da ponovimo UTSIRA norvey

Mislim da nema smisla raspravljat jer ima bit da vi drzite da je ovo vas privatni chat i tako se ponasate ako je tako samo recite lako se izbrisat

Nemoj se izbrisat molim te to bi bije veliki gubitak za covjecanstvo,a kamoli za pomorac.net.Tvoj doprinos pomorstvu u Hrvata je neprocjenjiv

Last edited:
bežmek;56551 said:
Miki, ova ti stoji, imam svakakvih likova koji će zloupotrijebiti informacije, ali nije danas svakom lako dati 500 kn za članarinu. tebi je lako jer imaš dnevno 460 eura (mislim da je ovo kruna offshora), možda i meni nije puno, jer i moja dnevnica je neloša,ali ima svita ka šta je netko ode napisa da mu dite nema za kruv i mliko, a čekaju bilo kakav ukrcaj ko ozeblo sunce.
da je recimo članarina 100 kn, možda bi je više ljudi platilo, pa bi i vi u UPH bili zadovoljni sa krajnjim iznosom.

-sto ce ko zloupotrijebit.Iskoristi poneku informaciju sta je nadje ovdje to je na njegovu dusu.Tesko da ce mene uspit zloupotrijebit
-nije lako dat 500 kuna lakse ih je potrosit u po veceri na cugu sa par vjeverica
-to je 50% od krune offshora.Casper zasluzuje vece novce ali trenutno smo ga uspili samo gurnit tu di je
-s obzirom da nisi clan, a dnevnica ti je ne losa sto cekas sa clanstvom.Da izgubis posal,pojis to ustedjevine i onda dojdes plakat kako ej 500 kuna puno
-nece bit 100 kuna nego ce ic prema 1000.Ja cu stavit veto na svaki pokusaj smanjivanja clanarine.
-Cekaj da ti uvedu porez na dohodak pa se onda pokusaj organizirat.Tada ce ti 500 kuna bit mila majka Jamajka naspram onome sto ces placat.A tada mozes nastavit blejat u istom tonu kako nije lako.OVaj narod je naucija da ga se dere.Mene nece ne boj se.

Bija sam clan saveza pionira(recitira pjesmice)
Bija sam pripadnik SSOJ-e(radija Brcko-Banovici)
Iman sve sv.sakramente
Sad sam clan UPH

jaci si od bandita,i ja iman sve to,jedino sta san piva u zboru,nisan recitira pjesmice i nisan volija kopat

-sto ce ko zloupotrijebit.Iskoristi poneku informaciju sta je nadje ovdje to je na njegovu dusu.Tesko da ce mene uspit zloupotrijebit
-nije lako dat 500 kuna lakse ih je potrosit u po veceri na cugu sa par vjeverica
-to je 50% od krune offshora.Casper zasluzuje vece novce ali trenutno smo ga uspili samo gurnit tu di je
-s obzirom da nisi clan, a dnevnica ti je ne losa sto cekas sa clanstvom.Da izgubis posal,pojis to ustedjevine i onda dojdes plakat kako ej 500 kuna puno
-nece bit 100 kuna nego ce ic prema 1000.Ja cu stavit veto na svaki pokusaj smanjivanja clanarine.
-Cekaj da ti uvedu porez na dohodak pa se onda pokusaj organizirat.Tada ce ti 500 kuna bit mila majka Jamajka naspram onome sto ces placat.A tada mozes nastavit blejat u istom tonu kako nije lako.OVaj narod je naucija da ga se dere.Mene nece ne boj se.

Ma frankie vise mi je pun ud citajuci kritike pojedinaca.Pomaga sam koliko sam moga i na PM i javno,nudio se mladima da ih osobno odvedem kod pojedinih mojih bivsih agencija s kojima sam u dobrim kontaktima i ljut sam kada citam sve ovo.Ma zar nitko od njih ne cita po forumu ili gleda ciljeve koje se putem udruge pokusavaju ostvariti.Koliko mi se njih javilo za volontiranje u bilo kakvoj domeni djelovanja udruge jer i kao clan sam i volonter jer mi uplacena clanarina bez vlastitoga djelovanja za dobrobiti svih pomoraca ne znaci nista.Bez akcije nema reakcije a clanarinom i osobnom inertnoscu necu nista prominiti. Pojedini forumasi koji nisu nikada postali clanovi i nisam im ni uvjetovao da bih im pomogao znaju tko je Kotlar.Vidim da malo tko od trazioca posla zivi sa idejom da se izborimo protiv pomorskih reformi koje bi i najglupli ekonomista a i nemora biti sastavija.Vrlo je lako uzeti novac pomorcima a pritom im ne da ti nista za uzvrat.Da li vam je postovane kolege dosla informacija do mozga ili vam je jos uvik negdi drugdi ili ce te i dalje blejati o placama i clanarini i o tome da nije fer ili je fer i da se pojedine kolege moraju vama opravdavati sta su i kome pomogli da sutra ne bi rekli da smo nista drugo do paraziti koji ne zele nikome pomoci.
Uvijek i svakome sam pruzija info i direktne brojeve a za neke sam kontaktirao osobno crew managera sa uspjehom ili bez ali sam imao postene namjere.
I osvrt na neciji post u vezi marinera.Sta su oni od svega toga rekli u reportazi osim da nismo konkuretni po nasoj reformi skoklstva a pritom aludirajuci na svoju osobnu korist zbog deficita potraznje pomoraca bez VSS a da porezne i zdravstvene reforme nisu dotakli nijednom mislju a kamoli osvrtom.
Boli njih svih tko i kako ce platiti davanja i sta ce ostvarivati putem toga.OSOBNA KORIST IM JE NA PRVOM MISTU a ne dobrobit pomorca.:mad:

Te kolege nisu cule za solidarnost.Odnosno oni se pretpostvaljam ne osjecaju pomorci.Vjerojatno ce bit pomorci jedno krace vrijeme dok ne kupe auto i stan,a onda ce se zaposlit na kraju pa ih nikakve izmjene(na gore) pretpostavljaju nece dotaknit.

Decki, trosite energiju u krivom smjeru ..

Imamo vaznijih ciljeva od raspravljanja oko 500kn

Ne bih ode reka da se radi o 500 kn , već o jednoj razini svjesti u nas pomoraca!
jer pazi,ode ima?? nekoliko ljudi koji iz svoga d?žepa plačaju tro??kove za sastančenja , prosvjede , putovanja a ta nekolicina radi i za tebe ako si pomorac!
Pa za??to ne pomoči takvim ljudima sa 1,34 kn dnevno pa da se neke stvari ipak realiziraju!

Je, Kotlar, 100 posto si u pravu, neshvatljivo mi je kako puno pomoraca koji čitaju ovaj forum jo?? ne shvaćaju bit i svrhu udruge, da netko u ovoj zemlji ?želi pomoć pomorcima na puno bolji način od postojećeg sindikata. Mo?žda treba velikim slovima napisat jedan proglas, ne??to ko Kapital, he, he, pa bi pojedinci mo?žda shvatili.
Pozdrav

Moje je misljenje da tko ne "vidi"ciljeve i svrhu udruge,koji su ujedno i njegovi(a upoznat je sa zahtjevima/ciljevima i djelovanjem udruge)takav nije ni potreban,ni on ni njegovih 100$.
Bolje manje ,a kvalitetnije.
Nekome je bog da koliko toliko pameti,a neki cili zivot odaju okolo sa mokron krpom oko glave i misle da im niko ne triba.

Moje je misljenje da tko ne "vidi"ciljeve i svrhu udruge,koji su ujedno i njegovi(a upoznat je sa zahtjevima/ciljevima i djelovanjem udruge)takav nije ni potreban,ni on ni njegovih 100$.
Bolje manje ,a kvalitetnije.
Nekome je bog da koliko toliko pameti,a neki cili zivot odaju okolo sa mokron krpom oko glave i misle da im niko ne triba.

Ma kako ce ih vidjeti kada ni vlastite roditelje cije firme svakodnevno propadaju ili im odlaze u stecaj ne dolaze podrzati na prosvid protiv neucinkovitosti vlasti i njihovih sindikata da ih zastite od istoga.Pa to su ruke koje ih hrane i skoluju.To se ne tice direktno njih a kada poskupi marenda u studentskoj menzi evo ih.

Ma kako ce ih vidjeti kada ni vlastite roditelje cije firme svakodnevno propadaju ili im odlaze u stecaj ne dolaze podrzati na prosvid protiv neucinkovitosti vlasti i njihovih sindikata da ih zastite od istoga.Pa to su ruke koje ih hrane i skoluju.To se ne tice direktno njih a kada poskupi marenda u studentskoj menzi evo ih.

To si spomenija one najmladje,a ima nas po forumu koji su vec i didi(ka sto cu ja skoro bit:hihi)pa opet slabo vide...spustila se gusta magla...:o

Back