slipi putnik
New member
Eto gavro sve si sam reka i potkrijepija ono sto san ja napisa bez konkretnog primjera.Slipi Putniče.., ne bih se u cijelosti složija s ovom vaÅ¡om izjavom.
Å ta se tiče logike valja prije razmotriti premise, pa onda donijeti sud ima li smisla ili nema.
Eo, npr. ja bija asistent na Å ibenskoj i ima plaću 98 dolara. Tražija da me stave na kuvertu ponekad za čistiti Å¡tive i lashing kontejnera i da mi dadu 100 dolara dodatno da imam za pivu! Charterer je davao 800 dolara po članu posade kuverte za te poslove, a mimo firme. Moj zahtjev spremno odbijen s obrazloženjem - "Aaaaa, moÅ¡ se ozlijediti.., vako-nako.., nije to davaj Mare pojahati" itd. slične gluposti.
Eeee, onda zavrÅ¡io čarter, i nije bilo viÅ¡e 800 dolara po glavi. A isti poslovi za raditi su i dalje ostali na brodu.
I kažu poslije.., npr. meni je ćif kuverte doslovno rekao - "ajde Gavro.., pička mu materina.., moraju svi..."
![]()
Da je taj lik kojeg si pita bija normalan i nije komplicira razumija bi sto si ga ti posteno pita i ne bi kasnije bilo to sto je bilo.
Zdrav razum prije svega, a toga najvise fali na brodovima nazalost zato se najcesce pizdarije dogadjaju a i ljudi budu nezadovoljni.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk