LNG brodovi

Jel zna tko kakvi su trenutacno uvjeti na teekayu? Kakav je sastav posade i jel imaju prvoga u gvardiji?

Poslano s POCOPHONE F1 putem Pomorac.net

Pozdrav ekipa

Jedno pitanje, zanima me jel se moguce prebacit na LNG sa Cruise brodova za 3/E poziciju, ako se ima dobra preporuka kapetana na toj firmi.

Hvala lijepo

Pozdrav ekipa

Jedno pitanje, zanima me jel se moguce prebacit na LNG sa Cruise brodova za 3/E poziciju, ako se ima dobra preporuka kapetana na toj firmi.

Hvala lijepo

Nema ti moj rodo veze kapeanova preporuka s nicim.Veza radi cuda.

Pozdrav ekipa

Hvala lijepo
Za bit 3e na lng trebas advanced gas tanker operation. A za njega polozit trebas 3mj navigacije na gas carrieru.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poz svima! Kako juniori imaju 2e brevet? Osim ako prije nisu bili 2e ili 3e pa su prihvatili slabiju poziciju za prebacit se na lng? Ali lijepa placa u svakom slucaju...

Poslano s SM-G935F putem Pomorac.net

Poz svima! Kako juniori imaju 2e brevet? Osim ako prije nisu bili 2e ili 3e pa su prihvatili slabiju poziciju za prebacit se na lng? Ali lijepa placa u svakom slucaju...

Poslano s SM-G935F putem Pomorac.net

Zavrsili fax/ubrzanu, isli na kapetaniju i polozili klasu.

Evo Passat trazi gasiste Asap. Koliko sam skuzio to je za Thenamaris.
Znate li kakvi su uvjeti. Lova,ugovor, djelovi net i slicno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo Passat trazi gasiste Asap. Koliko sam skuzio to je za Thenamaris.
Znate li kakvi su uvjeti. Lova,ugovor, djelovi net i slicno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovu listu je kolega Ico stavija prije par miseca

Za Thenamaris platna lista:

Master --- 22 000 $
​​​​​​​C/E --- 21000 $
C/O & 2ENG --- 17200 $
CGE --- 14850 $
2/O & 3ENG --- 8200 $
3/O & 4ENG --- 7000 $

SETO --- 12500 $
ETO --- 8900 $

Ovu listu je kolega Ico stavija prije par miseca

Za Thenamaris platna lista:

Master --- 22 000 $
C/E --- 21000 $
C/O & 2ENG --- 17200 $
CGE --- 14850 $
2/O & 3ENG --- 8200 $
3/O & 4ENG --- 7000 $

SETO --- 12500 $
ETO --- 8900 $

Moram samo napomenuti da su ovo plaće sa bonusima.
Plaće su iste kao I na Flex LNGa (osim Struje) plus bonusi.

​​​​​​Thenamaris se odvaja od BSMa zato je tu Pasat dobio crewing za nas. Mada još uvijek I BSM krca na njihove LNG brodove....

Last edited:
Chief Officer required on LNG vessels. We are looking for experienced LNG Chief Officers for one of our well known clients and happy to provide further details. should you have the required experience and be interested please send your CV to Bahzad at bjangeer@mnrltd.com

Back