heavy_metal_pirat
New member
moze li mi netko od vas mudrih pomoraca odgovoriti u slucaju otvaranja bolovanja ima li pomorac pravo i na onih 4 dana koje dobiva za putovanje kod odlaska sa broda? hvala unaprijed.
moze li mi netko od vas mudrih pomoraca odgovoriti u slucaju otvaranja bolovanja ima li pomorac pravo i na onih 4 dana koje dobiva za putovanje kod odlaska sa broda? hvala unaprijed.
Ako pogledas realno , kako ces imat 4 dana za iskrcaj ako si prvi dan kad si dosa doma otvorija bolovanje ( predpostavka) ? Ti dani ce ic u sklopu bolovanja valjda?!? Pa nece ti ta prva cetiri dana racunat duplo?

Moze ti se bolovanje samo otvoriti ako odma odes kad si dosa s broda kod doktorice da ti se nesto dogodilo na putu a ako je vec sad to kasno onda probaj srediti sa firmom da si bio na nekom tecaju ali i tu ti se priznaje samo 15 dana
Iskrcao sam se 20.09. sa engl. cruisera preko doktora, do danas nisi mi platili ni funte bolovanje, bio sam tamo 2eng. watchkeeper, sta uciniti?
Svaki savjet i misljenje je dobrodoslo.
lp
Pozdrav,u ugovoru koji si potpisao a vjerojatno jesi,koji su postupci usljed ozljede,bolesti na brodu.Dobro bi bilo
potražiti savjet pravnika,pomorskih udruga,SPH-imaju pravnu službu koja te može uputiti kako ostvariti svoja prava.
Hvala ljudi.
U ugovoru stoji da smo osigurani preko P&I,vjerojatno nisu ni prijavili povredu na radu,splitski V-ship kaze da su oni tu nemocni..naci cu odvjetnika pa neka ih tjera sudom,samo eto ni odvjetnik ne radi zabadava.Apsurd je da moras placati nekoga da bi ostvario svoja prava.O kakvoj se kompaniji radi govori i cinjenica da su odbili platiti operaciju kod Nemeca 8 tk, jadne li kompanije.
Ako nije problem napisi o kojoj se kompaniji radi. Vjerujem da i ostale kolege to zanima.
Puna cetiri mjeseca je proslo od otvorenog bolovanja, jos nista na racunu..napisat cu dado-st o kome se radi, jos koji dan, da ne sramotim ljude ..ako se to tako moze reci