Bogdan Company
nije, to je u Sinju (ako jos postoji) a u Dalmi je MSC. I u uredu ti je kap. Pere Stambulic.
Bogdan Company
jel ima neko broj konkretno od Stambulića?
jel ima neko broj konkretno od Stambulića?
Pozdrav iz Singapura iz škvera..,
Puno hvala na informaciji
Pozdrav, a tamo za 3 ti variraju plaće, imaju par ugovora za 3 tj, od 2700- 3500 €, ako se ne varam, Internet imaÅ¡, ali ga plaćaÅ¡, ne znam je li na svim brodovima uveden. Ovo za plaće ti je 3500 € puna plaća, talijane većinom stavljaju na punu plaću, mislim da ćeÅ¡ trebati napraviti koji brod do pune plaće...Zna li itko kakva je situacija na njihovim kontejnerima, imam nekih naznaka da bi mogao tamo, kolika je plaća za 3/O, kakvi su uvjeti i ima li interneta na brodu poÅ¡to sam čuo da su uveli?
Pozdrav, a tamo za 3 ti variraju plaće, imaju par ugovora za 3 tj, od 2700- 3500 €, ako se ne varam, Internet imaÅ¡, ali ga plaćaÅ¡, ne znam je li na svim brodovima uveden. Ovo za plaće ti je 3500 € puna plaća, talijane većinom stavljaju na punu plaću, mislim da ćeÅ¡ trebati napraviti koji brod do pune plaće...
Moje mišljenje je da su uvijeti ok, samo da znaš da tamo 3 radi što na drugim firmama radi 2 i obrnuto...
Sent from my C6603 using Tapatalk
A to je druga stvar, samo znaj odma ću ti reći, da tamo 3 dere poprilično Å¡ta se posla tiče..., ali za plaću nema problema...Posao nije problem, a to za plaću meni je rečeno odmah 3500 eura plus neki bonusi, pitao me je imam li ugovora kao terco, rekao sam da imam 3, jako su zainteresirani, a i ja naravno, ali sam odmah rekao da necu ici za 2700 eura, ako ce dati odmah 3500 eura mozemo razgovarati, sve ispod toga zavrsava nasa prica, covjek tamo mi je rekao da nema nikakvih problema, da oni daju 2700 eura samo prvi ugovor onima koji tek idu za terca prvi put. Zaboravio sam samo pitat pa ako slucajno znas plaćaju li doprinose bio bih ti zahvalan. Hvala i lp. Inace covjek je bio jako susretljiv i nije divljak, svaka cast na ponasanju, sve je onako kako se dogovoris.
A to je druga stvar, samo znaj odma ću ti reći, da tamo 3 dere poprilično Å¡ta se posla tiče..., ali za plaću nema problema...
Pod doprinose na Å¡ta točno misliÅ¡?
A to je druga stvar, samo znaj odma ću ti reći, da tamo 3 dere poprilično Å¡ta se posla tiče..., ali za plaću nema problema...
Pod doprinose na Å¡ta točno misliÅ¡?
Jel jos uvik ured tog capt. Stambulica u Dalmi i di tocno?