Netijak
Equus asinus
Iman taj, daj onu ??ta si sakrija pod posteju...
Iman taj, daj onu ??ta si sakrija pod posteju...
evo casper tebi obecavam kad se vratim s broda jebiga sad nemam vise vrimena da se nadjemo vec pakiram kufere poslat cu ti sutra flight sckedyual neznam jesam li dobro napisa nema veze ali kad se vrati uclanit cu se u UPH samo zbog miljenka i dobrile mislim da znas na sto mislim a i da se upoznamo ako se vec ne poznivamo
a sto se tice ovog slucaja ja znam itekako koliko se tesko dolazi do prave informacije i da to kosta na neki nacin svjestan sam toga ,a jeli ti se bar zahvalija
Mislim da nema smisla raspravljat jer ima bit da vi drzite da je ovo vas privatni chat i tako se ponasate ako je tako samo recite lako se izbrisat
... i bolje se svadjamo.sto nas je vise, jaci smo...
Ma daj Mikaya, koji postupci, ko je ovde ikad uzeja lipu ikome za ukrcaj, ma ko to od nas krca uopće...Potpuno podrzavam ovo......
Osobno imam solidnu placu i posao. Netrebaju mi takve informacije, ali me sa svojim postupcima podsjecate na one poslijeratne likove i agencije koje traze lovu za ukrcaj.
Trenutno sam na NCL i u zadnje vrijeme se nije ukrcao niti jedan hrvat, a to nije dobro za nas koji smo tamo, sto nas je vise, jaci smo...

A zamisli ovu situaciju,
Tip se zaposli preko adrese koju sam ja dao, nije niti clan udruge niti je forumas, vec gleda ko Guest i onda se sretnemo u Aberdinu i on kaze meni kad sam ga pita kako se zaposlija, on kaze, a na tamo nekom ''pomorac.net-u'' neka budala Casper posta adresu i ja se javija i zaposlija.
Imas komentar?
A ima takvih masu.
Miki, ova ti stoji, imam svakakvih likova koji će zloupotrijebiti informacije, ali nije danas svakom lako dati 500 kn za članarinu. tebi je lako jer ima?? dnevno 460 eura (mislim da je ovo kruna offshora), mo?žda i meni nije puno, jer i moja dnevnica je nelo??a,ali ima svita ka ??ta je netko ode napisa da mu dite nema za kruv i mliko, a čekaju bilo kakav ukrcaj ko ozeblo sunce.
da je recimo članarina 100 kn, mo?žda bi je vi??e ljudi platilo, pa bi i vi u UPH bili zadovoljni sa krajnjim iznosom.
npr,more se upoznat jadrana,sta je neponovljivo iskustvo,o kasperu,do kojega jos nisan ni ja dosa jer smo 2 ure daleko,necu ni govorit
Kod nas takve zovemo rolingstonesi.![]()
daj mi recite sto nije cijenjeni kolega ADRIJAN SUSA pokretac pomorac neta
Ne POMORAC.NET je slu?žbeno glasilo UPH, čiji je pricidnik dotični gospodin, a forum je privatno vlasni??tvo dvojice ljudi i forum je otvoren za svakoga, vrlo jednostavno...daj mi recite sto nije cijenjeni kolega ADRIJAN SUSA pokretac pomorac neta