terminator
Ch.Mate
M-C
M-C
Dobra ti je ona prva recenica.....sad san razumija..
M-C
Pojednostavnite malo vase konverzacije na ovom forumu....
Ako ste pomorci niste babe...netreba uvik nekog nadopunjavat,ispravljat,prepucavat se ili se pravit pametan.
Svi ode trazite neki posal i netreba gubit vrime oko neceg jeli valja ili nevalja nego jednostavno istrazivat i konstantno slat CV di kod nesto valja vise od vaseg momentalnog uposlenja...Zato nezatrpajite nepotrebno ove stranice glupim i nekorisnim podacima....
Sta se tice Maritime Conectora on je tu zaq sve nas....nekome valja nekom ne ali u svakom slucaju je mukte...ne kosta nista ispunit profil i ponekad aplicirat...doduse ja san aplicira 10-tak puta i sad od tih firmi jeli me neko zva zbog te stranice ili nije neznan a nije me ni briga....Ali te firme tamo su me kontaktirale par puta sad jer zbog mojih poslanih Cv na mail ili od MC to neznan...U svakom slucaju je dobro postavit MC ka link u vas potpis ispod maila tako da vam malo ozbiljnije mail izgleda di je takoder ubacen CV.
Ja osobno koristim yahuu i u njegov potpis stavljan link od MC i od LinkedIn....Tako opet muktesina za one koji nisu u stanju potrosit 2000 kuna za svoju web stranicu.
Eto tako pametme glave... malo se trudite i lukavstvom....imate sve samo treba znat koristit a ne samo ko ce koga nadjacat po pameti na ovom forumu...
Eto nekome sam mozda i pomoga sa ovin svim uputan i kritikan...
svako dobro
Dobra ti je ona prva recenica.....sad san razumija..