LNG brodovi

Evala svitu,

​​​​​​Zna li ko di valja upirat za uletit na lng ili lpg ka kadet. Iman zavrsenu kadeturu na productu i polozen porucnicki pa bi se proba pribacit dok je vrime..

Zivili!
Mozes probat kod Marie shipping, imas ih na Linkedinu crewing iz Hrvatske. Uzimaju junior oficire za lng ponekad a imaju opciju 6 mjeseci kao motorman ili ab na lpg 1600 dolara, uzmes advance i onda ides kao terco 3800 dolara naravno ako se pokazes. dobro je za isporkat matrikulu, 4/2 su ugovori, njemacka kompanija Posle nadjes one likuse sa Linkedina iz Faststreama sto traze 4th engineere/ 3off sa min 9 mjeseci na lpgu, svake nedelje izbacuju te oglase, Laura Humby i neka poljakinja. One krcaju na Shell. Ako si mlad eto ti prilike strpis se malo posle ide to samo.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Jel potvrdena nakilatova narudzba od 100 lng-a?
116 brodova, 16 se gradi u kini, 100 u koreji. Cisto sumnjam da ce Nakilat uzet menadzment tih brodova, kaos im je i sada sa smjenama. Fali im ljudi krcato. Tko ima tanker iskustva, neka se javi u globtika. Ides misec dana kao junior oficir, i onda ides na pernament contract 3700 dolara, 4 on 3 off

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kontaktira me paul mcalpine, trazi ljude za firmu eaglestar - zvuci mi kao indijska firma. Ili malezija nemam pojma. 4on 3ofd ugovori. Lng brodovi

Kontaktira me paul mcalpine, trazi ljude za firmu eaglestar - zvuci mi kao indijska firma. Ili malezija nemam pojma. 4on 3ofd ugovori. Lng brodovi

Imao dva STS-a sa Eagle svi Indijci osim kapetana bio Malezijac. Radi se o Crude ali mislim da nije nista drugacije ni na LNG floti. :hihi

Malezijska drzavna firma. Ima nasih ali uglavnom indijci i nesto malezijaca. Uvjete na brodu i placu ne znam tocno ali kontaj da su medu slabijim na trzistu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3200 $ 4 on 3 off pernament, sta ispada negdi oko 5600$ misecno. Placa je za 3/0, 4/E. Medu slabijim na trzistu

Pozdrav ljudi.

Ima li netko da navegava na Alpha gasu da mi kaze kakvi su uvjeti na brodu sto se tice interneta, hrane, posade...? I mozda koliko je ljudi u makinji.

Hvala unaprijed.

Radi se o MISC lng brodovima.. Shell sistem rada, dolari samo na brodu itd

Jel mi netko moze nabrojati firme koje nude ugovore krace od 3 mjeseca za juinor oficire i ima li takvih?

Jel mi netko moze nabrojati firme koje nude ugovore krace od 3 mjeseca za juinor oficire i ima li takvih?

Ugovor 10 tjedana: Golar ,Hoegh donedavno al prema zadnjima info su odjebali europske juniore, Anthony Veder...iii nemogu se više nikoga sititi ,ako se sitim pišem

Odakle ti ta informacija? Znam masu momaka na golara, nisam nista tako cua. Cisto sumnjam da sada kada fali kadra mogu ikoga odbijati. Hrpa firmi sada traze i juniore i seniore

Odakle ti ta informacija? Znam masu momaka na golara, nisam nista tako cua. Cisto sumnjam da sada kada fali kadra mogu ikoga odbijati. Hrpa firmi sada traze i juniore i seniore

Prijatelju odbijaju i te kako, cin spomenen da neman gas exp,svaki intervju zavrsava ;)

Back