MSC putnički brodovi!

Bio bih ti zahvalan da mi kazes da mi objasnis to pod ''dere Å¡ta se posla tiče'', kakav je posao treceg na MSCijevim kontejnerima, i kakve su gvardije u portu.
Znači ti ka 3 na kontejnerima držis gvardiju u portu, navigaciji od 08:00 12:00, navečer od 19:00 - 24:00.
Tvoji su papiri za portove, mailovi, brodski ljekarna, karte, crtanje rota, ispravak, Ecdis - update karata, pravljenje rota sa masterom, passage planing, voyage report, reefer log, znači ako ima reefera na brodu, preko dana obilazis reefere zajedno sa elektricarem, znači vodiÅ¡ evidenciju o njima. Na manovri si na provi sa nostromom. Mislim imaÅ¡ dosta papirologije kod njih, znači tamo terco ne radi safety, to kod njih radi sekondo...

Sent from my C6603 using Tapatalk

Znači ti ka 3 na kontejnerima držis gvardiju u portu, navigaciji od 08:00 12:00, navečer od 19:00 - 24:00.
Tvoji su papiri za portove, mailovi, brodski ljekarna, karte, crtanje rota, ispravak, Ecdis - update karata, pravljenje rota sa masterom, passage planing, voyage report, reefer log, znači ako ima reefera na brodu, preko dana obilazis reefere zajedno sa elektricarem, znači vodiÅ¡ evidenciju o njima. Na manovri si na provi sa nostromom. Mislim imaÅ¡ dosta papirologije kod njih, znači tamo terco ne radi safety, to kod njih radi sekondo...

Ma nista to nije teško mislim za svladati, ali ima toga poprilicno, ako bi ti trebalo šta, ja ti imam dosta toga u mojem kompjuteru, mogu ti poslati, pa da se malo igraš, prije nego odeš kod njih, tj, ako odeš?

Ma nista to nije teško mislim za svladati, ali ima toga poprilicno, ako bi ti trebalo šta, ja ti imam dosta toga u mojem kompjuteru, mogu ti poslati, pa da se malo igraš, prije nego odeš kod njih, tj, ako odeš?

Bio bih ti zahvalan, ako bi mi poslao, ja cu ti u PM poslati svoj email. Hvala ti još jedanput.

Bio bih ti zahvalan, ako bi mi poslao, ja cu ti u PM poslati svoj email. Hvala ti još jedanput.
Jesi li iz Splita, ima toga dosta, tj 4,5 Gb, možemo se nač pa ću ti prebaciti na stik

Da malo refresham temu..

Da li se itko od strujica prebaciva sa MSC cargo na njihove putnicke?
Odradjujem 2 ugovor kao asistent struje na teretnima pa me zanima prilikom pribacivanja koju poziciju ocekivat i naravno placu? Ili mi je bolje da ostanem di jesam i odradim ugovor, dva kao elektricar i onda trazim prebacaj?
Pozdrav kolege

https://www.careers.msccruises.com/
a na prethodnim stranicama sam nasao neke mailove na koje sam slao CV. Inace proces aplikacije preko Careers je dosta slozen, imas neke testove i na kraju intervju sam sa sobom, pisu ti pitanja na stranici i dok te kamera snima moras odgovarat na njih i na kraju im se to uploada. Ako su zadovoljni, jave se za live interview.

..samo jedna smjernica ekipi koja se prijavi kod njih i dode do ovog intervjua, imate tri pitanja, prvo je da kazete nesto o sebi, dobijete 30sec. za pripremu i onda minutu ja mislim za izlaganje, zatim drugo pitanje koje ste sve duznosti imali kao casnik i s kojim ste sve poslovima bili u doticaju, imate cca minutu za odgovor i na kraju standardno, zasto ste bas odabrali MSC cruises i tu mi se cini da vam daju 1:45 min. Nadam se da ce nekom dobro doci da se pripremi prije samog intervjua, jer se covjek u tih 30ak sekundi "pripreme" moze samo zbunit. Sretno

Vidim da ima mnogo nedoumica oko MSC-a, pa da vam malo pomognem. U HR postoji sam jedna agencija koja ukrcava i ide se samo preko njih. Postoje slučajevi ili bolje priče da neki hr pomorci idu direktno preko Italije ali to su ljudi koji navigavaju na toj kompaniji preko 20-30 godina. To su bila neka druga vremena. Ovako, procedura za upasti na putnicke je slijedeca, javiti se bogdanu u sinju, najednostavnija solucija ali opet nema nekog kruha od toga, upitno je koliko koga moze ukrcati i da li ''hoce''. Puno efikasnija metoda je poslati e-mail direktno u HR department MSC-a u Sorrento, dolje sam naveo adrese dvojice ljudi koji su glavni tamo, uglavnom najbolje se javiti V.Amitranu on je desna ruka glavnoga i vrlo susretljiv, odgovara na e-mail i sl. (za razliku od glavnog). Ako imaju mjesto za vas oni proslijede vasu aplikaciju bogdanu i on vas mora zvati, dalje papirologija ide standardno preko njega.
Sto se tice Maresce on je sada u menagmentu i zaduzen je za ukrcaj kapetana i chiefova, nije u HR dept., ali ovaj vicenzo mu je bio desna ruka, tako ako negdje trebate slati saljite ovom covjeku.

Captain G.Cocurullo
E-mail: gcocurullo@mscsorrento.com

Vincenzo Amitrano
Crew Department

MSC Sorrento
Via Francesco Ciampa,29
80063 Piano di Sorrento, Naples
Tel. 0039 081 5321530
Fax 0039 081 8088653
Mob. 340 3102960
E-mail : vamitrano@mscsorrento.com
Evo vako vam je sta je covik napisa i nema druge samo sta Maressca triba odobrit i to je to

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Pozdrav svima

Jel ima netko da je na MSC kao struja.
Možda budem ima priliku za ukrcaj pa me zanima kako to izgleda kod njih.
Ustroj, plaće, opis posla...

Unaprid zahvaljujem

Pozdrav svima

Jel ima netko da je na MSC kao struja.
Možda budem ima priliku za ukrcaj pa me zanima kako to izgleda kod njih.
Ustroj, plaće, opis posla...

Unaprid zahvaljujem

Misliš za kruzere kao šta je i tema ili kontejnere?

Poslano s HTC 10 putem Pomorac.net

Mislim za kruzere.
Ponudjeno mi je misto asst electriciana.
Pa me zanimalo koliko mogu naučit na toj poziciji, Å¡ta točno radim.
Volia bi Å¡to viÅ¡e naučit, ne samo da budem po kabinama, pa me zanimalo ako neko ima iskustva

U početku računaj minimum 2 mjeseca da ces stalno sijalice mjenjat,poslije ces polako početi i sa radom sa kolegama da im pomažes itd...
U suÅ¡tini sve do tebe zavisi koliko ces da naučiÅ¡ sve svojim trudom

Ukoliko nekoga interesira , traze ass. Electronic eng. , meni ponudeno ali sam odustao. Mozda da sam 10 god. mladi :)
6 mj. ugovor , 3.000,00 $ nije permanent , MSC Fantasia.
Posaljite CV na gore navedene e-mail adrese a javit ce vam se Bogdan ukoliko budete u uzem krugu.

Back