Ne vjerujem da je Stena.
Nudila mi S.Sawiuk ima par god Stenu, ugovor 4-2. Osim ako nesto nisu promjenili.
Interesantno, nitko nema odgovor o kojoj se kompaniji radi?
Ajmo snjuhaci, guknite
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ima OMI shipping LNG brodove?
danas sreo poznanika s faxa. Kaze mi da je preko zorovica na Omi-ju na tankerima.
nisam ni znao da zorovic krca na OMI., kopao sam po forumu ali nigdje nista.
Lng je bio u pitanju.]Nudila ti je za juniora 4-2 seniorima je 3-3 ugovor. S.Sawiuk je mene tamo dovela ali kad si bia preuzet iÅ¡a bi ti engleski ugovor. Ne znam jeli ti plin ili oil nudila poÅ¡to je za plin imala otvaranja za stenine LPGije i Glory Ships isto pod NMM. To Stena im je nekad služilo za zamazat oÄi najÄeÅ¡Äe bi se ako si na oilu iÅ¡lo ili na Gener8 grupu ili na Princmara kojeg je TK poÄinja preuzimat tj veÄ je komplet preuzea.
U ovom sluÄaju kako se traži C/O mogli bi lako bit oni ali dio Nigeria LNG poÅ¡to su neskloni slat ljude sa svoje flote oila na LNG.Na steninim LNGima se dosta Äesto vrtila ista ekipa ali i tamo su imali manjak ljudi.
Ispricavam se svima. Posto su jezicne barijere u hrvatskoj velike za mene.
svako selo ima svoj jezik! Covjek mi je rekao Almi valjda,ali sam ja skuzio omi.
Ispricavam se svima. Posto su jezicne barijere u hrvatskoj velike za mene.
svako selo ima svoj jezik! Covjek mi je rekao Almi valjda,ali sam ja skuzio omi.
ajde ne placi
cctv je standard..
Ja ne znam dje slusate te fantazije. Ja sam juce popio prvo pivo posle 4 mjeseca koliko sam skoro na brodu i to vani naravno jer nema alkohola na brodu. BBQ je isto ukinut... Koju sliku vi imate nije mi jasno.ja imam kontrolu u uredu pa kad su koji poslovi di triba zavuc rukave malo se kanali pomisaju i kamere prekonfiguriraju da se svaki vrag ne vidi
ako sve triba s PPE nece nikad posal bit gotov..
a sad je third parti radi po derriku kabele ,cable staze pa ih je dobro gledat iz katrige....
ma ovi pivasi tj plinasi se uplakali do bola
a jos na yubitube imaju kako jance na rzanju vrte i piva leva leva ide
a o ribolovu da ne govorimo...
Do sad je bilo govora mozda ce uvesti, ali evo nam je dosao zvanicni mail da na sve brodove od Nakilata(ne znam za ove sto su joa pod shell managementom) ce staviti CCTV na mostu, da kao nece biti povezan sa office ali da ce po potrebi moci biti online. Eto i to smo decekali, sta je sledece, u kabine?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk