da ponovimo UTSIRA norvey

:confused:meni sad casper majke mi nista nije jasno ali portal ne pripada SPH i di bi se ja mora uclanit jerbo ja bi se uclanija tamo di je i casper :confused:a meni vise nista nije jasno di je to zapravo

Ma Kokolino, pust facu stat, nabacija je avatar ala jebat mater, to je isto ka da ja stavin deboto Space Suttle na moj.... :udriglavom:udriglavom:udriglavom

:confused:meni sad casper majke mi nista nije jasno ali portal ne pripada SPH i di bi se ja mora uclanit jerbo ja bi se uclanija tamo di je i casper :confused:a meni vise nista nije jasno di je to zapravo

Ma koji SPH, koji bakraci, ti bi ti trazili malo vise od 500kn.
Mi smo se i osnovali zato jer SPH nije qurca radija, ni oni ni Bradazurro.:udriglavom

Ma Kokolino, pust facu stat, nabacija je avatar ala jebat mater, to je isto ka da ja stavin deboto Space Suttle na moj.... :udriglavom:udriglavom:udriglavom

jdran zar ne vidis da san jos na cekanju i moran ic polagat BOISET a onda cu ti poslat sve sto ti bude tribalo doma san razumi vec jednom

jebate sta san se otelija,ali nova sarulja leti ujutro,popila mi je cilo vino sta san pritocija,nemos virovat

a neptune,neptune,triba li ti sarulja,ima i boca vina,boca proseka i boca maslinovoga uz nju,samo je uzmi

i to samo zato sto sam u pravu ajde ja znan da vi mislite da nemam pravo ali imam i moje je pravo pomoc ljudima ako mogu ali odi izgleda ne mogu pa nek vam bude i molicu cijenjenog admina da izbrise moj profil :(:(

a jeste ekipa nema sta pa kako da van ljudi viruju kad se ponasate ka oni na vlasti:p
Moj Vi, da smo mi na vlasti, bilo bi trčite gaće posrat će vas guzica.... :hihi
Nemoj da mi dođemo jer bi se svaka kuna, dolar, ojro zaradija tri puta... :udriglavom

a jeste ekipa nema sta pa kako da van ljudi viruju kad se ponasate ka oni na vlasti:p

:D
Cuj,mi se zajebajemo i radimo, svi koji su u udruzi imaju posla, a svoje stavove smo iznili javno vec na Splitskoj rivi 01.07.2009 a bit ce jos toga, i ako netko iz udruge ostane bez posla onda ga svi bombardiraju i pomazu.
Mene je sad stra ostati bez posla, ne radi posla ili radi love, nego ce me Frenki opet udaviti, svaki dan me zva bar tri puta i duplo vise mailova, a zamisli tako tri miseca puta xxxx clana udruge, jeba san jeza a i Policija mi je dosla pretraziti komp. jer su mislili da san haker ili neka vazna cunjka, jer in je bilo sumnjivo da se moj e-mail klijent pregrija na serveru :udriglavom

Last edited by a moderator:
nije misano nego cisto maslinovo uje
Forum zahtijeva da sačekate 60 sekundi prije slanja novog posta. Probajte ponovo za 15 sekundi.
jebate,ovi su neumoljivi

Back