srelec
New member
...onda Nikola , jesi se sna??ao , familijarizirao sa Francesom Di Giorgem...pozdravi mi B.A. i obavezno onu Čuraskeriju na kantunu...
DI ce se snac
taj brodic je na 5 ac drive unita s IGBT optic veza svaki od njih s kontrolerom(plc slicno s siemens 7) koriste program od siemensa i to je umrezeno s Imc koji daje parametre rada .
igbt vodeno hladenje svaki posebno ne za zajednicku plocu(oni abb sta ste ih stavljali po forumu djeluju malo jednostavno za ove) ovisno o snazi drive unita raste broj inverer cabineta 4MW je najveci
MSB je isto s plc isti kao od drive unita ona je ok 3 generatora ABC(ne pitajte sta je to te niste vidili barem ne takve V verzija tako da turba znaju malo razletit se pri 90-100% loda a to im je najdrazi radni krug onima gori na joysticima
thruster drive ima choper breaker a propele na disk(shotel)
sve zajedno s imc koja daje inpute tj parametre za drive unite
medutim imc ima dva servera i preko network switcha rade (jedan prova drugi krma i ako padne krmeni server padaju i drive uniti nisu redundant tj samo je jedan ethernet cable iz controlne jedinice
kad to savlada onda makinje to je vec posal assistenta ( jednostavne su jedino se minjaju radilice svake 3 godine(barem kad sam ja bia) tako da triba makinju dignit i utirat radilicu i skinit cilu struju s motora i vratit ali za assistenta to je ok(zadnji put je bila neka promina tako da mozda je to sad i sazivilo)
ka sve sve shvati triba naucit kopat tj sta i kako s tim ko sta radi i zasto
jer sve je povezano oko 3500 signala na brod od 110m
i usput ja sam mislin bia prvi kome se igbt razletia ili explodira(iako su skakale temperature na njemu (V61 ka sad se sican) I upozorava sam upravnika za prominit ali patila bi produkcija i zbog budale 1 dan posla za prominit igbt i cili bus bar u inverteru1 a sve za ne izgubit 2 ure vrimena
ima toga jos puno vise
ali generalno brodic simpatican posada je bila
puno lipo vrime sam provea doli(bia sam prvi cro koji je dosa na taj brod)
ali kad mali shvati taj brod kako triba na puno vrata ce moc pokucat bez srama (jedino nece uc duboko u glavne motore jer su dosta siromasni )
a one slike od novih ac motora ABB vodeno hladenih iz koreje(franki)
stvarno oni cjevovod djeluje jeftino
spanjolci su to u bilbau puno bolje bili rijesili
sritno na FDG
...sorry ..kad budeš imao vemena malo i po palubi ..Lincolne , Bratwarde..i šta ja znam kako se zovu...i onda na kraju molim te kompenzaciju kompasa..