LNG brodovi

Knutsen ima 2-3 broda pod NIS zastavom gdje bi se i moglo upasti. Tamo negdje kraj 2013. sam slao aplikaciju za C/O i javili se da su zainteresirani. No, nakon sto sam cuo ponuđenu placu brzo sam se ohladio. Davali su 14372 USD samo na brodu za C/O. Vjerojatno nama nude nekakav E Europa payscale pa zato tako lose. Jedino rotacija koju nitko tada nije niti danas nudi, 6-8 tjedana on/off.

Koliki su ugovori sad tamo za seniore?

Koliko sam informiran, Alpha Gas radi u kooperaciji sa Minevra-om za LNG novogradnje.

Već sam pisao za Alphu Gas. Iz prve ruke mi je rečeno kaos totalni od kompanije. Doslovno "Grčki sistem"
​​​​​​Ne znam jeli zajedno izbacuju "min 10 novogradnji".

Inače Grčke kompanije Thenamaris i Minerva drže 2 brata. Ista Obitelj...

Dobro će se zeznuti sa ovim kineskim novogradnjama...

Mislim da ce na kraju ipak veci dio kolaca uzeti korejska brodogradilišta. Kinu nisu mogli zaobici iz drugih razloga,ovo ce im poslužiti kao dobra baza za buduce ugovore vezane za import LNG-a naspram drugih zemalja. Isto tako na racun kineskih novogradnji mogu malo korigirati cijenu u koreji.

Mislim da ce na kraju ipak veci dio kolaca uzeti korejska brodogradilišta. Kinu nisu mogli zaobici iz drugih razloga,ovo ce im poslužiti kao dobra baza za buduce ugovore vezane za import LNG-a naspram drugih zemalja. Isto tako na racun kineskih novogradnji mogu malo korigirati cijenu u koreji.
Nece ni gregi uspit nastancat matrixa za vozit te brodove...
A vidit cemo za koju godinu, toliko se toga gradi da je to cudo.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Usrećiti će se tko god bude išao na njih , to će biti pravi izazov.

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk
A voze od Mol-a "kinezi", juniori kinezi, i nesto da je i u seniore poavancavalo, na made in china lng. Sve je moguce ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Back