evo sam sam se odlucija da idem polagati osnovni dp tecaj, pa biram izmedju centra adriamare i izmedju dynamic positioning centara - oba dva sta u splitu. Moze mi neko pomoci gdje je bolji tecaj ili ako ima ko kojih iskustva.
Hvala
Evo sam sam se odlucija da idem polagati osnovni DP tecaj, pa biram izmedju centra Adriamare i izmedju Dynamic positioning centara - oba dva sta u splitu. Moze mi neko pomoci gdje je bolji tecaj ili ako ima ko kojih iskustva.
Hvala
Zato sam se odlucijo poloziti taj pocetni DP, jer koliko sam procitao, dok nemas unlimited certifikata...nevaljas dosta..pa zato mislim da sto brze pocinjem - toliko brze mogu dobiti unlimited...
Izvinjavam se sto se nisam predstavio. Sto se tice moje navigacije, sam do sada navigao na Splosnoj plovbi kao kadet, a sad sam polozijo za treceg i sam se odlucijo da probam doci u offshore business, jer mislim da mogu raditi nesto vise specializirano nego tramakati sumpurZato sam se odlucijo poloziti taj pocetni DP, jer koliko sam procitao, dok nemas unlimited certifikata...nevaljas dosta..pa zato mislim da sto brze pocinjem - toliko brze mogu dobiti unlimited...
Ima li mozda ko informacije kako je sa radom u Nor Offshore ili u Seacore-u?
Pozdrav
koje brevete jos trebam da se mogu ukrcati na offshore?
Hvala