LNG brodovi

kako god vi na to gledali sa top pozicija, ipak ce se zaposlit pokoji nas mornar, kormilar, konobar, kuhar, mazac, kadet a mozda bude i prilike za dobit lng papire za one kojii ih nemaju!

Bas me zanima koga ce nac za place ka Jadrolinija
Sa svim potrebnim brevetima i matrixom

Sent from my internet mobile device

A kako su nadjeni spaheri, filipinci, kinezi, jamajkanci, nigerijci?
Na kraju krajeva i nasi pocetkom devedesetih?
Leva-leva i udri pajdo

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Za onog tko je zivot sredio vise nego dovoljno.
Covice da bude placa 20K kuna recimo i ugovor 15-15 dana a kuci si pa isa bi svak kako je reka nas strojar ko je zivot sredia,

Samo mislim da ce to donit neka agencija prema namistanju i onda ce se zaposlit od rodjaka ili susida mali koji je negdi naviga itd...

Daj Boze da se varam i da se dokaze obrnuto

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

S obirom da je golar technical i crewing management place bi trebale biti iste kao i na ostatku flote,govorim za casnike.Triba samo viditi pod koju ce zastavu ici brod.

Mislim da ne moze biti isto kao na ostatku flote ako je brod stalno u hr vodama, to ti je isto kao sto su trajekti od jadrolinije stalno u obalnim vodama, pa podlijezu zakonima hr. Ako iskemijaju da moze kao u slobodnoj pl. pod bilom kojom zastavom onda nece morat ni bit nasih pomoraca, onda ce moc stavit sve filipince za posadu, a to nebi bilo nesto uredu, to nebi bilo ni u skladu s propisima EU. Ne bojte se, zaposlit ce oni nase preko veze, za minimalnu placu, a koliko budu place toliko jos idu nameti drzavi za posadu....ja bi isao da mi daju i 10000 kn mjesecno, pa to bi mi bilo blizu kuce.

Zasto bi Golar davao manje place na ovome regasu?ako na svim ostalim FSRU-ima davaju nesto vece place nego na LNG carrier-ima...

Zasto bi Golar davao manje place na ovome regasu?ako na svim ostalim FSRU-ima davaju nesto vece place nego na LNG carrier-ima...
Kakve veze golar ima sa kolindinim brodom?

Od golara su kupili brod i dobro se omastili ali zasto bi golar bio maning a ne tankerska plovidba?

Last edited:
Frisko sam stigao sa broda I nisam bas pratio ovu pricu.

Ugl koliko sam shvatio dogovorena cijena je za brod nakon sto se napravi konverzija u regas jedinicu.

Isto tako Golar ce biti full management tako da ce place biti predpostavljam iste kao I na ostalim Golarovim FSRU brodovima.

Ugl koliko sam shvatio dogovorena cijena je za brod nakon sto se napravi konverzija u regas jedinicu.

Isto tako Golar ce biti full management tako da ce place biti predpostavljam iste kao I na ostalim Golarovim FSRU brodovima.

Tko tamo upadne(radi isprid kuce za placu bogovsku) moze reci da je stvarno sretan covik.

Mislim da nece bit iste place, jer ce golar trebat placat porez, doprinose i sve ostalo sto moras placat drzavi za zaposlene u hr vodama, nece ti to bit uvjeti kao na slobodnoj, nema logike, jer se radi o terminalu, ne o brodu u navigaciji, to je kao offshore. jeste sigurni da ce golar bit ful management? Brod je od golara al posada moze bit zaposlena direktno preko firme LNG croatia. Uostalom kako god bilo siguran sam da ce se dobit spisak ljudi koji se moraju zaposlit. Cisto me zanima kako ce ic placanje i kompezacije, posto su nase drzavne firme poznate po neplacanju i dugim odgodama placanja, a ovaj projekt je vec odcjenjen kao ne nesto profitabilan , s druge strane je golar ipak svjetska firma.

FSRU je brod/ plutajuci terminal. Ima vlastiti pogon.

Mislim da ce Golar to voditi jer koje su reference "LNG Croatia" , Tankerskoj itd za raditi management na LNGu / FSRU-u ??? Di su im ljudi sa matrix-om??

​​
Ka da su doprinosi "velika stavka". Hoegh ih placa permanentno nasima...

Kako ce to ici sa porezom, ne znam. Ne virujem da ce Golar placat I porez posadi.

Btw mislim da je bilo bolje da su izabrali Hoegh-a jer bi bar dobili novi brod/FSRU...

Last edited:
elvis

FSRU je brod/ plutajuci terminal. Ima vlastiti pogon.

Mislim da ce Golar to voditi jer koje su reference "LNG Croatia" , Tankerskoj itd za raditi management na LNGu / FSRU-u ??? Di su im ljudi sa matrix-om??

​​
Ka da su doprinosi "velika stavka". Hoegh ih placa permanentno nasima...

Kako ce to ici sa porezom, ne znam. Ne virujem da ce Golar placat I porez posadi.

Btw mislim da je bilo bolje da su izabrali Hoegh-a jer bi bar dobili novi brod/FSRU...
Kupili su brod od golara i golar nakon primopredaje vise nema nista sa tim brodom.

Mogli su kupiti od mola ili nekog treceg , golar im je prodao brod i nema nikakve veze sa maninhom niti ce biti technical departmet.

To ce voditi strucnjaci LNG croatia , vjerojatno pod vodstvom nekog generala.

Back