To Biliću, a di???
I šta ti je sa onih 1%????
![]()
Transocean
A oni 1% , zadovoljavam sve moguće kriterije jedino ako bude ne??to po zlu.
Umal srčani jutros kad sam vidio
Sad jo?? čekamo ??ta će ovi reć gore ali agent ka?že da je to to![]()
ako je dobar kuhar mo?žda i vi??e
Svak ??ast i nek ti je onih 99 sa srićom!!!
Transocean
A oni 1% , zadovoljavam sve moguće kriterije jedino ako bude ne??to po zlu.
Umal srčani jutros kad sam vidio
Sad jo?? čekamo ??ta će ovi reć gore ali agent ka?že da je to to![]()

To care! Prvo pa mu??ko!!
Oće te stavit na rig ili na brod?![]()
To care! Prvo pa muško!!
Oće te stavit na rig ili na brod?![]()
JBG , udrit do kraja... Steta kadetu ne dati priko 4000 USD ( Eur). Opet to su kadeti, ja sam ima 550 USD. Ajte ljudi mirujte, i uzmite za kadeta bilo sto,imate sricu da vas bilo ko primi, a ne oni odma gledaju tisuce dolara za zaradtiti..
Imaju li oni kemiju ??
Vođa;85357 said:glupo je sta kadet nema placu bar ko mornar pa me sad vi mozete ubit ja necu prominit misljenje
kadeti nedajte se
ovi ka su bili kadetu nisu ni radili nista pari mi se
a ka ti odrapis 6 miseci na kontenjera i tuces 6-6 gvardije vidija bi kako ti je malo 700 dolara
a marinero vata krivine od 8-5 i ima 1900 dolara

A da sam sebi plaćaš sobu , da uz to studiraš ili ideš u srednju, da nikad nemaš uza sebe više od 80 kuna , da se moraš misliti oćeš li večerati ili ručati , da ti nema ovi oni uletit kad triba cipele prominit, da te jebu razni ''doktori'' građevine za tvojih zarađenih 100 kuna.. vidio bi koliko je 700 dolara puno.. Svatko ima svoja iskustva i sve ovisi u kakvim si uvjetima odrasta.. tako da ako ti nećeš kadeturu po 700$ slobodno je prepusti meni![]()

Vidili ovo maninjorgo bit će vatre hehe
Mislim ok je to da se gleda lova, ali triba?? gledati dugoročno. Tih prvih godinu dana sta?žiranja stuć ??to prije, jer se gubi vrime ako čeka?? dobru ponudu za kadeta (ako tako ne??to postoji), a vrime je novac. I poslije ti cjena vi??estruko skoči ko junioru.
Skupljanje boce i u zatvor je bolja opcija ako nevidi?? dalje od dva prsta isprid nosa. Uostalom mislim da medicinari ne dobijaju ni??ta na prvoj godini sta?žiranja, a kako je tek njima jadnima nakon skoro 8 godina faksa??![]()
Vođa;85361 said:malo sporije svacas ali dobro... svati ces....
vise bi zaradija da skupljan boce nego "jadni" kadet
plaća:
kadet = mornar i tocka
/e:
a kamoli mukte ic nabrod...
radje u zatvor... imas ist pit a bar neces radit

U pravu si.Drz se Uljanika.