Kadetura bez plaće

To Biliću, a di???
I šta ti je sa onih 1%????
:uzdravlje

Transocean :uzdravlje
A oni 1% , zadovoljavam sve moguće kriterije jedino ako bude nešto po zlu.
Umal srčani jutros kad sam vidio :D

Sad još čekamo šta će ovi reć gore ali agent kaže da je to to :)

Ma hvala Bogu , samo me veseli neki pomak nakon 90 primljenih mailova. :D
Hvala - javit ćemo se ako zatrebate :mad:

Dug je dan, od njih 1000 odgovorit će jo?? koji , tek je 10 ta ura u Europi :D

A oni 1% , zadovoljavam sve moguće kriterije jedino ako bude ne??to po zlu.

Sad jo?? čekamo ??ta će ovi reć gore ali agent ka?že da je to to :)

To druze sve sam ti reka. Uzmi to i ne razmisljaj za 2 godine si na 120 kila.

A oni 1% , zadovoljavam sve moguće kriterije jedino ako bude ne??to po zlu.

Sad jo?? čekamo ??ta će ovi reć gore ali agent ka?že da je to to :)

To care! Prvo pa mu??ko!!
Oće te stavit na rig ili na brod?:hihi

To care! Prvo pa muško!!
Oće te stavit na rig ili na brod?:hihi

Rig je u pitanju. Zapelo kod neke nadrkane gospođe ( prosljedio mi agent mailove ) :mad: Potrudit će se on još malo ali mi se pari da ovu neće Bog zaobić.. ništa jebi ga od žaljenja nema ništa...

Prelazak na kod crveno ili ti ga spavanje samo dok sam u nesvisti od umora. Zvat sve redom od sada , posudio sam neki Skype telefon pa dok ne crkne on ili ja.. uletit će , mora... Nego sam ja rođen takav da moram sve što tražim uprit do kraja kad već sriće nama :udriglavom JBG , udrit do kraja... :cool:

Steta kadetu ne dati priko 4000 USD ( Eur). Opet to su kadeti, ja sam ima 550 USD. Ajte ljudi mirujte, i uzmite za kadeta bilo sto,imate sricu da vas bilo ko primi, a ne oni odma gledaju tisuce dolara za zaradtiti..

glupo je sta kadet nema placu bar ko mornar pa me sad vi mozete ubit ja necu prominit misljenje

kadeti nedajte se
ovi ka su bili kadetu nisu ni radili nista pari mi se
a ka ti odrapis 6 miseci na kontenjera i tuces 6-6 gvardije vidija bi kako ti je malo 700 dolara
a marinero vata krivine od 8-5 i ima 1900 dolara

Vođa;85357 said:
glupo je sta kadet nema placu bar ko mornar pa me sad vi mozete ubit ja necu prominit misljenje

kadeti nedajte se
ovi ka su bili kadetu nisu ni radili nista pari mi se
a ka ti odrapis 6 miseci na kontenjera i tuces 6-6 gvardije vidija bi kako ti je malo 700 dolara
a marinero vata krivine od 8-5 i ima 1900 dolara

A da sam sebi plaćaš sobu , da uz to studiraš ili ideš u srednju, da nikad nemaš uza sebe više od 80 kuna , da se moraš misliti oćeš li večerati ili ručati , da ti nema ovi oni uletit kad triba cipele prominit, da te jebu razni ''doktori'' građevine za tvojih zarađenih 100 kuna.. vidio bi koliko je 700 dolara puno.. Svatko ima svoja iskustva i sve ovisi u kakvim si uvjetima odrasta.. tako da ako ti nećeš kadeturu po 700$ slobodno je prepusti meni :kafa

Last edited:
A da sam sebi plaćaš sobu , da uz to studiraš ili ideš u srednju, da nikad nemaš uza sebe više od 80 kuna , da se moraš misliti oćeš li večerati ili ručati , da ti nema ovi oni uletit kad triba cipele prominit, da te jebu razni ''doktori'' građevine za tvojih zarađenih 100 kuna.. vidio bi koliko je 700 dolara puno.. Svatko ima svoja iskustva i sve ovisi u kakvim si uvjetima odrasta.. tako da ako ti nećeš kadeturu po 700$ slobodno je prepusti meni :kafa

malo sporije svacas ali dobro... svati ces.... :uzdravlje

vise bi zaradija da skupljan boce nego "jadni" kadet :D

plaća:
kadet = mornar i tocka

:kafa

/e:

a kamoli mukte ic nabrod...
radje u zatvor... imas ist pit a bar neces radit

Last edited:
Vidili ovo maninjorgo bit će vatre hehe:hihi

Mislim ok je to da se gleda lova, ali triba?? gledati dugoročno. Tih prvih godinu dana sta?žiranja stuć ??to prije, jer se gubi vrime ako čeka?? dobru ponudu za kadeta (ako tako ne??to postoji), a vrime je novac. I poslije ti cjena vi??estruko skoči ko junioru.

Skupljanje boce i u zatvor je bolja opcija ako nevidi?? dalje od dva prsta isprid nosa. Uostalom mislim da medicinari ne dobijaju ni??ta na prvoj godini sta?žiranja, a kako je tek njima jadnima nakon skoro 8 godina faksa??:udriglavom

Vidili ovo maninjorgo bit će vatre hehe:hihi

Mislim ok je to da se gleda lova, ali triba?? gledati dugoročno. Tih prvih godinu dana sta?žiranja stuć ??to prije, jer se gubi vrime ako čeka?? dobru ponudu za kadeta (ako tako ne??to postoji), a vrime je novac. I poslije ti cjena vi??estruko skoči ko junioru.

Skupljanje boce i u zatvor je bolja opcija ako nevidi?? dalje od dva prsta isprid nosa. Uostalom mislim da medicinari ne dobijaju ni??ta na prvoj godini sta?žiranja, a kako je tek njima jadnima nakon skoro 8 godina faksa??:udriglavom

ma da... slazen se u svemu i ovo su gluposti sa bocama i zatvoron...

ali triba cjenit sebe i svoj rad i pokusat se izborit za bolje

ali ako ko kaze da kadet ne zasluzuje placu ili tako nesto ja se neslazen i adio

:uzdravlje

Vođa;85361 said:
malo sporije svacas ali dobro... svati ces.... :uzdravlje

vise bi zaradija da skupljan boce nego "jadni" kadet :D

plaća:
kadet = mornar i tocka

:kafa

/e:

a kamoli mukte ic nabrod...
radje u zatvor... imas ist pit a bar neces radit

Pa ??ta onda ne skuplja?? boce ?
Ima?? li izbor ? Mora?? li ti biti na brodu ? Jesi li osuđen na brod ? :rolleyes:
Ima?? slobodu izbora , oće?? li u zatvor ili na brod to je tvoja stvar.
Koliko god ja ''slabije shvaćam'' toliko je tebi percepcija onoga ??to radi?? kriva. Ti uči??. Mornar zna svoje posa. Jel shvaća?? razliku ?
To ??to radi?? uz put i druge poslove je normalno ali mornaru je plaćeno znanje a tebi nije jer praktična nema??. Radi?? i ??uti??, tako je kako je :kafa

Da se razumjemo , da Bog da ti ka kadet ima 9000â?? ali ne ide to tako. Ili stisni zube 6 miseci ili radi ne??to drugo. Ima nas koji stiskamo zube godinama , ?život je takav , nauči se nosit s njim. :kafa

Back