Bas me zanima koga ce nac za place ka Jadrolinija
Sa svim potrebnim brevetima i matrixom
Sent from my internet mobile device
Neka daju 2.5k dolara misecno i ja idem prvi ... i da se radi 15/15 danaNaci ce nizu posadu.
Neka daju 2.5k dolara misecno i ja idem prvi ... i da se radi 15/15 dana
Covice da bude placa 20K kuna recimo i ugovor 15-15 dana a kuci si pa isa bi svak kako je reka nas strojar ko je zivot sredia,Za onog tko je zivot sredio vise nego dovoljno.
Kakve veze golar ima sa kolindinim brodom?Zasto bi Golar davao manje place na ovome regasu?ako na svim ostalim FSRU-ima davaju nesto vece place nego na LNG carrier-ima...
Frisko sam stigao sa broda I nisam bas pratio ovu pricu.
Ugl koliko sam shvatio dogovorena cijena je za brod nakon sto se napravi konverzija u regas jedinicu.
Isto tako Golar ce biti full management tako da ce place biti predpostavljam iste kao I na ostalim Golarovim FSRU brodovima.
Frisko sam stigao sa broda I nisam bas pratio ovu pricu.
Ugl koliko sam shvatio dogovorena cijena je za brod nakon sto se napravi konverzija u regas jedinicu.
Isto tako Golar ce biti full management tako da ce place biti predpostavljam iste kao I na ostalim Golarovim FSRU brodovima.
Kupili su brod od golara i golar nakon primopredaje vise nema nista sa tim brodom.elvis
FSRU je brod/ plutajuci terminal. Ima vlastiti pogon.
Mislim da ce Golar to voditi jer koje su reference "LNG Croatia" , Tankerskoj itd za raditi management na LNGu / FSRU-u ??? Di su im ljudi sa matrix-om??
​​
Ka da su doprinosi "velika stavka". Hoegh ih placa permanentno nasima...
Kako ce to ici sa porezom, ne znam. Ne virujem da ce Golar placat I porez posadi.
Btw mislim da je bilo bolje da su izabrali Hoegh-a jer bi bar dobili novi brod/FSRU...