• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Obnova breveta

Bartolomeo

Stari morski vuk
Pozdrav!

Zadnje 3, 4 godine radim na offshore brodovima manjima od 3.000 GRT pa za obnovu breveta preko 3.000 GRT moram polo?žiti nekakav ispit koji se sastoji od 20-ak pitanja. Zna li itko kakva su to pitanja?

Pozdrav!

Zadnje 3, 4 godine radim na offshore brodovima manjima od 3.000 GRT pa za obnovu breveta preko 3.000 GRT moram polo?žiti nekakav ispit koji se sastoji od 20-ak pitanja. Zna li itko kakva su to pitanja?
ja sam polaga u 12-om taj refreshment poručničkoga.
od nas 8 , 5 je pro??lo, s tim da je nekima bija već drugi put.
pitanja ti nemaju puno veze sa samom strukom.nikakvi zadaci i sl, nema veze sa poručničkim klasičnim, al svakako nije nimalo lagano, jer je u tih 20 pitanja obuhvaćeno masu materijala iz narodnih novina. solas, marpol dobro proučit.
pitanja su ti ABC i zaokru?žuje??.
sritno

Bog giallo,

Ove informacije su mi dobrodo??le. Sjeća?? li se malo preciznije koja su pitanja bila? U svakom slučaju hvala!

ma da me ubije?? sad ne bi se moga sitit u mjeri da ti pomognem.
jedno je sigurno bilo povezano sa radnim frekvencijama epirba,sarta i navtexa.
bilo je jedno "ukoliko se promjeni 30 % posade nakon koliko se mora odradit vje?žba", pa jedno o knjizi o uljima.
eto, valjda sam bar malo pomoga.
?živija

Pitanja za obnovu breveta

Pitanja za obnovu breveta

Imam pismeni ispit za obnovu breveta za prvog palube preko 3000 GRT. Ispit se sastoji od 20 pitanja. Treba zaokruzivati a,b,c. Dobio sam vec neke informacije. Najvise ima pitanja u vezi konvencija nesto iz GMDSS. Ima li itko vise informacija o kakvim se pitanjima radi, tako da se dobro pripremim. Radim zadnjih nekoliko godina na offshore brodovima manjim od 3000 GRT, pa zbog toga moram polagati ovaj ispit.

obnova breveta za chief officera preko 3000 GT

obnova breveta za chief officera preko 3000 GT

Zna li netko da li se za obnovu ovoga breveta ako si bija sekondo ili terco svih 5 godina koliko on vridi triba nesto polagati ili samo ono standardno,taksene marke,papirologija...????

obnova breveta

obnova breveta

zna li netko ima li kakav priručnik iz čega naučiti za refreshment, neki priručnik i molim ako neko ima svje?ža iskustva. Hvala

Obnova breveta - Papirologija

Obnova breveta - Papirologija

Zanima me sto od papirologije treba donijeti u LK da ne trcim po fotokopirnicama i trafikama kod zahtijeva obnove breveta.

Ako je netko bio nedavno pa da napise par rijeci bio bih zahvalan.

jos uvik isto,kopija osobne,breveta koji produzujes,20 kn u kapetaniji i 70 kn tax mark,ispunis folder sta ti vinka da ,stavis sve skupa u sobu 4,das in broj da te zovu kad je gotovo i ides na pice

jos uvik isto,kopija osobne,breveta koji produzujes,20 kn u kapetaniji i 70 kn tax mark,ispunis folder sta ti vinka da ,stavis sve skupa u sobu 4,das in broj da te zovu kad je gotovo i ides na pice

ako lijecnicki ne stariji od 6 miseci jos uvik triba moga bi se vratit po kopiju ili ic sutra ujutro u 7 sati radit novi.Ne znam mozda i ne treba lijecnicki ali meni je rpije godinu dana treba.

sjebala te ikebana tecaj,ovisi o brevetu i normalno da to svi imamo,nemoj da pomislin da se ne kontroliras redovno,iako moran priznat da san radi navedenih okolnosti taj detalj zaboravija napomenit

doslo vrime za minjat, jesu jos uvik 2 slike po brevetu i sve ostalo ka sta je kokolo napisa?

i koja papirusina triba za izvadit novu matrikulu?

Back