Chat topic medu premium clanova

Chat topic medu premium clanova

Mustra trogir trazi ETO-a za PSV-Doha , takodjer mastera i C/E za veci crew boat-FSIV....detalji na www.mariner.com.hr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
Å ta je s obzirom na ovu krizu sa Transocean-om? Evo u viktor lencu im je jedna platforma i dosta veliki off-shore brod koji ju je doteglio.

Å ta je s obzirom na ovu krizu sa Transocean-om? Evo u viktor lencu im je jedna platforma i dosta veliki off-shore brod koji ju je doteglio.

TO je isto dao otkaz velikom broju ljudi sta su tamo i drma nemila kriza. Novdno posada nije prihvatila 5-5 ugovore umisto 4-4 pa su zbog cutting cost uveli (tako sam cuja) 3-3-3

Dakle 3 tjedna radis pa 3 neradis (sve placeno) pa onda jos 3 kuci nije placeno. Saving money on travel

Podrzavam ovo sa premium clubom
Nema padobranaca
Ovo sa mail adresama nema smisla,trebalo bi samo provjerene adrese,gdje je nakon slanja bilo odgovora.Na vecinu ovih adresa nemas odgovor pa ni ne znas jel vrijedi
Eto mali savjet za thread adrese

Moras shvatit da na te mailove dnevno aplicira barem stotinu ljudi, tesko je ocekivati odgovor na sve aplikacije.

Podrzavam ovo sa premium clubom
Nema padobranaca
Ovo sa mail adresama nema smisla,trebalo bi samo provjerene adrese,gdje je nakon slanja bilo odgovora.Na vecinu ovih adresa nemas odgovor pa ni ne znas jel vrijedi
Eto mali savjet za thread adrese

svaku adresu koju sam zalipio je provjerena,od strane i postoji na serveru,a sad jel netko odgovara ili ne to je druga stvar,zato jer kad saljete sa gmail ili yahoo baca u spam,kako to znam pitate se sada?
E koristio sam i ja malu caku,sla sam im mail u ured pocetkom 7 mjeseca 2014 kad su bili godisnji,a server onda automatski salje meni mail sa njihove mail adrese da nemogu sad odgovoriti jer sa na dvotjednom godisnjem inace mi uopce nebi odgovorili, to je bilo sa adresama u ovoj temi http://www.pomorac.net/forum/offshore/6244-northern-offshore-limited.html a kad sam slao u radno vrijeme nisu mi odgovorili,
tako da sam siguran da su adrese valjanje a to hoce li odgovoriti ili ne je njihova stvar,stvar je jos u tome sto ako hocete da se istice mozete zvrcnuti ured poslati fax,al najbolje iz prve ruke zvrcnuti tako da se vas cv istice,jer bez toga ste samo masa,kako je rekao jedan user u temi prominio mi se kadrovnik i iako sam na firmi moj mail je isao pod spam,tako da imate to na umu...

Koji Falck, pojasni malo za koga traze? Falck je radio sa knutsenom al je suradnja prekinuta.

MIslim da je ivak.k mislio na Falck nutec koji je inace offshore trening centar pa je tija reci da je krcat ljudima koji radu certifikate ko da su zlatni dani offshore-a a ne kriza di se niko nemoze zaposlit.

Eto tako sam ja skuzia taj post

ma to ih mahom firme salju sve su lude ....
ja zatvaram vrata a oni idi na bop mux posli toga ajde na medical a nema vise riga di radim tj nece ga bit za koji tjedan

njima kompjuter kaze da moras ic i salju dok oni s visoka ne kaze rezi to sve
ljudi su samo brojevi i taj broj mora imat taj i taj kurs
niti ona u uredu zna ko si ti ni sta cinis ni koja si jedinica......

prica ispricana iz osobnog iskustva....
svake slicnosti su slucajne;)

Kad vec pricamo o adresama i to kako gmail, hotmail itd vecinom ide u spam, gdje otvoriti tj dali postoji kakav posluzitelj s "boljom" adresom a da je free ili jeftin ??
Također mi je bitno da ima dobru podrsku tj aplikaciju za ios/android...tipa ka sta je gmail da mogu attachirat CV i sve ostale manipulacije direkt s mobitela??

Malo san kopa i skuzija da je AOL relativno ok, ali sjeban u usporedbi s gmail-om pogotovo ios aplikacija....recimo ne mozes prilozit CV dokument mailu sta je u gmailu sekund posla i dosta tripa sama aplikacija.

Pokusavan se registrirat na njega i na aol ali s broda (ajpon 5 je u pitanju) nakon registracije ne mogu uc, ovaj izbacuje kriva sifra a aol nakon iste poruke pa minjanja sifre-napokon ulazi, pokusavam poslat poruku i trazi mi da unesem "captchu", obavljeno i nakon dobrog unosa ne salje mail nego ponovo i ponovo trazi isto......a groblja muko moja

Pokusavan se registrirat na njega i na aol ali s broda (ajpon 5 je u pitanju) nakon registracije ne mogu uc, ovaj izbacuje kriva sifra a aol nakon iste poruke pa minjanja sifre-napokon ulazi, pokusavam poslat poruku i trazi mi da unesem "captchu", obavljeno i nakon dobrog unosa ne salje mail nego ponovo i ponovo trazi isto......a groblja muko moja

baci i phone u more i rjesia si problem

Crka mi je samsung, ovoga san dobija u zamjenu ali san se lagano navika na njega

Back