bernard schulte

BSM takodjer potencijalnim kandidatima daje test na rjesavanje;
sastoji se u biti od dva testa:

strukovni engleski

seagull 4.1. test (COLREG, GMDSS, tip broda...) - zadani prag je 65%

pozdrav
ako je tko radija interview u bsm-a moze li me uputit sta i kako se pripremit?!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Sta si (kuverta, makina, struja?)

Dodjes tamo, daju ti test, ponesi sve papire i brevete
jer ce ih fotokopirat.

Rjesis test, onda slijedi kratki razgovor sa agenticom,
di ste bili, di ste plovili, koje terete ste prevozili (ovo su pitanja za kuvertu)
kad ste spremni za brod, imate li ocjene od zadnjeg poslodavca...

Ma nista brate.

Ma nema nervoze... ja sam cak bija blago razocaran
s nekakvim flegma pristupom zenske... a dobro,
bila je juzina, svi smo nikakvi tada... :D

ok elfu i fala na savjetu i informacijama...ma prvi put je ali bit ce sve dobro na kraju :)

danas me zvao neki broj iz engleske i našo sam na internetu da je to broj bs-ovog office-a u engleskoj na isle of manu, nazalost nisam cuo mobitel pa neznam sta su htjeli. da li zna neko mozda sta bi to moglo bit? u svakom slucaju cu ih zvat sutra ali bi voli znat dal su nekig vec zvali od tamo.

Izgleda da ce me firma "sad" (za misec ipo) bacit na E.R. Schiffahrt Hamburg.
Ima neko da je nedavno bia na njihovim kontejenerima, pa da otprilike znan situaciju?!
Unaprid hvala

badalo ja san dosa ima 20 dana sa e.r swedena 2002 godiste...brod je bija u dobron stanju i ekipa je bila ok,jedino mi Poljaci nisu sili dvolicni su dosta...

Zna li ko kako je na bernarda na tankerima.isa bi za misec dana navodno.zvali su me i ka da su me potvrdili u officu u UK.sad navodno triban intervju odradit.kakav je taj intervju koja je sema iman li se sta trest.engleski san dobar samo da ne blokan.kakva su pitanje.Ima li sta hrvata i moze li se sta naucit ili samo pitura i piketavanje.kakvi su in brodovi.isa bi u svojstvu kadeta.

kakva je situacija ovdje? dali primaju juniore kuverte? kakvi su uvjeti za iste? nabacite i kakav kontakt broj ili e-mail.
hvala

kakva je situacija ovdje? dali primaju juniore kuverte? kakvi su uvjeti za iste? nabacite i kakav kontakt broj ili e-mail.
hvala

Za sve info najbolje ti je da nazoves i pitas,a sto se tice maila ili telefona imas vec objavljeno nekoliko puta ali tesko se malo varatiti unatrag i potraziti? :p
Za sve takve kao sto si ti evo opet mail i broj telefona:
Agenti su ti Darko i Ivana a od skora i Milka pa uzivaj

BSM-Croatia@inet.hr
021//322-860

Za sve info najbolje ti je da nazoves i pitas,a sto se tice maila ili telefona imas vec objavljeno nekoliko puta ali tesko se malo varatiti unatrag i potraziti? :p
Za sve takve kao sto si ti evo opet mail i broj telefona:
Agenti su ti Darko i Ivana a od skora i Milka pa uzivaj

BSM-Croatia@inet.hr
021//322-860

već bio i obavio testove dok si ti odgovorio :p:p

Back