novi sam

Status
Not open for further replies.
istina svako uz papir moze bit Barba ili Kapo. al ka u svemu pa tako i u pomorstvu postoje dobri i losi Masteri i Upravitelji. ima dosta zapovjednika koji kad je neka gungula uz neku glupu izliku samo nestanu u kabinu ili di drugdi i onda kad je proslo se pojave uz pitanja sta je bilo kako i sl, i onda ka sta si triba napravit i znan ja sve i sl. odnosno onaj tip ljudi koji su svjesni da nemaju znanje ali imaju poziciju na koju su dosli uz veze, sricu i istina visu ili fakultet. sa druge strane su ili stariji C/O ili 2nd Eng koji imaju godina i neda im se ucit ili nemaju mogucnost ostat doma, ko i dosta mladjih koji bi tili bit C/O ili 2nd eng a isto tako nemogu ostat doma , ili su dobili dicu pa triba para ili sl. Veliki dio u karijeri cini i srica, kad ces upast negdi, sa kim ces bit i sl, nekom sposobnom put traje duze, a npr neko je manje sposoban a ima sricu pa je avanca, ili neko ima vezu pa svaki brod avancaje i sl. Mogli bi tako do jutra raspravljat triba li visa ili ne , ali mislin da bi bilo dobro neku takvu akademiju napravit kakvu je spomenia marinero_tk , 5god i onda smo na startu svi isti. i eto eventualno kapetanski ispit . ili neki sendvic sistem odnosno pravilo da moras 2god bit treci, pa misec dana predavanjai neki ispit za sekonda pa 2god sekondo pa neki ispit ca C/O itd. sve u svemu ima puno boljih opcija neg sta je danasnji sistem di te zamara nepotrebnim predmetima a nemas osnovu odnosno skolski brod. A dalje kako ce ko dogurat do Barbe ili Kapa nek ovisi o svakom pojedinacno. Vec fali ljudi, za koju god ce falit puno vise, dok se mi prepiremo sta treba ucinit francuzi ce svoje ribare avancat , englezi ce dat brevete na racun tecaja, a nas ce nasi kocit. Brodoovlasnicima je u interesu da brod vozi odnosno zaradjuje pare, a vozit ce sa i bez Hrvata, nismo mi specijalna nacija. Na nama je ocemo li i dalje kocit razvijanje kadra i pametovat,ili cemo prominit nesto, jer na pojedincu je oce li on bit dobar ili los C/O , Barba , Kapo,,, eto da ne pametujen vise, moje misljenje.

Jebate led,odi svi stavljaju mislin miliun upitnika(?)..Biće in puno toga nije bilo jasno u osnovnoj školi....he he..

Mislin da sam JASNO napisa što mislin o svemu tome i Marinero TK nemoj me ispravljat ( mada mislin da si to napravia u dobroj namjeri so no hard fellings) jer ne mislin da san se zaletia.

AMA BAŠ SVATKO MOŽE BIT CHIEF I MASTER a sad kakav će bit...eee...to je druga štorija...

Jebate led,odi svi stavljaju mislin miliun upitnika(?)..Biće in puno toga nije bilo jasno u osnovnoj ??koli....he he..

Mislin da sam JASNO napisa ??to mislin o svemu tome i Marinero TK nemoj me ispravljat ( mada mislin da si to napravia u dobroj namjeri so no hard fellings) jer ne mislin da san se zaletia.

AMA BA?  SVATKO MO??E BIT CHIEF I MASTER a sad kakav će bit...eee...to je druga ??torija...

Nisam ja tebe ispravlja niti tebe itko more ispraviti.
Smatra sam samo da si se krivo izrazija,a sad vidim da se ponavlja?? pa stoga nema svrhe.
Ja i dalje mislim da SVATKO NE MO??E BITI MASTER ILI CHIEF. Da si reka da većina mogu biti to bi potpisa.
Po??to se ja i ti ne ljubimo ba?? previ??e neću razvlačiti temu, ali ovo da pojedincima puno toga nije bilo jasno u ??koli je ispod svake razine.
Odakle ti pravo i odakle ti kuraja tako govoriti o kolegama?
Mislim da to nije u redu

Aj,misli ti i dalje što oš,kako si sam reka,ne pašemo si,zato li odskutaj na drugu temu i na moje se postove ne obaziri tako neću ni ja na tvoje i mirna Bosna.

Ja san sve što san ti pisa i na drugin temama editira tj.obrisa jer nema smisla da ovako dobar forum kvarimo sa svađama i glupostima.

Opet,budeš li opet komentira moje postove lipo ćeš bit prijavljen Dalmošu pa ćeš u magareći kut na sedan dana.

Ja tvoje više neću.

Adio

Decki MArinero-tk i ZOmbi molim vas da se nesvadate jer mi se neda trcati za vasim postovim i brisati jer pisete nesto sta nema veze s temom. MOlim vas ako se ne trpite da se ne dodirujete i da budete kao i dosad odlicni momci , ljudi ili kako vec ocete. Stoga prijateljski vas pozivam da zavrsimo s pripucavanjem. Nemojte samo sad nisam ja on j ei slicno. Ajmo samo zavrsit s medusobnim bockanjem,. Znam da vi to mozete jer ste dosad bili super a da svak ima los dan to je normalno. :uzdravlje

Slažen se Dalmoš.

Pa eto,ja san prvi da ruku.Ko se ne podosimo neka on mene ne komentira,ja njega sigurno neću i bok,svi sritni i zadovoljni.

Status
Not open for further replies.
Back