zikopelius
New member
Jos san zaboravija rec da za d17 triba godina dana navigacije al nakon 6 miseci navigacije se moze odslusat tecaj i polozit d17
Sad ide ono najsmisnije: dnevnik vjezbenika za elekrotehniku nema kupit u Hrvatskoj pa me uputija da nazoven ministarstvo. Ja nazoven minist i kaze mi zena da to ima kupit vanka priko interneta i da mi web adresu MNTB - Training Record Books ali doticna firma prodaje dnevnik samo kompanijama i edukacijskim centrima. Kad sam im poslao mail kako da kupin dnevnik dobija san autom odgovoe kako nije u uredu do 25.11...
Uglavnom ako neko zna nacin kako do dnevnika molin ga za pomoc
Pozdrav i mirno more

i ja sam danas bio na kapetaniji i niÅ¡ta pametno mi nisu znali reći u vezi dnevnika,a ukrcaj mi za 5 dana. poÅ¡to moram odraditi dva ugovora kao asistent,odlučio sam da ću dnevnik nositi na drugi ugovor kada se neÅ¡to konkretno rijeÅ¡i u vezi tog dnevnika. uzmi običnu debelu a4 bilježnicu i ovjeri je na kapetaniji,samo je problem Å¡ta neznaju točan program po kojem ćeÅ¡ raditi vježbe![]()
Jesu vam rekli kako rijesit dodatnu edukaciju.
Dodatna edukacija ide svima koji nemaju visu na pomorskom.
Mozes imat doktorat na elektrotehnici ali nemas predmete po STCW-u i mozes pjevat.
Dakle svi od 4 godine srednje do doktorata moraju na ovo. Kad ? Di ? U koga ? Nitko nista ne zna ??
Ajmo vi sta ste doma uprite malo zvat oko pa saznajte stogod a ne samo pitanja postavljat...
u Ri na pomorskom još ništa neznaju...
Hoce hoce..

Iz Ministarstva kazu da jos nijedno uciliste nije dalo zahtjev za radju ovoga programa dodatne edukacije.
Pilajte lokalna ucilista da krenu s ovime. Da im skrenemo paznju jer mozda nitko nije ni primjetio. Briga koga za nama..
ja sam poslao upite na pomorski fakultet ni oni nemaju nikakvih informacija
To moze organizirati bilo koje uciliste. Koje nam organziira i brevete. Tako da i njih upilaj. Bar ove blize k sebi..
Evo nasa san na webu neki dnevnik pa cu ga isprintat i vidit sa ovima iz kapetanije jel to moze proc...
evo i link za zainteresirane http://www.dstm.ntou.edu.tw/root/Me...r – Onboard Training Record Book (Poland).pdf
Neznan zasto spominjete dodatne brevete za izvadit ovi brevet za elektricara/elektronicara , ja san neki dan samo odnija HR 3/III, 70kn taksenih maraka, 20kn uplate na kasi, kopiju starog breveta,sliku i to je to, sad cu dobit brevet po stcwu, nikakvi D12 D32,dodatni mi nisu bili potribni, koji li su se vec spominjali.