Bok.
Mozete li mi predloziti neke kompanije za slat mail radi odradjivanja kadeture?
I sta sve u mailu moram napisati, posto to nisam nikada radio.
Naglasak na našim kompanijama od Pule do Dubrovnika i bez puno biranja i picajzlenja.
Ma mema ljutnje, mislio sam ic na atlansku sve do sada, tj sve do prije 2 mj kada su mi prijatelja i cijelu njegovu posadu iskrcali nakon 10 mj i ukrcali filipince. Tako da zar se stvarno isplati ici na njih?
Gledao sam teme, svala je iz 2012-2013 godine, treba mi nešto svjezije.
Al nebitno, snaci cu se nekako. Hvala.
taj sto je iskrcan radi filipinaca je prekrcan na drugi brod i to nije problem,daj boze da je to najveci problem
Ma mema ljutnje, mislio sam ic na atlansku sve do sada, tj sve do prije 2 mj kada su mi prijatelja i cijelu njegovu posadu iskrcali nakon 10 mj i ukrcali filipince. Tako da zar se stvarno isplati ici na njih?
Gledao sam teme, svala je iz 2012-2013 godine, treba mi nešto svjezije.
Al nebitno, snaci cu se nekako. Hvala.
Da prekrcan je na drugi brod nakon mj dana, ali mislim da s tim potezom dokazuju u koliko su banani...Nije atlanska kao prije..
samo nastavi bestimati i kurcavati pa ces na todorica odraditi kadeturuKada ti covjek koji je proveo 20 godina na atlanskoj i koji je jos uvijek na njoj kaze da slucajno ne ides na nju jer su postali katastrofa, onda ti je sve jasno. Njemu je problem sto nema skolu, da ima sigurno bi trazio drugu kompaniu a i kasno mu je vec, stari se... Prije je Atlanska bila jedna od jacih, al kurac sada, 4 prijatelja su mi se vratila sa kadeture i rekli su da nema sanse da se vrate.
Mislim, meni je isti kurac za kadeturu, mogu ja i na njoj, samo da nema tih ugovora, govore da se ti ugovori mogu pobiti na sudu ili da se mozes sa njima dog, da odradis 2 broda i da picis dalje, ali ne vrijedi mi riskirati jer nisam jos cuo da je itko taj ugovor pobio na sudu, cuo sam da se jedan momak dogovorio s njima ali da je morao imati vezu, a ja to nemam.
Realno idem na brod zaradit, kao 90% vas, pricu da se ide na brod jer volis more je isto kao da kazes da si drvosjeca jer volis drva, znaci laz totalna. Tako da 10 godina na njoj je previse, jer se ne mislim ovim poslom baviti cijeli zivot.
Ode ova temu u daljinu a nema pomoci, tako da opet pitam, ima li netko neke kontakte gdje da saljem, koga da zovem?!
Kada ti covjek koji je proveo 20 godina na atlanskoj i koji je jos uvijek na njoj kaze da slucajno ne ides na nju jer su postali katastrofa, onda ti je sve jasno. Njemu je problem sto nema skolu, da ima sigurno bi trazio drugu kompaniu a i kasno mu je vec, stari se... Prije je Atlanska bila jedna od jacih, al kurac sada, 4 prijatelja su mi se vratila sa kadeture i rekli su da nema sanse da se vrate.
Mislim, meni je isti kurac za kadeturu, mogu ja i na njoj, samo da nema tih ugovora, govore da se ti ugovori mogu pobiti na sudu ili da se mozes sa njima dog, da odradis 2 broda i da picis dalje, ali ne vrijedi mi riskirati jer nisam jos cuo da je itko taj ugovor pobio na sudu, cuo sam da se jedan momak dogovorio s njima ali da je morao imati vezu, a ja to nemam.
Realno idem na brod zaradit, kao 90% vas, pricu da se ide na brod jer volis more je isto kao da kazes da si drvosjeca jer volis drva, znaci laz totalna. Tako da 10 godina na njoj je previse, jer se ne mislim ovim poslom baviti cijeli zivot.
Ode ova temu u daljinu a nema pomoci, tako da opet pitam, ima li netko neke kontakte gdje da saljem, koga da zovem?!
Stare sve teme, barem tako mislim, kontao sam da netko slucajno ima neke informacije pa da ce ih podjeliti, to je jedini razlog zasto sam otvorio ovu temu.
Eo plavac495 je ok momak, napisao post i objasnio neke stvari, za vas ostale stvarno ne kontam zasto ste toliko neprijateljski nastrojeni?
Nisam neki terorist koji pita da se ukrca na brod i raznese nego sam vas buduci kolega koji se jednostavno jos ne snalazi dobro u ovim vodama. Mislim da ste i vi nekada bili kao i ja, pa vam je netko pomogao, ne znam cemu tolika oholost i mali stupanj bezobrazluka, al eto.
Mislim da je onda najbolje da owneri ovoga forumu, sam forum lockaju na neki nacin jer cemu otvarat nove teme kad imaju stare sto su se pisale od prije 500 godine, ne kontam koja je bit foruma.
Uzivajte i budite mi pozdravljeni.
...i nisu nista losiji od nas. Filipinci su za mene prva liga...