Ako nije do novaca onda mozes od danas u penziju.Nije meni do veće penzije nego do toga da odem u penziju
Ko se od posla i rada obogatio
Auto uopće nije potriba , uvik ga mozes rentati ako bas zatriba.ZnaÄi bolje da ne upisujem pa da imam manju penziju od tebe
Ako upišem i dobijem više možda cu i ja vozit oooo
Ako nije do novaca onda mozes od danas u penziju.
Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk
Koliko imas godina beneficiranog?Ma mogu , al nema smisla ne koristit plaću uhljeba kad je već upalo
Tu si nedje da.. godina i nesto sitno..Mislim da ce se navuć godina i pol od ove zadnje navigacije jer koliko znam benificirani ide od 2011 kad je uveden
Uplatnice ne dolaze barem meni ne. Jednom godiÅ¡nje Å¡alju za prethodnu godinu ( vjerujem da di za 2018 primio izvjestaj od porezne? Barem u Splitu su slali) sva davanja koja si morao podmiriti. Tako da mozes sam pratiti npr preko CROSME i sve uredno plaÄati ili Äekati da ti porezna poÅ¡alje taj izvjeÅ¡taj Å¡ta si dužan. Ja sam izabrao CROSMU
Lagati cu te ali mi je nesto u glavi da su kadeti oslobodjeni placanja doprinosa ... provjeri to , mozda ovdi netko od kolega napise a ako me onda zovni kapetaniju i pitaj.Pozdrav,
evo dok Äekam asistenturu pokuÅ¡avam saznati kolko trebam od plaće uÅ¡tediti za doprinose klasu itd.. pa me zanima jeli se preko ove stranice '' https://www.crosma.hr/hr/doprinosi/ '' može izraÄunat toÄan iznos doprinosa, ispalo mi je za godinu dana oko 17000kn da bi treba platit..
hvala lp
Cekaj ti cekaj..kire808, uz dužno poÅ¡tovanje, Crosmine tablice su samo informativne. Uplatnice od porezne su jedine službene i po njima se plaća. Uostalom zaÅ¡to bi ja uopće mora znati za Crosmu i tablice. Nisam dobio dopis od porezne da se njima koristim tako da i neću. Ja ću Äekati.
Ni porez ne možeš platiti sam nego moraš platiti po poreznom rješenju
A Å¡ta da ti kažem, doÄekat ćeÅ¡ dobre kamate. Ja nikad nisam koristio crosmu nego sam raÄunao sam,i nikad nisam bio dužan. Dobije se rjeÅ¡enje na kraju godine koliki su mjeseÄni doprinosi za tvoj rank. Te cifre podijelim sa 30 i dobijem dnevni iznos za svaki od doprinosa. Kad doÄ‘em s broda pomnožim te dnevne iznose sa brojem dana na brodu taj ugovor. I mirna Bosna. Ili odeÅ¡ na poreznu i vidiÅ¡ koliko si dužan. Ne sjećam se sad toÄno jbg,ali bila je službena obavijest da uplatnice viÅ¡e neće dolazit. Ne pametujem nego želim pomoć,a vi kako hoćete.kire808, uz dužno poÅ¡tovanje, Crosmine tablice su samo informativne. Uplatnice od porezne su jedine službene i po njima se plaća. Uostalom zaÅ¡to bi ja uopće mora znati za Crosmu i tablice. Nisam dobio dopis od porezne da se njima koristim tako da i neću. Ja ću Äekati.
Ni porez ne možeš platiti sam nego moraš platiti po poreznom rješenju