Chat topic medu premium clanova

Imali netko da je bija u Manili (Philippines)? Konkretno me zanima kakav je prijevoz po Manili, u kojoj valuti placat USD ili njihovoj, da li se isplati kupovat zlato bilo sta je dobrodoslo!

Thx gigi vec sam u manili dollare prominija dobro je pogodija se s jednim taxistom za cifru vozanja po gradu :) ali im je promet drama!! Ako ima tko za popit pivu u manili nek se javi.

Pozz gospodo,

evo onako bezveze samo jedan veeeeeliki pozdrav svima, ono bas od srca!!!

Nisan odavna nesto napisa pa da ne bi bilo, vidi pedera nema ga ni cut ni vidit....

pa eto.... dica su dobro, hanuma nikad bolje,a ja ka jadno musko :udriglavom
nadan se da ste mi svi dobro, debelo, zdravo i zaposleno!

:uzdravlje

Covice prije 2 tjedna sam
Vidia da te nema pa sam konta da si se bice upisa u SPH i da gradis politicku karijeru umisto pomorske. Hahahaha

Pozz i tebi care i lipo je da si s nama aktivan opet

Sent from my iPhone using Tapatalk www.pomorac.net

cujem da su u Vship uveli polaganje testa ASK da li je netko slucajno bija u zadnja 2 tjedna u kontaktu sa Vship u hr?

cujem da su u Vship uveli polaganje testa ASK da li je netko slucajno bija u zadnja 2 tjedna u kontaktu sa Vship u hr?

Malo kasno vidim post.Ja sam pisao ASK u njihovom uredu u Rijeci.
Nije bas jednostavan...
Sritan Bozic svima!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Narodi nam se kralj nebeski,
kolege Sretan Božič i svako dobro.

Bodule, sritno i tebi!

Eo, vidiÅ¡ ja tebi uzvraćam čestitku za blagdan.., a kad je nedavno bija Dan Republike - ti se ogluÅ¡ija na moj praznik!

Al, nema veze, aj :uzdravlje

taj praznik 29.11 viÅ¡e nikad neče biti a i dosta dugo je traja a ovaj Božič je za vike vikova AMEN.
živija i ti meni druže gavro u miru i zdravlju.

jedno pitanje, treba otvoriti neki thread za pitanja, uopste... ja cu ovdje pitati, zna li neko nesto o otvaranju nekog office-a u Dubrovniku, navodno ISu international seafarers union ?

Ja sam ti iz Dbk i nista o tome nisam cuo. Pitat cu sad kad si spomenuo.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ne mogu a da ne primjetim da je se diga dayrate za mornara i timunjera,nude sada po 150€ te 165funti po nordu,valjda je to znak da je krenilo napokon nabolje,i to vise agencija

Moji panofari, tms cardiff gas je narucio 11 plus 2 broda. Pa oko 2020 bez iskustva provajte aplicirat. Uzimat ce i kadete kuverte, cak ih i trenutacno krcaju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Back