LNG brodovi

Cuj iskustvo za wipera..
Reci joj da imas dobar matrix, da te mater "slala u kaznu" tako da si radaco dnevni boravak i kuhinju. Upadas odma!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Cuj iskustvo za wipera..
Reci joj da imas dobar matrix, da te mater "slala u kaznu" tako da si radaco dnevni boravak i kuhinju. Upadas odma!

radacao s punim upaljačem u đepu,
jebem ti agancije i iskustvo,

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Zva jučer za wipera ili motormana, gospođa mi odgovara da treba iskustvo za wipera. Pa više neznam ko tu koga je** od svih naših agencija...
Gospođo veza mi treba, veza a ne iskustvo:)

Ovo mi je jedan od najjacih postova ode na forumu u proteklih par godina.
Oce li tako i kuvaru reci?

Ovo mi je jedan od najjacih postova ode na forumu u proteklih par godina.
Oce li tako i kuvaru reci?
ja vidia oglas, cook with work at height and confined space tecajevima,???
tj da moze pržiti pomfrit na dizalici ili u tanku balasta

A nego kako, i inda uleti sovjet sa svim zivim papirima falsificiranim, ili crna nogica sa bulka, jer, eto, nece skupi hrvati
Do Bog svi propali s tim svemirskim zahtjevima.
Necu im nikad zaboravit oglas:
2e, 36m u ranku, 10g na lng s xfd exp. Dobro da nisu stavili da treba znat recitirat Anu Karenjinu naopacke na Tajlandskom..

ja vidia oglas, cook with work at height and confined space tecajevima,???
tj da moze pržiti pomfrit na dizalici ili u tanku balasta

Vidis to mi nije cudno jer sam na takvoj firmi radio 4 godine.Completna posada mora imati W@H certificat zbog biznisa u kom brod radi.Al opet na to moze otic svatko bez nekog matrixa predhodnog i takoder ne trazu iskustvo na windcarrieru nego eto samo taj papir sto je u globalu opet sranje al ono na jednu ruku ima smisla jer svatko to moze poloziti i doci do tog papira.

Kako vase firme sa Covid bonusom?

TK konkretno, tko je na brodu zaglavio, nakon 3+1, tj. nakon 4 mjeseca, potencijalno mu je svaki dan 50% placa veca. Zasto potencijalno? Jer ce te nivce dobiti tek na sljedecem povratku na brod, i sad caka, ako se vrati u normalno vrijeme, tj bude spreman nakon 3 mjeseca natrag.
Tko je zaglavio doma, naprije mora ispucati sve zarađene leave dane. Kada dođe na 0 sa leave danima nastavlja dobivati plaću, kao stby pay.
Obzirom da ne moraju brinuti o 183 dana, mislim da ekipa doma sa Teekaya nije previse u brizi kada ce na brod.. :)

Kako vase firme sa Covid bonusom?

TK konkretno, tko je na brodu zaglavio, nakon 3+1, tj. nakon 4 mjeseca, potencijalno mu je svaki dan 50% placa veca. Zasto potencijalno? Jer ce te nivce dobiti tek na sljedecem povratku na brod, i sad caka, ako se vrati u normalno vrijeme, tj bude spreman nakon 3 mjeseca natrag.
Tko je zaglavio doma, naprije mora ispucati sve zarađene leave dane. Kada dođe na 0 sa leave danima nastavlja dobivati plaću, kao stby pay.
Obzirom da ne moraju brinuti o 183 dana, mislim da ekipa doma sa Teekaya nije previse u brizi kada ce na brod.. :)

Je li to znaci za juniore da bi nakon 2 mjeseca kuci trebali biti available iako su sad vjerojatno skupili po 3-4 mjeseca leavea i odradili 5-6+ mjeseci? I ako bi ostali duze gube te pare?

Za juniore kazu da ce ih oni support u scheduling tako da im ne bude bonus afekted. Mos misli, nakon 2 mj treba ic, ali bio sam 5 na brodu, ok onda nista od bonusa. Vec vidim buducnost.. Taj bonus na TK dobar im da ucjenjuju ljude na povratak kad njima paše..

Za juniore kazu da ce ih oni support u scheduling tako da im ne bude bonus afekted. Mos misli, nakon 2 mj treba ic, ali bio sam 5 na brodu, ok onda nista od bonusa. Vec vidim buducnost.. Taj bonus na TK dobar im da ucjenjuju ljude na povratak kad njima paše..

A opet u drugu ruku sad kad je dosta ljudi skupilo toliko leavea i da nitko nema razloga da se vrati nakon 2-3 mjeseca, onda ce ovi koji ih zamjene sada kad se krene opet isto ostati duze i tako u krug. Ja prelazim na stand by za par dana i cini mi se da cu iduci ugovor otuci isto koliko i ovi sta su sad na brodu.

Zanimalo bi me dali se sa crude oil tankera mogu pribacit na plin buduci da iman iskustva i na chemical/oil tankeru i na crudu

LNG buducnost...

Moje zanimanje za LNG brodove traje vec podosta dugo, ali stijecajem okolnost karijera me je odvela drugim tokom.

Zanima me nesto vise o LNG brodovima, firmama, poslu na brodu (oficiri palube), perspektivne kompanije, uvijetima zaposljavanja, ugovorima, plačama...
Bilo bi lijepo da nam ubacite kakve skripte ili upustva za prevoz ukapljenog tereta, procedure prevoza, cargo proracune, ili slicno...

Kakve su mogucnosti zaposljavanja, prelazak sa konvevcionalnih tereta na tu vrstu broda...

Unaprijed zahvaljujem:kafa

Zanimalo bi me dali ja sa tankera mogu pric na plin i ako mogu kakvi su uvjeti za brevete izvadit

Trebas odraditi D13B basic gas i onda naci nekoga da te ukrca kao cross-training officera ili kadeta na 3mj. na LNG/LPG i onda polazes D15 advanced gas i onda mozes ploviti u ranku.

Zanimalo bi me dali ja sa tankera mogu pric na plin i ako mogu kakvi su uvjeti za brevete izvadit

Evo nedavno jedan dugogodisnji Master sa crude oil tankera dobija ponudu za ukrcaj na Dynagas na LNG brode u ranku training 3rd Officer. Covika je skoro strefija infarkt. Znaci dogogodisnji master bi s obzirom na tu ponudu triba ic na LNG brode kuvat kave, kopirat i skenirat, te radit sve ostalo sta vecinom rade kadeti i training junior oficiri.

Evo nedavno jedan dugogodisnji Master sa crude oil tankera dobija ponudu za ukrcaj na Dynagas na LNG brode u ranku training 3rd Officer. Covika je skoro strefija infarkt. Znaci dogogodisnji master bi s obzirom na tu ponudu triba ic na LNG brode kuvat kave, kopirat i skenirat, te radit sve ostalo sta vecinom rade kadeti i training junior oficiri.
Matrix je zajebana stvar..
Dobro da su mu i ponudili, uzevsi u obzir da je "star", da je jeftinije filipa ab s lng avancat u 3off i sigurnije, jer nece utec nakon 3 ugovora.
Ili dovest spahera s lpg..

Last edited:
Matrix je zajebana stvar..
Dobro da su mu i ponudili, uzevsi u obzir da je "star", da je jeftinije filipa ab s lng avancat u 3e i sigurnije, jer nece utec nakon 3 ugovora.
Ili dovest spahera s lpg..

Sve stoji vezi matrixa ali vidia bi da je indijska crncuga ili bilo koja druga nacija koja drma managementom kako bi bia odma training master ako ne bi odma isti ugovor evanca.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Back