukrcam.

Svaka pomoc je dobrodosla, bilo koji savjet...unaprijed hvala!!!

Evo ja sam doma vec dvije godine...zvao sve...slao aplikacije, CV-e, bog zna sta sve nisam.... :(
Inace imam iskustva na tankerima, tocnije VLCC, odradio dva ugovora ko treci i onda nas zamijenili sa kinezima, svi juniori sa firme dobili pedalu, a onaj kinez koji je mene dosao mijenjat nije znao di je prova , a di krma...žalosno, ali tako je.
Trazim ukrcaj na oil tankere, imam sve brevete potrebne (advance oil, bridge team, safety off...itd.), americku vizu i sve ostale popratne pizdarije....ali nazalost nikako da se ukrcam.

Krvi ti Kerumove, dvi godine.

Klikni ovdi, skini fajl, imas tu hrpu firmi, ne virujem da si sve ove firme iskontaktira... ;)

Evo maloprije poziv iz norveske,

Firma: Knutsen

Rank: 3/O (experience required, ali nista vas ne kosta kontaktirat i vidit...)

mail (oba su valjana):

Telefon: +4752755074

Ne znam uvjete, ne znam duljinu ugovora, brod ocito je neka vrsta tankera...
zenska me zvala za potencijalni vacancy SREDINOM TRAVNJA, pita jesam li spreman za Skype intervju.

Znaci nije sigurno, ali moguce je da ce im trebat covik.

Odbija sam, jer je to sredinom travnja, a to mi je predugo cekat,
dugo sam doma i imam ukrcaj za par dana, a sad da sve to odbijam i
cekam nesto nedefinirano u travnju....

Sretno.

Ne znam jesi proba u zorovica, ima one grke-almi tankers, navodno da trazi ljude, pa probaj u v-shipa kod dedica i pokusaj cb kod kende, to ti je sto ja znan iz rijeke ekipa!!
Sretno!!

Neko se i opije u međuvremenu, ali stari mogu ti reč iz X2 iskustva da ovaj sajt radi i da je bit dio ovoga suuuuper...:kafa

Ovo nije moguce posaljen stotinu aplikacija trazin zoven za 3rd off i nigdi nemaju mista ili nude jako lose uvjete.
Trenutno iman posao al kao i uvijek trazin bolje,iman preko 7 ugovora kao 3rd off i cini mi se da cu vjecno ostat
na ovoj poziciji.

nadam se da ce i mene jednom srica pomazit.
pozz svima nesritnima:(

Back