LNG brodovi

Placa debelo ispod prosjeka...
Nije meni puno toga jasno.
Svi grade nemilo, oce iskustvo, matrix, mladost, brevete, za kiki riki.
Ocekivali smo da ce se krenut s poboljsanjem uvjeta zbog kronicnog nedostatka iskusnih casnika a dogadja se upravo suprotno.
Nude se cavli, krca se svasta, svi plove i u regasu su.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Slazem se ali ocito je da se jos uvik snalaze po pitanju casnika tj. krpaju se kako ko moze... E sad oce li doci taj trenutak di ce morati dizati place i nuditi bolje uvjete tesko je za reci. Cinjenica je da ce do 2021. izaci velik broj novogradnji LNG/C,bit ce i FSRU-a i FLNG-a za koji ce trebati veliki broj casnika sa lng exp.

Jeli se zna koja je lova za thenamaris? Mislim da je na njih do sada krca BSM ako se ne varam.

Uvjeti I plaće im nisu bili nešto ni preko BSMa pa ne vjerujem da je sada išta bolje.

​​​​​

Svi živi grade LNG brodove...
​​​​​​

Skoro ka Transocean na bulkovima prvi tamo ima oko 10000. Čudo pa nije Golar kadar popuni sa svojim "mladičima" od 50 godina i večernjokm školom.

Dobri su. Fsru a za c/0 daju placu ko Scorpio.

posaljes CV i dobijes povratnu inf, radi se o dva klijenta, traze ljude s LNG iskustvom,

SINOKOR su parnjece LNG,
PARDUS je novogradnja FSRU,

razvila se polemika, iznosenje misljenja, citam i zakljucujem da je sve rekla kazala. Da vam je kolega Sury, koji ocito zna nesto napisao puno vise, vjerojatno bi reakcija bila dijametralno suprotna.

posaljes CV i dobijes povratnu inf, radi se o dva klijenta, traze ljude s LNG iskustvom,

SINOKOR su parnjece LNG,

razvila se polemika, iznosenje misljenja, citam i zakljucujem da je sve rekla kazala. Da vam je kolega Sury, koji ocito zna nesto napisao puno vise, vjerojatno bi reakcija bila dijametralno suprotna.

Malo rasprave i teoretiziranja koji put dobro dođe,uostalom tome i služi ovaj forum. Meni je osobno puno lakse saznati neki info preko foruma nego odma slati cv.

PARDUS je kako i vec spomenuto novi igrac na FSRU marketu,americka firma sa sjedištem u texasu.
Sto se tice korejskog sinokora,znam da oni kupuju sve vrste brodova koji su u lay up dok je market los i onda koriste priliku kad se market digne. U zadnje vrime su dosta profitirali sa tim u lng sektoru,između ostalog kupili su dva starija lng steam od BP-a.

SINOKOR su parnjece LNG,

Poslan cv prosle godine-muk i tisina
Poslan cv neki dan-muk i tisina
Zvano na telefon prosle godine-muk i tisina
Zvano neki dan muk i tisina.
Imam dovoljno lnx exp i steam i dfde.

Last edited:

SINOKOR su parnjece LNG,

Sto sam zna, to sam reka. Ko je junior a oce na fsru nek proba, tu uvjete neznam. Za C/O mislin da niko od nasih nece tamo pod tim uvjetima...

Puno ljudi je krivo informirano da Golar i Wilhelmsen su iste agencije, ima par godina da nisu skupa.
Obe ove firme su novi LNG klijenti Wilhelmsenu nakon Golara.

Mali pregled na novogradnje u ovoj godini.
Teekay gradi 5-6 novih LNG-a u 2019 godini, te još dva u 2020
GasLog, Alpha Tankers, Maran Gas i već spomenuti Thenamaris 2-4 novogradnje.
Cardiff Gas ima 6 novogradnji, a pojavljuju se još i dvije nove Grčke firme Capital Gas Carrier Corp i Minerva marine sa po 2 LNG-a. LNG brodova je sve više i više, lipo bi bilo vidjeti nešto naših u svemu tome.Ako tko ima info za ove dvije firme, neka stavi ovdje. Ne bi bilo loše na vrijeme poslat CV.

Back