Prvi I drugi stup.Sta moram stavit prvi i drugi stup ili nesto drugo?
Ukoliko samoinicijativno platiÅ¡ doprinose, državni proraÄun će ti biti zahvalan, ali nećeÅ¡ imati koristi od toga...
zasto ti treba agent...ja radim to bez ikakvog agenta, ispunis formular i posaljes u ministarstvo i ciao pipiA di ti je agent? U istoj državi zastave broda?
Ako brod ima *istu* zastavu kao i agent preko koga se ukrcaješ. kako moreš napraviti A1???
Agent u hrvatskoj.A di ti je agent? U istoj državi zastave broda?
Ako brod ima *istu* zastavu kao i agent preko koga se ukrcaješ. kako moreš napraviti A1???
zasto ti treba agent...ja radim to bez ikakvog agenta, ispunis formular i posaljes u ministarstvo i ciao pipi
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Pozdrav, da li mozda još nekome kasne uplatnice za mirovinsko i zdravstveno za 2019? Meni je redovno dolazilo svake godine poslije ugovora a sad je zapelo. Jel se nesto promjenilo pa moramo sami ili?
Bolje da nije upisan beneficirani radni staz jer ces imati vecu penziju ako se dozivi , taj beneficirani je zajeb malo veci.Provjerite dalivam je upisan benificirani staž
Na mirovinskom se prave mutavi
Traže mi kopiju uplatnica unazad sve godine otkad je poÄeo benificirani staž iako se sve vidi u poreznoj
Bolje da nije upisan beneficirani radni staz jer ces imati vecu penziju ako se dozivi , taj beneficirani je zajeb malo veci.
Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk