Mala pomoć budućim asistentima struje :-)

Okhotnik24

New member
Svi oni koji traže ukrcaj kao asistenti struje evo male pomoći di tražiti ili lakÅ¡e rečeno di NE TRAŽITI ukrcaj i gdje trenutno ne ukrcavaju. Svakako to ne znači da ne pokuÅ¡avate i ne dosađivate ali od mnogih agencija koje sam pronaÅ¡ao na forumu neke uopće nije potrebno zvati jer uopće ne ukrcavaju asistente. Isto tako, neki brojevi se viÅ¡e i ne koriste :D

Marin Consult-rekli su mi da nisu kvalificirani da ukrcavaju asistente
V-Ship-trenutno ne traže asistente i nece do daljnjega
Iva Shiping-ne bave se ukrcajem
Mariner Trogir- ne traže asistente
Globe Marine- broj se ne koristi
EUROS-ne bave se ukrcajem
Melada Shiping i Swiss Atlantik -prekrižio sam (valjda se br. ne korisiti ili isto tako ne ukrcavaju,jedno od toga je,ne sjecam se hehe :D )
Aco Maritime- ukrcavali su prije a sada se sa time više ne bave
Med Servis- takoder se vise ne bave sa ukrcajima
SSM-uzimaju samo filipince i mozete zaboraviti. Tako mi je gospođa rekla. Ne kuzim koja korist od agencije u hr. ali dobro...

E sad tko ukrcava?

Zvali su me iz CB Maritime (oni ukrcavaju samo za tankere 051-376/001) samo sto nemam Advance FF. i osnovni brevet za tankere pa bas sutra krecem na predavanja u Å ibenik .
OSM Split ukrcavaju,kontakt broj ne znam jer sam išao preko rodaka koji vec godinama u njih radi pa je on poslao moje podatke mailom. Inace dao mi je i preporuku na njih jer je prezadovoljan. Place su redovite i nikada nije imao problema sa tom agencijom. Dovoljna temeljna sigurnost a ukrcavaju li i za tankere ne znam.
DGS-ukrcavaju asistente. Rekli su mi da mogu očekivati 10. mjesec da ce me zvati. Do tada niÅ¡ta.
Globtik-ukrcavaju,zvali su me da pisem test iz engleskog jezika pa cu usput kad dodem do Splita obaviti i to. Inace od starijih pomoraca nisam nista dobro cuo o njima. Kasne sa placama i glavni savjet mi je bio da ih zaobidem. Istina ili ne u to necu ulaziti jer nisam okusio na svojoj kozi. Inace sad mi prijatelj ide preko njih. Odradio je 6 mjeseci preko DGS-a kao asistent struje i sada u GLOBTIK za 4500 eura. Dobro je i prosao s obzirom da je odradia samo jednu plovidbu kao asistent :)

Nadam se da sam bar nekome/nekako pomogao :-)

Evo moji krcaju aistente struje, plata vam je oko 200 dolara :hihi

Savjet?

Ako nijeste gladni i zedni, strpite se 2 mozda 3 ugovora od 3mj i onda ste na otprilike 4000 usd permanent, seniorskoj poziciji i 24 dana placenog godisnjeg.

Fakultet obvezan.
Struja fali nemilo, tako ako ste sposobniji od trule jelovine avancamenat ce bit brz.

Sretno!

pomoć

pomoć

Hvala na savjetu, al imate li koji konktakt di da se obratin. Mail, telefon?

I za KOTC i za Ahrenkiel, osim onih sta se mogu naci po njihovim stranicama??

Velik pozdrav

Ista ti je stvar i sa KOTC.

Vrtio ti se odje mail od Vlada Atanasova koji ti je bio u personal group-u al je covjek poso na more ponovo.
Kad saznam stogod drugo napisem odje. Za sad probaj preko njihove glavne stranice.

Ja mislin da san njemu i sla mail, al je vec bilo kasno.
A na stranici KOTC-a in ne vridi link di se otvara application form.

Al pogledacu je li se to popravilo, nisan provjerava ima par tjedana.
Uglavnom hvala obojici!!!
Inace lova mi uopce nije u pitanju za prvih po godine, prigoria bi ja to sve.

Evo moji krcaju aistente struje, plata vam je oko 200 dolara :hihi

Savjet?

Ako nijeste gladni i zedni, strpite se 2 mozda 3 ugovora od 3mj i onda ste na otprilike 4000 usd permanent, seniorskoj poziciji i 24 dana placenog godisnjeg.

Fakultet obvezan.
Struja fali nemilo, tako ako ste sposobniji od trule jelovine avancamenat ce bit brz.

Sretno!

oprosti ali ne razumin ovo: ako si permanent kako 24 dana plaćenog godiÅ¡njeg? i daj molim te joÅ¡ jeno pitanje da li je problem Å¡to imam 44 god za asistenturu. imam viÅ¡u i visoku.

Pretpostavljam da misli na 24 dana placenog, a koji su izvan placenog odmora. Odnosno, za svaki mjesec na brodu imas 21 dan placeno doma, a ovih 24 dodanih dana godisnje je nadodano na ukupni broj slobodnih dana...

Sent from my GT-I9100

Pretpostavljam da misli na 24 dana placenog, a koji su izvan placenog odmora. Odnosno, za svaki mjesec na brodu imas 21 dan placeno doma, a ovih 24 dodanih dana godisnje je nadodano na ukupni broj slobodnih dana...

Sent from my GT-I9100

Ne ne..

Struje imaju vise leave-a od juniora strojara.

Sto mislim pod 24 dana placenog godisnjeg?
Znaci da za svaki mj proveden na brodu imas doma 24 dana odmora.
Godisnje svaki mjesec ko struja primas oko 4000 usd bio doma ili na brodu.
E sad, ako si bio na brodu 3mj, doma ces bit 72 dana. Ako si bio 4mj onda ces bit doma 96 dana.

Normalno da to nece biti tocno ko urica u dan, al otprilike se mozes ravnat o cemu se radi..

KOlega, ja da ti pravo recem nemam pojma dal su ti godine problem. Cim dobijem mail dje se i kome javit za intervju ja cu ga stavit u temu o KOTC-u, ok?

adresa

adresa

Ne ne..

Struje imaju vise leave-a od juniora strojara.

Sto mislim pod 24 dana placenog godisnjeg?
Znaci da za svaki mj proveden na brodu imas doma 24 dana odmora.
Godisnje svaki mjesec ko struja primas oko 4000 usd bio doma ili na brodu.
E sad, ako si bio na brodu 3mj, doma ces bit 72 dana. Ako si bio 4mj onda ces bit doma 96 dana.

Normalno da to nece biti tocno ko urica u dan, al otprilike se mozes ravnat o cemu se radi..

KOlega, ja da ti pravo recem nemam pojma dal su ti godine problem. Cim dobijem mail dje se i kome javit za intervju ja cu ga stavit u temu o KOTC-u, ok?

ok thx ako možeš i na pm

Ahrenkiel kontakt

Ahrenkiel kontakt

Sussane Petkovic – Crew Mngr, Mob: +49 402 483 8210

Nasa san neki broj, al nisan jos bia u mogucnosti zvat.
Ko pokusa nek javi jeli uspija....

Sretno :)

Back