Naredba o mjeseČnoj osnovici za obraČun doprinosa za obvezna osiguranja Člana posade

Vezano za mirovine ko radi na UK zastavi i placa u UK NI ima pravo pored hrvatske mirovine ako je uplacivao u Hrvatskoj i na UK State Basic Pension kada navrsi 65 godina. Tko je rodeni do 05.04.1951 ima pravo na UK mirovinu proporcionalno koliko se godina uplacivalo(ja sam dobio za dvije i po godine uplacivanja oko1030 kn mjesecno preracunato iz funti sedmicno koje mi oni lijepo salju na nasu banku bez ikakve provizije za platit i pravo na njihovo zdrastveno kad sam ili ako zivim u UK plus Bozicnjicu). Tko je roden poslije 05.04.1951 ima pravo na mirovinu sa navrsenih 65 godina starosti i minimum 10 godina uplacivanja.
A kod nas ja placao 23 godine i dobio 1570 kuna mirovinu.

Ne znam je li pravo mjesto ali cu pitat ovdje...iskrcao sam se 7.9,eu brod,i tek danas mi salje agencija papire,nesto za kompaniju i A1 papir i da moram na poreznu otici izvaditi da sam platio doprinose...ja doprinose placam samo dok sam na brodu,za ova dva mj sto sam bio nemam placeno jer ne placam dok ne dobijem uplatnicu...a sto je naj stvar na mirovinskom i zdravstvenom prije tjedan dana uopce nisu mogli naci me evidentiranog da sam plovio 7 i 8 mj...zadnje sto se vidi je 5mj...i sta bi ja sada trebao?netko bio u toj situaciji?

Tptlk 2 via Desire 816

Back