Maritime-Connector

M-C

M-C

Pojednostavnite malo vase konverzacije na ovom forumu....
Ako ste pomorci niste babe...netreba uvik nekog nadopunjavat,ispravljat,prepucavat se ili se pravit pametan.
Svi ode trazite neki posal i netreba gubit vrime oko neceg jeli valja ili nevalja nego jednostavno istrazivat i konstantno slat CV di kod nesto valja vise od vaseg momentalnog uposlenja...Zato nezatrpajite nepotrebno ove stranice glupim i nekorisnim podacima....
Sta se tice Maritime Conectora on je tu zaq sve nas....nekome valja nekom ne ali u svakom slucaju je mukte...ne kosta nista ispunit profil i ponekad aplicirat...doduse ja san aplicira 10-tak puta i sad od tih firmi jeli me neko zva zbog te stranice ili nije neznan a nije me ni briga....Ali te firme tamo su me kontaktirale par puta sad jer zbog mojih poslanih Cv na mail ili od MC to neznan...U svakom slucaju je dobro postavit MC ka link u vas potpis ispod maila tako da vam malo ozbiljnije mail izgleda di je takoder ubacen CV.
Ja osobno koristim yahuu i u njegov potpis stavljan link od MC i od LinkedIn....Tako opet muktesina za one koji nisu u stanju potrosit 2000 kuna za svoju web stranicu.
Eto tako pametme glave... malo se trudite i lukavstvom....imate sve samo treba znat koristit a ne samo ko ce koga nadjacat po pameti na ovom forumu...
Eto nekome sam mozda i pomoga sa ovin svim uputan i kritikan...

svako dobro

Dobra ti je ona prva recenica.....sad san razumija..

Aplicirao sam par puta, samo me kontaktirao Atlantic marine, nitko drugi.

Sa sigurnoscu znam da stavljaju krive podatke za KOTC, pocevsi o leave-a za juniore, do iskustva u ranku. Plus pod napomenom firme stoji da primaju aplikacije samo od Engleza, R'vata, bosanaca i crnogoraca, a krcaju samo smrde...

mc

mc

I ja sam napisa da sam dosta navega i da sam ćif joÅ¡ pri dosta godin, ma niko ne zove...

i ja sam tamo cca 3 godine, aplicira se nešto manje od 10 puta, pogledan mi profil 500-tinjak puta al od poziva ili e-maila nista....

Mislim da nemozes kolega ja sam pokusavo vise puta al nisam uspio I da ti kazem tamo sam vec skoro godinu I apliciro na puno otvorenih pozicija al mi se nikad nitko nije javio

Evo neki Minerva Marine traži 11 ljudi od Barbe pa do kapa. Nešto za bulk i tankere, znam da stranica baš ne reagira na apliciranje, ali kome treba neka proba zvat direktno.

Javija san se na otvorene pozicije oglasene na maritime connector i dobija san sljedeci mail,tako ako je kome zanimljivo neka in se javi:

Good Day Jakov,

We are looking for 2nd Mate & 3rd Mate on LPG, with previous experience and all valid documents for end of March.

Rank: 2nd Mate 4500 Euro p/m

Rank: 3rd Mate 3500 Euro p/m

Vessel:
- LPG tanker
- Year of build: 2004
- GT: 3,000
- Engine type: Wartsila

Contract Duration: 3+/-1 month.

If you available, please inform us.

Best Regards,
Jelena Semionova
General Director

JSC Crew Negotiator recruiting agency

3rd floor Office Minijos str. 127-307
Klaipeda, Lithuania

Tel.:+370 46 231344,
Fax:+370 46 319058
Mob.No:+37063526250,
Personnel Manager: +370 63049917

Email: info@crewnegotiator.eu, crew@crewnegotiator.eu

Website: Crew Negotiator - About Us

Ovo je odgovor na apliciranje preko Maritime connectora:

Good day dear Mr. Jurlina

Please note that we have an open 2nd engineer position on our panamax bulk carrier M/V Pabal at around end of December.

Kindly note the monthly wage as 6600USD and contract duration is 5 months +/- 1 moths owners option. For the 2nf engineers who holds chief engineer license we pay additional 200USD.

Please also note vessel trades worldwide and joining has to be at end of December in China. US visa is necessary and we have to apply for Chinese visa for joining.

You can find the details of our vessel as below:

M/V PABAL

Year of build 2012

Flag Antigua & Barbuda

Class GL

Length overall 224,98 m

Deadweight 75.378 tdw

No. of cargo holds 7

Full automated, unmanned engine room.

Main engine manufacturer MAN Diesel - Type 5S60MC-C8.1 Total Power 9.660 kW

2 Auxiliary Engines total elec. power 2250 kVA

1 Shaft Generator total elec. power 640 kVA

Kindly be informed total engine crew on board are: chief engineer + 2nd engineer + 3rd engineer + Engine fitter + oiler + engine cadet

Mixed crew of East European, Indian and Filipinos.

We would be pleased to hear your availability and to get your updated CV accordingly.

Kind regards,

Capt. Tahir Sarioglu
Recruiting Manager

Liaison Office Istanbul

Phone +90 (0)216-409-13 33
Fax +90 (0)216-409-13 37

crewing@hp-shipping.eu
Harren & Partner: Home

- as agents only -

Unique Entity Number: 201023238D (Incorporated in the Republic of Singapore)

Managing Directors: Peter Harren ∙ Edmund Wee

....ali sam ga odbio jer sam trenutno na boljim uvjetima.Inace ovo je bilo aktualno u 12 mjesecu,a ja sam bio u zurbi jer me ganjalo sa ove kompanije za one Safety brevete.

Mislim sto reci,lijepo je to zamisljeno,a sada koliko imamo uspjeha u dobivanju posla preko MC iskustvo je pokazalo i ne bas previse,ali svaka je pomoc dobrodosla pa tako i Gdina Erica koji ima taj portal.
Nekima se mozda i posrecilo,ali ja sam imao eto tu jednu ponudu,ali u krivo vrijeme.
Ako bude opet kakvih ponuda postaviti cu ih na forum pa mozda nekoga usrecim.
LP i mirno more svim kolegama.
Pozdrav sa Taiwana.

ja sam aplicirao preko maritime conector i dobio posao. tj. ujutro sam dobio mail od jedne offshore kompanije(imao sam prije nesto offshore iskustva),poslao sve certifikate preko pdf-a..
nakon par dana sam imao kratki telefonski intevju i ukracao se za 20-tak dana na brod.

ja sam aplicirao preko maritime conector i dobio posao. tj. ujutro sam dobio mail od jedne offshore kompanije(imao sam prije nesto offshore iskustva),poslao sve certifikate preko pdf-a..
nakon par dana sam imao kratki telefonski intevju i ukracao se za 20-tak dana na brod.

Nista protiv MC naprotiv znam Erica. Ali nekako sve vise ljudi mi govori da i corava kokos ubode zrno.

Nista protiv MC naprotiv znam Erica. Ali nekako sve vise ljudi mi govori da i corava kokos ubode zrno.

Dalmos.., ja imam osjećaj da neki od njih Å¡uljaju ovdje po forumu i kad Prančiok ili netko, ovdje stavi dobar link, job offer ili slično, onda oni to iskoriste i ispadne da je njihova zasluga! Farabutska posla! ViÅ¡e ljudi ukrca Prančiok, godiÅ¡nje - nego oni svi skupa! Evo, dao sam jutros dva intervjua, nije neÅ¡to.., ali mora se ići.

Last edited:
Zato ja više ne stavljam kome se triba javit javno nego da se ljudi koji zadovoljavaju jave meni na PM pa cu ih ja uputit dalje. Dalje su sami sebi pa ako prodje prodje ako ne prodje sta ces idemo dalje... ;)

Azalea Maritime-Montenegro

Traže hrpu ljudi za LNG-MOL, ne znam kakve su mogućnosti zaposljena preko njih da netko naÅ¡ se usreći. Ali eto treba probat.

U zadnje vrijeme prilikom apliciranja Connector uopće ne prihvati, nego daje obavijest : "You have not met job criteria..."
Da ja možda nisan zavrÅ¡io Å umarski fakultet ili Å¡to. Znači beskorisni konektor postao joÅ¡ beskorisniji...:D

Back