Ajme brateeeee kako si me razveselija....uuuuuuu
Ba?? idem na RMC......HIHIHIHIHIHI..... a jel mi mo?? dat, premda sam već negdi na forumu stavija thread o tome i nadam se da neće ovo Propuh izbrisat, kakvu info o RMC ????
A ??ta bi ti reka za trastere....jesi ti kad bija u makini kad oni rade na 90%????
I za??to bi uopće tribali radit na 90 % jedino ako nisi falija manovru pa mora?? naglo ispravljat????
Mogu oni radit ali ne ba?? neko dugo vrime jer Kapo se boji da se ne dogodi neko sr... , a mo?žda Chorke ili Drydock ili HV mogu ne??to podrobnije o tome![]()
poverino Chorke. kao prvo , zahvaljujem kolegi Ortalanu ??to je " uzbudio" topic , ....80,90,100 posto...problem( ??to i nije problem) kreće sa mosta , ako je Barba ili ko manovra , takvog karaktera , jače reagira na uredjaj , neko će sa thrusterom prići rivi na 50% snage.....a Kapo opet vodi svoju priču i hoće da odradi svoj ugovor bez problema , bolje 80% uredjaja i manje glavobolje , ...a po??to smo mi električari na manovri sa Kapom , slu??amo Kapa.......a tu ORTALNO , si apsolutno u pravu , svaki uredjaj je napravljen da se koristi 100 % , nemogu ja reći dizaličaru polako , kad je on profi ka dizaličar....mislim da ovdje nema nikakvih problema tehničkih , nego ljudskih osobina , ....svaki uredjaj je za??tićen , zato neka se upravlja 100% ...eventualno ako je neki dio u sistemu pri kraju , a treba ga sačuvati...do dolaska novoga..u dogovoru Kapa i Barbe..dolazi do dogovora , DOBRO POMALO ĆEMO.....