LNG brodovi

Nakilat nikad nije ima 4-3 ugovore,stasco da,mi nikad.3-3 max a ako se dogovoris sa kolegon mozes i 2-2 radit.Ako nemas smjenu onda je to drugi par postola
Dobijao sam neke mailove, za juniore bilo 4/3, 3/3 seniori, zdravstveno i performance bonusi. Zato i pitam.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mi tek od 8. mjeseca imamo pokriveno zdravsteno za nas i clanove obitelji a performance bonus su uveli mislim prvi put 2016 na osnovu godisnjeg GPA sta ti bude nekih cca 3-4-5% godisnje place,ovisno o ocjenama(pretpostavljam da su to od shella skupili).

Znaci svi mi koji smo oficiri na drgoj vrsti brodova mozemo se slikat za prici na plin? Ili moramo trazit da nas posvoji neki fleet manager ili owner hah

Znaci svi mi koji smo oficiri na drgoj vrsti brodova mozemo se slikat za prici na plin? Ili moramo trazit da nas posvoji neki fleet manager ili owner hah

sto zar terco sa crude ka nemoze na plin,ajde koliko je ljudi sa lundqvista preslo na mitsuia i nyka i slicne

sto zar terco sa crude ka nemoze na plin,ajde koliko je ljudi sa lundqvista preslo na mitsuia i nyka i slicne
Pocetkom i sredinom 2000tih da, sad, jako tesko/rijetko.
Ako ne nadju ekipu s lng exp in rank, ide ekipa s lpg, a ako ni njih ne nadju ide ekipa s tankera od istog ownera, a ako ni njih ne nadju, avancavaju se postojeci mazaci u 4e ili ab u 3/0. Ili spaheri leva/leva jer su 20-30% jeftiniji.

Pocetkom i sredinom 2000tih da, sad, jako tesko/rijetko.
Ako ne nadju ekipu s lng exp in rank, ide ekipa s lpg, a ako ni njih ne nadju ide ekipa s tankera od istog ownera, a ako ni njih ne nadju, avancavaju se postojeci mazaci u 4e ili ab u 3/0. Ili spaheri leva/leva jer su 20-30% jeftiniji.

kad dolaze na red ekipa s working barges

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

kad dolaze na red ekipa s working barges

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Vazda stoji ona "u pravo vrijeme na pravom mjestu", medjutim, moramo shvatit da je nase vrijeme proslo, sad smo mi na vrhu hranidbenog lanca, kao skupa radna snaga.
Prije 10-15g su bili norvegini, englezi, spanjolci, amerikanci, a mi smo uljecali leva/leva, jer boranija sa balkana nije znala za mirovinu po postotku place, dionice firme kao bonuse, otpremnine prilikom umirovljenja ili otkaza i slicno. Vrhunac je bio 3/3 i peteroznamenasta brojka u $ ili €.

Na odredenin brodovima od MOL-a,ne znan na koliko brodova tocno su sve Kinezi osim Kapetana,C/E,C/O,2/E i Cargo engineer.Sta ja znan nesto otvorenih pozicija kroz ovu godinu sta san pratija je bilo na Teekay jer siru flotu dosta.Znan,jer san kroz ovu godinu sla na dosta kompanija aplikaciju,ali me jedino Teekay zva,na kraju nisan isa tamo,nego san osta na kompaniji di san bija.Vidin isto da za vise oficire u zadnje vrime ima nesto pozicija,ali za nize vrlo malo i nikako,to su preuzeli ili ce preuzet sve Filipinci mislin,njih Japanske kompanije volu dosta krcat.Previse Indijaca ima na odredenin kompanijama.

Na odredenin brodovima od MOL-a,ne znan na koliko brodova tocno su sve Kinezi osim Kapetana,C/E,C/O,2/E i Cargo engineer.Sta ja znan nesto otvorenih pozicija kroz ovu godinu sta san pratija je bilo na Teekay jer siru flotu dosta.Znan,jer san kroz ovu godinu sla na dosta kompanija aplikaciju,ali me jedino Teekay zva,na kraju nisan isa tamo,nego san osta na kompaniji di san bija.Vidin isto da za vise oficire u zadnje vrime ima nesto pozicija,ali za nize vrlo malo i nikako,to su preuzeli ili ce preuzet sve Filipinci mislin,njih Japanske kompanije volu dosta krcat.Previse Indijaca ima na odredenin kompanijama.
O filipincima sve najbolje, sa njima je milina navigati. Oni postuju sve one koji njih postivaju.

To je narod koji gura svoje a ne kao nasi jazavci samo neko natjecanje i gledanje kako ces zemljaka naguziti (čast iznimkama).

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

Last edited:
dosta španjolaca ali sve u svemu jako dobra firma

Sve to znam, nego pitam ima li tko ikakvu novu info? Kakvi su uvjeti na brodovima, plaće itd...

Pričao sam sa Žanom iz Latvije i rekla mi je da primaju i ostale nacije (tu i tamo), samo koliko znam nisu isti uvjeti. Dobivaju par XDF novogradnji.

Sve to znam, nego pitam ima li tko ikakvu novu info? Kakvi su uvjeti na brodovima, plaće itd...

Pričao sam sa Žanom iz Latvije i rekla mi je da primaju i ostale nacije (tu i tamo), samo koliko znam nisu isti uvjeti. Dobivaju par XDF novogradnji.

Jesi je pita mozda za place?

Nije mi rekla koje su plaće. Šta čujem od Rusa npr 4E ima oko 5000$ I nema nikakvih benefita.
Ugl da su sve Španjolci , nešto Norvežana, Rusa/Ukrajinaca i Filipinaca.

Nas bi onda vjerovatno sa placama smistili između španjolaca i rusa.

Err ne nas smjestaju u east Europen pool tako da su nam place kao i Rusima..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zavisi od kompanije,na exmara i shella smo u višem platnom rangu tj. imamo vise od indijaca i rusa koji su tamo. Na golara i dynagasu smo east European. Neznam za druge kompanije pa neka me ispravi neko ako sam krivo navea.

Na Knutsen-a smo pod east european.

Na Golara praktički svi imaju istu plaću I rotaciju. Europljani I azijati, samo sta je njima placa u US $ ali mislim da je placa ista (bar za juniore)
​​

Back