da ponovimo UTSIRA norvey

neptun340

ÄŒlan posade
nije mi jasno zasto su izbisali ovu informaciju s foruma ali ovdje ima posla za sve od mornara do kapetana sigurno i provjereno .kemikalci pa ko voli nek izvoli uvijeti vise nego odlicni:tel;004752750006 Mail;WWW.utsira.com tu smo da pomognemo ljudima a ne da sakrivamo korisne informacije kao sto to neki rade toliko:mad::mad:

Je dogadjalo se i prie da ovi Admini i moderatori skidaju mailove i brojeve telefona od ljudi sta ostave aderese.
Nije lipo neznam koja im je to fora ali forum se nebi triba koristit za takve zajbe !!!

:o

a sta ti nije palo napamet uclanit se u udrugu pa pogledat sta sve tamo ima,ili procitat za sta se borimo,svi smo pomorci,aktivni

nije mi jasno zasto su izbisali ovu informaciju s foruma ali ovdje ima posla za sve od mornara do kapetana sigurno i provjereno .kemikalci pa ko voli nek izvoli uvijeti vise nego odlicni:tel;004752750006 Mail;WWW.utsira.com tu smo da pomognemo ljudima a ne da sakrivamo korisne informacije kao sto to neki rade toliko:mad::mad:

POstovi koje vi pisete su sklonjeni u kancelariju koja je vidljiva samo clanovima UPH. Razlog nije da bi se stvarali klanovi ili slicno nego cisto da ljudi koji ode pisu ucestalije i clanovi su UPH imaju prednost nad svakodnevnim questom te da mogu sebi omoguciti mirniju potragu za adresama i upraznjenim mistima.

Samo je to razlog zbog uklanjanja i nista vise jer takvi ljudi koji pomazu svima drugima beznaknadno savjetima,idejama i slicno su za taj svoj trud zasluzili bar tako mali ''znak paznje'' ili ti ga privilegiju. :uzdravlje

POstovi koje vi pisete su sklonjeni u kancelariju koja je vidljiva samo clanovima UPH. Razlog nije da bi se stvarali klanovi ili slicno nego cisto da ljudi koji ode pisu ucestalije i clanovi su UPH imaju prednost nad svakodnevnim questom te da mogu sebi omoguciti mirniju potragu za adresama i upraznjenim mistima.

Samo je to razlog zbog uklanjanja i nista vise jer takvi ljudi koji pomazu svima drugima beznaknadno savjetima,idejama i slicno su za taj svoj trud zasluzili bar tako mali ''znak paznje'' ili ti ga privilegiju. :uzdravlje

Dobro je to i nije dobro, pomalo ucijenjivački! Ispada da triba platit 500 kn za dobit telefone i mailove. Ajde bar se na forum.hr ne triba učlanit i platit da bi vidio koji broj tel. ili mail.
U biti osnivači ako su ulo?žili u ovu internet stranicu određena sredstva, razumin to, ali vi onako ?živite od malih ljudi, jer da vam mali ljudi ne pi??e i daju informacije, d?žabe bi onda bilo i članovima UPH-a.

Dobro je to i nije dobro, pomalo ucijenjivački! Ispada da triba platit 500 kn za dobit telefone i mailove. Ajde bar se na forum.hr ne triba učlanit i platit da bi vidio koji broj tel. ili mail.
U biti osnivači ako su ulo?žili u ovu internet stranicu određena sredstva, razumin to, ali vi onako ?živite od malih ljudi, jer da vam mali ljudi ne pi??e i daju informacije, d?žabe bi onda bilo i članovima UPH-a.

Jesi ti bija u Konobu i vidija zasto UPH sluzi i za sto se svi mi borimo, netribas ti platiti clanarinu u UPH 500kn, platices ti bezmek Kalmeti i ostalima malo vise, samo nemoj onda doci nama kukati da nesto poduzmemo, BTW znas da si znamo imena jedan drugom :uzdravlje

Ajde se Ti moj sokole onda ukrcaj preko forum.hr nemoj nas ode zamarat tvojim glupostima... :rolleyes:
Ima ovde pomoraca koji imaju navigacije ka ??ta Vi i ja imamo godina zajedno, pa im ne pada napamet izvalit, da oprostite, ovakvu glupost...

udruga radi 9 miseci,portal malo duze,primjecujemo da clanovi daju informacije svima,preko 3000 clanova portala,niti xxxx clanova udruge?o cemu se radi,ako znas kritizirat,znas i analizirat,ajde reci sto te smeta,ali prvo,jesi procita za sta se usluga bori?
i cime

Last edited by a moderator:
:mad::mad:ovo bi se triba zvat urota protiv pomoraca net a ne pomorac net cast iznimkamajerbo ima masa ljudi koja plovi iz citave hrvatske i ne mogu svi potegnit do sibenika da platu 500 kn za informaciju koju je dao neki pomorac s dobrom namjerom :mad: jednostavno nije u redu samo toliko a dalje cu pisat sve informacije vezane uz posao na brodovima ili offshore na forum hr:p

Platiti se moze i opcom uplatnicom, pa cak i izvan granica Hrvatske, ma nije neptune da mi naplacujemo 500 kn za informaciju, jebate jesi procita u konobu sto sam napisa, pa oli ne vidis da SPH i ITF ne rade kurca, a primaju placu i clanarinu, mi bar kljucamo, pa cemo valjda probiti nekom bubnjice, kad-tad, a opet nemoze Dalmos sve iz svog zepa placati, a na kraju krajeva ako i propadnemo lova ide dici, u to m os biti siguran :uzdravlje
A dabogda mojoj dici za lik triba svaki novcic koji san ja od udruge uzeja ili bilo ko od nas.
Koji je vama svima qurac? Nije vam za potrositi na kurabe i pivu pustu lovu a ode vam je 500 kn puno u godinu dana, a kad se nesto dobro dogodi onda se svi busaju o prsa.

Last edited:
Platiti se moze i opcom uplatnicom, pa cak i izvan granica Hrvatske, ma nije neptune da mi naplacujemo 500 kn za informaciju, jebate jesi procita u konobu sto sam napisa, pa oli ne vidis da SPH i ITF ne rade kurca, a primaju placu i clanarinu, mi bar kljucamo, pa cemo valjda probiti nekom bubnjice, kad-tad, a opet nemoze Dalmos sve iz svog zepa placati, a na kraju krajeva ako i propadnemo lova ide dici, u to m os biti siguran :uzdravlje

:)da znas kasper iz inata cu se uclanit necete niti znati tko sam samo iz razloga da vidim tko je tamo u tin kancelarijama a vrlo moguce da vas pola i poznivam:)

:)da znas kasper iz inata cu se uclanit necete niti znati tko sam samo iz razloga da vidim tko je tamo u tin kancelarijama a vrlo moguce da vas pola i poznivam:)

Pa sta i kad vidis ko je tamo, ima nas svakakvih i od svuda, ne razumin sta ces onda vidit.

Neptune, ne prosipaj se bezveze, pari?? djetinjast...:hihi
P.S. jo?? čekan fotke sa tega tvoga broda, daj poka?ži ??tagod sa Edesvijka, znan da je gospođa dala masne pare za komfor posadi, ajde da se malo nau?živan... :udriglavom:udriglavom

Pa mene vec znas, ma ne triba se takvim stavom uclaniti, iz inata, ja san se uclanija iz ljubavi, i da bude jos zanimljivije, platija san clanarinu kad san dobija otkaz, koji ce qurac meni lova iz UPH kad iman dnevno 465.35 eura :o , ali svi nas u Hrvatskoj izrabljivaju, pa ovako cemo valjda nekom dosaditi, ne treba meni biti bolje, ali nek bude ovim mladjima, a znas i vidis i sam koliko sam ja a i svi mi iz UPH voljni pomoci, ali opet nismo budale.

Last edited:
Back